.

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Proky A.K.A. Royal Flush blog

Odoslaťod Proky 14 Dec 2009 14:39

after 3 months:

ze vraj nieco nie je v poriadku

No stale som brake even vdaka uz precerpanemu bonusu a rakebacku, stav konta $42, minimum withdrawal na FTP je $50 :wall: takze nemam sancu odtial ujst :D :lol2: :o

Poker ma stale bavi, vobec nie som znechuteny svojou hrou, beriem to sportovo, super ma vyssi set, flopol farbu ked som shortstack, mam AA vs KK na flope K a pod., proste bezne veci, a najradsej hram SNGs $1 plus $0.2 normal, nie turbo, cash game nenavidim, nenavidim a este raz nenavidim, nepomaha ani vyber spravnych stolov - dobry avg. pot a % players on flop a hands/hour, mam pocit ze na FTP je mrte regularov, preto chcem odtial cim skor vypadnut!!! Take herne ako NOIQ, alebo Titan, juj, musim nahrat tych $50...

Obrázok

Obrázok
Obrázok používateľa
Proky

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 13 krát/16 krát

Odoslaťod dzejkej 14 Dec 2009 15:45

Proky napísal:Poker ma stale bavi, vobec nie som znechuteny svojou hrou

Uprimne? Mal by si byt znacne viac kriticky k svojej hre a mal by si byt nou znechuteny. Ver tomu, ze Tvoje vysledky nie su zapricinene prehravanim AA vs KK a ani set over set. Uz viacero ludi Ti naznacilo, ze chyba je niekde inde - v samotnych receptoch jedal, ktore pripravujes.

mam pocit ze na FTP je mrte regularov, preto chcem odtial cim skor vypadnut!!!

Tak, tak, micro stakes na FTP su nehratelne s tolkymi dobrymi regmi :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod SadPraetor 14 Dec 2009 16:11

Proky napísal:a mam pocit ze na FTP je mrte regularov, preto chcem odtial cim skor vypadnut!!! Take herne ako NOIQ, alebo Titan, juj,

ja ti neviem, od septembra hravam na titane, co je I-poker siet, a pripada mi to tam strasne tight, najst stol na full ring s hracmi do flopu nad 20% sa podari len sem tam..., 6max je trosku viac akcny, navyse, mi I-poker siete pripadaju plne shorstackov s ultra tight statmi..., a stolov na vyber tiez nie je kopa, pre FR tak 8 az 10 v spicke, 6max je ok, kolem 20,
ale nehral som tam asi 3 tyzdne kvoli skole, tak som si to dnes pustil na chvilocku nech mam up to date udaje, a pozeram ze dolarove stoly takmer nie su, same eurove, a tiez mi tie staty trosku pripadali viac loose, zeby sa to nejak zmenilo? :shock:
ja osobne naopak uz mesiac zvazujem prechod na FTP, kvoli moznosti rakebacku, plno stolov na vyber, a co som pozeral (na nejakych 30 min som si nahodil 4 stoly a len sa dival, na odreagovanie pri jedle par krat) tak mi hraci pripadali viac loose nez na titane, i viacej rybiciek som videl
urcite zvaz do ktorej herne vlezies, odsleduj si ju poriadne nez tam prevedies peniaze
Obrázok používateľa
SadPraetor

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod dzejkej 14 Dec 2009 16:24

FTP je plny totalne zlych hracov a TuKE je znamy tym, ze nauci aj cvicenu opicu beatovat to tam kludne aj po NL10 vratane :-D. Neexistuje, ze by to tam nebolo profitable. Ak to nie je ziskove, tak jediny problem je v hre dotycneho. Hovorim o 6maxe, lebo FR nehravam (chvalabohu) a nesledujem. 6max tam musi byt beatovatelny pri semisolidnej hre s winrate 8 bb/100 a viac IMO.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Proky 14 Dec 2009 16:35

dzejkej napísal:
Proky napísal:Poker ma stale bavi, vobec nie som znechuteny svojou hrou

Uprimne?

tak na 80% ano

Mal by si byt znacne viac kriticky k svojej hre a mal by si byt nou znechuteny.

je to nevyhnutny predpoklad pre dobreho a pozitivne zmyslajuceho hraca?

Ver tomu, ze Tvoje vysledky nie su zapricinene prehravanim AA vs KK a ani set over set. Uz viacero ludi Ti naznacilo, ze chyba je niekde inde - v samotnych receptoch jedal, ktore pripravujes.

ale kdeeeeeeeeeeeeeee je chyba? to co tu hadzem je tak 5% extra ordinary z mojej hry, zvysok sem nepostujem lebo je to regualar play

Tak, tak, micro stakes na FTP su nehratelne s tolkymi dobrymi regmi :-D

no dobre ten 6max pojdem vyskusat, mam tuto zmenu urobit aj na SNGs????

dik za rady :good:
Obrázok používateľa
Proky

Odoslaťod Proky 14 Dec 2009 16:37

SadPraetor napísal:
Proky napísal:a mam pocit ze na FTP je mrte regularov, preto chcem odtial cim skor vypadnut!!! Take herne ako NOIQ, alebo Titan, juj,

ja ti neviem, od septembra hravam na titane, co je I-poker siet, a pripada mi to tam strasne tight, najst stol na full ring s hracmi do flopu nad 20% sa podari len sem tam..., 6max je trosku viac akcny, navyse, mi I-poker siete pripadaju plne shorstackov s ultra tight statmi..., a stolov na vyber tiez nie je kopa, pre FR tak 8 az 10 v spicke, 6max je ok, kolem 20,
ale nehral som tam asi 3 tyzdne kvoli skole, tak som si to dnes pustil na chvilocku nech mam up to date udaje, a pozeram ze dolarove stoly takmer nie su, same eurove, a tiez mi tie staty trosku pripadali viac loose, zeby sa to nejak zmenilo? :shock:
ja osobne naopak uz mesiac zvazujem prechod na FTP, kvoli moznosti rakebacku, plno stolov na vyber, a co som pozeral (na nejakych 30 min som si nahodil 4 stoly a len sa dival, na odreagovanie pri jedle par krat) tak mi hraci pripadali viac loose nez na titane, i viacej rybiciek som videl
urcite zvaz do ktorej herne vlezies, odsleduj si ju poriadne nez tam prevedies peniaze

NOIQ mam odskusane, som tam vyzbieral asi 100€, co je na mna dost ;) ten Titan bol len taky priklad, ten nemam odskusany, rozmyslam asi este nad P****Stars, everest, mozno P*R, alebo LUCKY ACE som pocul dost chvaly... :Rose:
Obrázok používateľa
Proky

Odoslaťod dzejkej 14 Dec 2009 16:43

Ak chces v pokri vyhravat a zlepsovat sa, musis pristupovat kriticky k svojej hre - najma, ked je v zarodku. Nie si vyhravajuci hrac a ak budes spokojny s hrou a budes hladat ospravedlnenie v setupoch (co nemoze byt dlhodobo dovod minusu), tak nikdy ani vyhravat nebudes na vacsej vzorke.

A myslis si, ze si dobry hrac? Ja si myslim o sebe, ze mam milion slabych miest vo svojej hre a robim vela chyb a este je daleka cesta k tomu, aby som bol so svojou hrou ako-tak spokojny a to mam vysledky. Sorry, ale podla mna nie si dobry hrac.

A co sa tyka tych ruk - takmer kazda ruka obsahuje nejaku hlupost, lenze vela ludi ti uz nepise, co robis zle a preco, lebo si myslia, ze Ty nemas snahu s tym nieco robit. Staci si pozriet reakcie, ked Ti postovali kedysi reakcie na jednotlive ruky. Ak mas Ty sam pocit, ze je to v poriadku, tak Ti nie je pomoci a v pokri to urcite nedotiahnes daleko. Staci sa pozriet na kolegov z inych blogov, ktori ukazuju rozdielny pristup, postuju ruky, diskutuju o nich, pisu o svojich chybach a snazia sa vzdelavat.

A uNL na FTP je easy, ked si najdes cas investovat do zlepsovania svojej hry. Od nehratelnosti to ma znacne daleko a ludia tam robia giganticke chyby, ktore prinasaju jednoduchy zisk.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod palo1973 14 Dec 2009 17:08

-sad na ipokri sa da dojednat ovela lepsi rakeback ako na FTP
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod SadPraetor 14 Dec 2009 17:25

cashback, vtip je vtom ze micro hrac zas az taku vyhodu nema
hram tam od septembra, mam odohratych 20k ruk na NL4 a asi 3k ruk na NL10, a mam nahratych nejakych 3000 titan points, pricom 2000 TP si mozem vymenit za 10$ (uplne nevyhodne) alebo 6500 bodov si mozem vymenit za 45$ a tak podobne s vecsim poctom bodov lepsi pomer
ako micro hrac teda mozem raz za 2 az 3 mesiace dostat rakeback nieco pod 20% (tych 6500bodov) podla toho ako som to ratal, alebo mozem farmit viac a viac bodov a potom dostat lepsi pomer body/peniaze, ale zas to moze trvat nejaku dobu
na FTP dostanes 27% vzdy v piatok... co si myslim pri budovani bankrollu urcite pomoze

ale myslim ze toto uz je spam, nepatri to do prokyho blogu tak sorry...
Obrázok používateľa
SadPraetor

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod dzejkej 14 Dec 2009 17:29

No niektore herne vramci siete iPoker maju normalny stavnaty rakeback, ziadna vymena bodov za $$$. Napis Palovi sukromnu spravu a on Ti urcite nieco odporuci :-P.
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!