tucniak's semi-dead blog
Re: tucniakov microlimit:)
dal som si na mojom zostatkovom ucte for fun v lucky ace nejaky turnaj for fun, bolo to nejake brutal turbo blindy 5minut a mne sa zadarilo:D
vyhral som nehorazne prachy ..jasne ze aj to chodilo aj to padalo, ale mam pocit ze mi celkom isli steals atd..a v HU bol najvacsi magor bigstack od zaciatku psychos poznam ho z cash game, cely cas dealera len caloval, hoci sme mali obaja tak 8 BB:D..potom mu to nedalo a po tolkom cakani sa mu 25o a J3s zdalo fajn na ai call..
vyhral som nehorazne prachy ..jasne ze aj to chodilo aj to padalo, ale mam pocit ze mi celkom isli steals atd..a v HU bol najvacsi magor bigstack od zaciatku psychos poznam ho z cash game, cely cas dealera len caloval, hoci sme mali obaja tak 8 BB:D..potom mu to nedalo a po tolkom cakani sa mu 25o a J3s zdalo fajn na ai call..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
jen tak dale
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
tucniak napísal:dal som si na mojom zostatkovom ucte for fun v lucky ace nejaky turnaj for fun, bolo to nejake brutal turbo blindy 5minut a mne sa zadarilo:D
Good job
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
toto poznam z carbon pokra dvakrat som odtial vybral prachy a so zostatkovymi som zahral turnaj, raz som skoncil druhy a raz osmy rigged!
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
inac je to mozne , bolo akurat po pauze, blindy prave zvysene na 750/1500..ja BB asi 6k 33 tak som to pushol hoci mi bolo jasne ze debil bigstack za mnou callne..callol aj jeden za nim co mal 4k..jeden KJo druhy Kto board XxX33..a bola nasobilka:D..
ja som si tam nechal len 100$ ze na skuskove na odreagovanie a tak, ziadny seriozny grind until 22.1.2009:D
ja som si tam nechal len 100$ ze na skuskove na odreagovanie a tak, ziadny seriozny grind until 22.1.2009:D
-
berry najs
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
grats ..dpc, aky nick
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:grats ..dpc, aky nick
az teraz som si vsimol
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
tak takto sa ty ucis na skuskove ake prejavy zavyslosti po tom co si vybral vsetky money co mal na cash aby ho nelakalo hrat ...
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
no uprimne, ucit sa mi nechce, ale musim....
a radsej robim hocico ine takze tak..najlepsie sa mi uci ked ide nb na baterky a mam vypnutu wifi:D
a radsej robim hocico ine takze tak..najlepsie sa mi uci ked ide nb na baterky a mam vypnutu wifi:D
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.