tomasko123 majster sveta

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: tomasko123 majster sveta

Odoslaťod Samot10 03 Máj 2011 18:47

:lol2: nech si, kto si...len prosim ta, NEPI UZ!!! :D :gl:

Za tento príspevok od Samot10 poďakovali :
tomasko123
Obrázok používateľa
Samot10

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 45 krát/7 krát

Odoslaťod Ceasears 03 Máj 2011 19:52

Ja drzim palce chalanovi :ROFL: ,ved dobri pokrovi hraci musia byt sebavedomi :D ;)

Za tento príspevok od Ceasears poďakovali :
tomasko123
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod tomasko123 03 Máj 2011 19:58

Ceasears napísal:Ja drzim palce chalanovi :ROFL: ,ved dobri pokrovi hraci musia byt sebavedomi :D ;)

spravne bracho, si sef :poklona: respect, a all in forever
tomasko123

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 5 krát/4 krát

Odoslaťod tomasko123 03 Máj 2011 21:32

prehraly sme v hokeju, v pokry neprehrame :mayday: nahulime sa a hrame, a kazdu hru na ruke AA, a all in musi byt a flop AAQ, no parada, sme milionare ani sa nenazdame, no neni tak? hulim travu a co ma byt?
tomasko123

Odoslaťod Zajacekk 03 Máj 2011 22:11

V pohode, len pokračuj a bojuj, hoď potom aj nejaké štatistiky, screenshoty a tak, všetci ti fandíme, tak nás nenechávaj čakať, viac aktualizácie tome :D
Obrázok používateľa
Zajacekk

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 19 krát/42 krát

Odoslaťod tomiG 03 Máj 2011 22:17

trosku vela THC inak akurat zhanam trenera na najblizsie WSOPcko a asi si vyberem teba pacia sa mi tvoje velkolepe uspechy.
tomiG

Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod tomasko123 03 Máj 2011 22:33

chlapci vrabci, hrat zacnem az o mesiac az dva mesiace, dufam ze dovtedy mi nezrusia môj blog, potom budu take pekne vysledky ze konec sveta ale mam asi jeden skrenshoot v pc, ked tak ho sem hodim, ale o 2 mesiace to tu bude plne vsetkeho paradneho,. keby mi zrusili blogn stretneme sa na novom pod insim nickom, ale predstavim sa vam moji bratia nebojte sa nic, ved slovaci to v pokri dotiahnu maximalne daleko, aspon tak ako ja :poklona: :mayday: a marihuana forever
tomasko123

Odoslaťod tomasko123 03 Máj 2011 22:34

Zajacekk napísal:V pohode, len pokračuj a bojuj, hoď potom aj nejaké štatistiky, screenshoty a tak, všetci ti fandíme, tak nás nenechávaj čakať, viac aktualizácie tome :D

tome--- toto slovicko milujem :Yahoo!: yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tomasko123

Odoslaťod tomasko123 03 Máj 2011 22:38

tomiG napísal:trosku vela THC inak akurat zhanam trenera na najblizsie WSOPcko a asi si vyberem teba pacia sa mi tvoje velkolepe uspechy.

chlpiku moj zlaty, synacku... to nebudes lutovat, vydael si film gambler?? ten stary typek je cisto ako ja, ja ties niekedy dopredu vydim co ma typek na ruke, a je to jednoduche, musis si predstavit s cim tak hra a aka je pravdepodobnost ze to ma, proste to sa musis naucit... abo dakedy chcem ze river pod janko na postupku pod pod janko kricim doma nahlas, a bum ho tam je tam janko, abo pod pod gula a je tam gula a obrovsky bank je moj, proste musis verit a ked veris srabe sa skus ak budes hrat verit ze pride ta karta a budes prekvapeny a pride ti, sam nebudes tomu verit ze ozaj je tomu tak,. us neras som vyhral obrovske banky kvoli tomu ze som veril. ak budes verit pride to, sen sa stane skutocnostou
tomasko123

Odoslaťod tomasko123 03 Máj 2011 22:42

a proste som king of poker, i am the best poker player in slovakia, ras budete o mne citat na pokerportaly abo pokermagu kde len chcete, .. ze......us vieme kto je tomasko123, ludia sa mmu vysmievali a mame ho tu hviezdu pokrovu slovenska, budete vydiet kam to dotiahnem, kto sa smeje bude este plakat, nebude verit vlastnym ociam co cita o mne a RAS AJ VYHRAJEM WSOP, verte tomu abo nie, chcem a dotiahnem to tam a vyhrtam bank, a potom vsetci sa stretneme v monte carlo kosice a budeme pit palenku, hulit travu a hrat poker od nevidim do nevidim, teste sa bratia moji pokrovy :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!:
tomasko123

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!