tucniak's semi-dead blog
Re: tucniakov microlimit:)
bet pot na river, bluff alebo monster... Bluff je vzdy castejsia moznost, 810,Q10, instacall
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
sunwu 56 by som sa nebal, lebo moje 2 pair by boli lepsie ako jeho 2 pair..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
-ja by som to riesil uz na flope,na takomto flope proti takemuto superovi idem s AA broke
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
,cize ja rr na cca 10 na flope uzpalo1973 napísal:-ja by som to riesil uz na flope,na takomto flope proti takemuto superovi idem s AA broke
-
tucniak napísal:sunwu 56 by som sa nebal, lebo moje 2 pair by boli lepsie ako jeho 2 pair..
ja viem, ved jemu by ta 5 ani druhy par neurobila. Ja som len zo stylu polozenia otazky vydedukoval, ze by mohlo ist o nejaku strasnu haluz a tomu som prisposobil svoju odpoved
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
palo ja zrovna nie, tu prave on mohol chytit svoje 96 a spol, proste hrac s agg 1.4 co ma reraisuje nevesti nikdy nic dobre a aj AA je len par..
btw villain show * Q, Q *, takze buschleho interny tip cislo dva//ja som si ale v danom momente nevedel predstavit, ze bluffuje ked betol pot a on ani nebluffoval..ale tymto sposobom by valuebetoval vsetko mozne, nemyslite?
btw villain show * Q, Q *, takze buschleho interny tip cislo dva//ja som si ale v danom momente nevedel predstavit, ze bluffuje ked betol pot a on ani nebluffoval..ale tymto sposobom by valuebetoval vsetko mozne, nemyslite?
-
-dobre,ale mohol mat rozne ine pary ktore bijes a ani proti 69 nevyzeras az tak zle
-
dnes brut heater, som len cumel ako puk, samy pocket pair, set atd..nechapacky +shorti do mna hadzali peniaze, mam 7 potov za 10/11$ kde ma pushovali s druhym parom, TP no kicker alebo s air..ze wtf..
ruky dodam neskor
graf je 'motivacny', nemyslim, ze som hral nejak uzasne lepsie, proste to padalo
ruky dodam neskor
graf je 'motivacny', nemyslim, ze som hral nejak uzasne lepsie, proste to padalo
-
Gratulujem a ziadan poslat polovicu!!!
Tucniak vybral vsetky ryby a ked som tam prisiel hned po nom, tak to bolo plne regov a na 5 stoloch dokopy 1 fishka. Ja som dal za rovnaky pocet ruk +$5 .
Tucniak vybral vsetky ryby a ked som tam prisiel hned po nom, tak to bolo plne regov a na 5 stoloch dokopy 1 fishka. Ja som dal za rovnaky pocet ruk +$5 .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
kazda minca ma dve strany:)..len tie moje dnesne akosi nemali:D
*demotivacne*
idem sa na to pozriet, mam pocit ze som porobil aj kopec chyb, asi tu pristanu nejake ruky:)..celkovo som hral prvu session pomerne sustredene hoci to lietalo a dalsie dve uz dako menej..
*demotivacne*
idem sa na to pozriet, mam pocit ze som porobil aj kopec chyb, asi tu pristanu nejake ruky:)..celkovo som hral prvu session pomerne sustredene hoci to lietalo a dalsie dve uz dako menej..
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.