Tifov blog
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Tifov blog
Zdar
tak rozhodol som sa aj ja pre svoj blog doteraz s pokrom len neuspechy ale hadam sa to otoci...
mam 20 rokov za 2 dni 21
momentalne pracujem v bankovom sektore, na vyske nestudujem chystam sa az na rok ale som pravidelnym ucastnikom jazykovych kurzov
k pokru som sa dostal cca pred rokom a pol a oplieskal par euro
Chcem sa hlbsie venovat sng
tak rozhodol som sa aj ja pre svoj blog doteraz s pokrom len neuspechy ale hadam sa to otoci...
mam 20 rokov za 2 dni 21
momentalne pracujem v bankovom sektore, na vyske nestudujem chystam sa az na rok ale som pravidelnym ucastnikom jazykovych kurzov
k pokru som sa dostal cca pred rokom a pol a oplieskal par euro
Chcem sa hlbsie venovat sng
-
tifoslovan - Príspevky: 93
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Re: Tifov blog
ahoj tifo, vitam ta tu, kedy konkretne mas narodky ? ja mam 8.7. len tak zistujem ci nemame nahodou ten isty den
- slemo69
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
9 .7 . ))
-
tak to mas ako moja priatelka, ta ma tiez 9.7..
- slemo69
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
mam taky problem
mam 80-85 BI na NL10 pokusam sa prejst na NL20 ale zatial sa mi to vobec nedari a to uz tych pokusov bolo viac ako dost a vzdy to konci rovnako prehram nejake 3-4 BI
mam 80-85 BI na NL10 pokusam sa prejst na NL20 ale zatial sa mi to vobec nedari a to uz tych pokusov bolo viac ako dost a vzdy to konci rovnako prehram nejake 3-4 BI
-
aky mas winrate na NL10??btw. kolko krat si skusal shot na NL20? mne sa to podarilo tusim az na stvrty krat ked som siel z NL10 na NL25....btw. prehrat 3 - 4 BI nie je az taka velka tragedia. To sa ti moze stat aj pocas 50 ruk a nemusi to byt ani tvojou zlou hrou . Pokial mas roll cca 800 tak to je 40BI na NL20. KLudne by som si dal stoploss povedzme 10 BI a ak by som prehral to tak by som siel na nizsi limit a mam este stale super safe roll na NL10.
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
tifoslovan napísal:9 .7 .
ja 7.7. Odporucil by som sa teda venovat studiu, precitat nejake knihy, pozriet nejake videa podrobne a ked sa uz odhodlas prejst na NL20, tak sem daj kazdu problemovu ruku, ktora sa vyskytne a sleduj, co ti poradia skusenejsi
Naposledy upravil matiapag dňa 24 Aug 2010 11:48, celkovo upravené 1 krát.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
kaktus ti dobre pise
to ci si prehral 4bi je irelevantne, dolezite je, ako si ich prehral
inac ja som tiez odjakziva sa skor 'presuval' nez shotoval, resp ked som mal tak 40bi noveho limitu tak som sa presunul
take tie dam5bi na shot a idem spat mi nesedia
to ci si prehral 4bi je irelevantne, dolezite je, ako si ich prehral
inac ja som tiez odjakziva sa skor 'presuval' nez shotoval, resp ked som mal tak 40bi noveho limitu tak som sa presunul
take tie dam5bi na shot a idem spat mi nesedia
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
okej páni budem sa sem snazit davat ruky...
musim sa zdokonalit v statistikach kedze ich vobec nepouzivam
musim sa zdokonalit v statistikach kedze ich vobec nepouzivam
-
tifoslovan napísal:musim sa zdokonalit v statistikach kedze ich vobec nepouzivam
Minule tu bola diskusia o tom, ci su podstatne alebo nie. Btw, myslis tym, ze nepouzivas statistiky po skonceni session alebo ani HUD? Lebo podla mna pri solidnej vzorke ruk prezradia stats o superovi viac, ako by bolo akokolvek mozne vycitat iba pozorovanim. Navyse aj ked on sam sa snazi nejako balancovat svoje ruky, aj tak sa mu to nie vzdy podari a stats ti prezradi vsetko, co len chces vediet
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.