TuKEho blog
Re: TuKEho pokrový blog
Kolko hodinovy posun je v Australii?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
igy94 napísal:Kolko hodinovy posun je v Australii?
pol roka pokial viem
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:igy94 napísal:Kolko hodinovy posun je v Australii?
pol roka pokial viem
Taky priklad som mal na maturite z Geografie:)
- j0jiii
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Heh, video je teda hotové, posun je tu +10 oproti vám, našiel sa však ďalší problém :-).
Ako to nahrať :-)
Na yegonove servery sa tomu nechce vôbec, tam mám problém sa vôbec dostať do adresárovej štruktúry, tak to nahrávam mocnou rýchlosťou 14kb/s na môj server v Čechách.
Ako to nahrať :-)
Na yegonove servery sa tomu nechce vôbec, tam mám problém sa vôbec dostať do adresárovej štruktúry, tak to nahrávam mocnou rýchlosťou 14kb/s na môj server v Čechách.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
rapidshare?
edit: alebo megaupload
edit: alebo megaupload
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Problém zjavne nie je na tvojej/cz strane, problém je, že tento ich kvázi 3G je cca. ako náš dial-up, možno ako 128dsl .
Otrasne pomalé to je.
Na RS mi to nehráva 14-21kbps, ak to však spane, čo akože padá častejšie ako srnka na ľade, tak sa na to vy....m a nahrám to zo školy
Otrasne pomalé to je.
Na RS mi to nehráva 14-21kbps, ak to však spane, čo akože padá častejšie ako srnka na ľade, tak sa na to vy....m a nahrám to zo školy
-
Hello Stefan,
Your Recent cashout request was placed on hold. It has come to our attention that the country from which you registered does not match the country from where you logged into your P****Stars account. Kindly explain why are you accessing your account from Australia.
Thank you for the cooperation.
Best Regards,
Sebastian R.
P****Stars Security Team
Nice, sa mi páči, že dávajú pozor na výbery z môjho účtu , idem im poslať potrebné doklady
Your Recent cashout request was placed on hold. It has come to our attention that the country from which you registered does not match the country from where you logged into your P****Stars account. Kindly explain why are you accessing your account from Australia.
Thank you for the cooperation.
Best Regards,
Sebastian R.
P****Stars Security Team
Nice, sa mi páči, že dávajú pozor na výbery z môjho účtu , idem im poslať potrebné doklady
-
Takže to video tu bude netuším kedy, pretože práve som v stude centre a rýchlosť je tu rovnako napikaču ako na mobile, čiže okolo 20kbps, teda nahrávanie potrvá asi 3 hodiny.
Je to ozaj sick.
Je to ozaj sick.
-
TuKE napísal:Takže to video tu bude netuším kedy, pretože práve som v stude centre a rýchlosť je tu rovnako napikaču ako na mobile, čiže okolo 20kbps, teda nahrávanie potrvá asi 3 hodiny.
Je to ozaj sick.
to nahráváš z klokaní kapsy s uzemněnou anténou (ocasem) ?
a já se tak těšil
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
kup za pat dolarov usbcko, nahraj to nan, strc do obalky a posli yegonovi, bude to tu skor
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.