UrNiteMare's blog (aktuálne: 2 begginer otázky)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

UrNiteMare's blog (aktuálne: 2 begginer otázky)

Odoslaťod urnitemare 13 Feb 2011 15:28

Zdravim,

včera som mal 18 a rozhodol som sa začať veľkú pokrovú kariéru :D
Registroval som sa do PokerStrategy a aktuálne si čítam tú NL HE Big Stack strategy. Nie som úplný začiatočník, s pokrom i online mám skúsenosti, no chcel by som začať hrávať profesionálnejšie, a to od nuly... Raz chcem hrať poker o veľké peniaze, o čom svedčí aj môj nick UrNiteMare :lol2: V googli som po zadaní urnitemare nič zaujímavé nenašiel, no chcem to zmeniť tak, ako Isildur1.. Keď zadáte Isi.. hneď vybehne Isildur1... A to plánujem i ja :D

Vec, ktorú sa chcem naučiť je ovládať a využívať výhody Holdem Managera, ktorého small stakes licenciu mám zakúpenú. Na začiatok by som mal na vás 3 otázky:

1) Hrať fullring alebo 6-max a prečo? Lebo napr. na PS radia začiatočníkom začať s FR no mne sa viac pozdáva 6-max :shock:

2) Po spravení kvízu na PS, ktorú herňu si mám vybrať? Aktuálne je tam k dispozícii:
-FullTiltPoker (to viem že nie, keďže je to jediná herňa tejto platformy a stratil by som rakeback v budúcnosti)
-Pa***Poker (ich ponúkajú aj na YourPokerCash a aj cez istý zahraničný spravodajský poker web, tak zrejme tiež nie)
-CakePoker (takisto na YPC)
-Wi****m (tento som nenašiel nikde, takže my z toho vyplýva ako voľba táto herňa, ale chcem počuť aj vaše názory)

Zatiaľ sa tu majte, čoskoro pribudnú nejaké handy na rozbor, snáď tých negatívnych bude čo najmenej
urnitemare

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 6 krát/0 krát

Re: UrNiteMare's blog (aktuálne: 2 begginer otázky)

Odoslaťod pokpleja 13 Feb 2011 15:30

preco by si mal stratit rakeback vo FullTilte?
Obrázok používateľa
pokpleja

Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

Odoslaťod matiapag 13 Feb 2011 15:41

:vitaj:

urnitemare napísal:1) Hrať fullring alebo 6-max a prečo? Lebo napr. na PS radia začiatočníkom začať s FR no mne sa viac pozdáva 6-max

No a chces hrat CG ci SnG/MTT? :) Predpokladam, ze CG, no kedze aj ja hravam 6max CG, tak moja rada bude dost ovplyvnena subjektivnym nazorom :) 6max by som si vybral s niekolkych dovodov:

1. - takychto stolov je asi v kazdej herni a na kazdom limite viac, ako FR stolov.
2. - najviac studijneho materialu najdes na internete prave k 6max, venuje sa tomu aj najviac coachov (pre buducnost) a aj najviac ludi tu na pp.sk (= vacsia sanca, ze ti niekto ruku okomentuje)
3. - nie je to taka nuda, ako FR :) Mas sirsie range, musis viacej rozmyslat a pod.
4. - odohras viacej ruk!

a mozno su aj mnohe dalsie vyhody, ale tieto ma napadli momentalne ;)

Co sa pokerstrategy tyka - nie je tam moznost poslat to na P****Stars? Lebo ak ano, tak by som tak ucinil ;) Pre uNL je tam dostatok stolov, vela ryb, super soft a mozno dostanes aj first deposit bonus, neviem :D

:gl:
Naposledy upravil matiapag dňa 13 Feb 2011 16:41, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Ronio 13 Feb 2011 15:53

vitaj :)

a este pri fullring je mensia variacia oproti 6-max, cize hras tam menej handov, robis menej zlozitych rozhodnuti, mensie swingy...

no hernu by som vyberal podla toho jake sa tam hraju najnizsie limity, ked dostanes 50$ je pre teba hrat najlepsie nl 2 na zaciatok aby si sa naucil co a jako a potom postupne pojdes vyssie...

a inac gl a pevne nervy do buducnosti :)
Ronio

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 8 krát/5 krát

Odoslaťod urnitemare 13 Feb 2011 16:18

1) K tomu rakeback, veď keď sa regnem cez PS alebo YPC tak hneď strácam RB nie? a FTP nie je herňa nejakej siete, takže by vlastne táto "časť pokrového sveta" zostala doživotne pre mňa bez rakebacku, aj keď myslím že tam je mizerný.. :D

2) Rozmýšľal som že zarčnem s NL4 lebo NL2 podla mna ani nie je poker a tam budem mať akurát nervy keď mi callne bet pot, ktorý vlastne bude znamenať pol eura :D tak aspoň NL4 kde už sa hrá o trošku väčšie peniaze ( vo veľkých úvodzovkách :D )... Najradsej by som sa rychlo na NL10 vypracoval..... Síce ten NL4 by bol ultra agresívny BM 12,5 buyinu štartovného ale tak asi by som to skúsil a ak by nevidalo tak cez YPC to skúsim klasicky... Čo poviete :x

A myslím že už viem čo a ako, nie som nejaký úplný begginer čo si prečíta PS a začne hrať presne podľa toho... Odohratých mám dosť rúk, už od 16tich za rodičov, resp. pre správnosť rodičia hrali a ja som sa pozeral :D
urnitemare

Odoslaťod matiapag 13 Feb 2011 16:45

No tak to je uz iba na tebe, ci sa chces popasovat s tou variaciou tak, ze si das nie velmi safe BRM :) Opat je to ale subjektivny nazor, no ide skor o to, ze aj na NL2 si vies dobre zahrat, naucit sa zakladne principy ako PF hra a potom nejake kostrbate range superov tam mozes pourcovat a pod. :)

Imo z tych dvoch prispevkov mam taky pocit, ze budes strasne result oriented, na to si treba davat strasny pozor! Ak budes ratat kazdy $, tak ta to moze nesmierne tiltovat a zbytocne budes hrat spewy, popripade bustnes cely ten BR... Treba sa sustredit na svoju hru, a nie na winnings! A veru na NL10 nebude tvoja hra o nic lepsia, ako na NL2 ;)

Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
urnitemare
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod pokpleja 13 Feb 2011 17:04

k rakebacku: ja som regnuty na FullTilte cez pokerstrategy a 27% rakeback mam stale ;)
Obrázok používateľa
pokpleja

Poďakoval/li: 6 krát/12 krát

Odoslaťod Chlpo1989 13 Feb 2011 18:00

Vitaj!
Urcite SH na FT. 27% rakeback, vela ryb na uNL stoloch, moznost hrania kazdu dennu hodinu atd. atd.
Ak sa ti to neskor nebude zdat, peniaze sa daju vybrat a hodit niekam inam :)
:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod VNPK 13 Feb 2011 19:43

Cau, jestli ti muzu poradit se regni na ten Wi****m hill (pres pokerstrategy), zkus tam uvolnit ten 50 dolarovej bonus a pak vsechno co mas depozitni na F****Tilt (az 600 dolaru First depozit bonus).

Idealni reseni se regnou pres nejakyho znamyho pres reffer a friend (3mesice na vyclerovani 2000 FTP bodu - ziskas 115 dolaru a 2x First step tickety) a plus vyuzit nejake stranky s rakebackem. Absolutne nejlepsi nabidku maji podle me Cardrunners. Dostanes standartni rakeback 27%, po narekovani 100 dolaru jeste plnou verzy HM NL nebo OMAHY a 3 mesice clenstvi zdarma (dokupy cca 230 dolaru), plu stam jsou mesicni freerolly a rakerace (ten se te asi netyka).

Takto dostanes az 1000 dolcku gratis + 27% rakeback.

Za tento príspevok od VNPK poďakovali - 2:
haman, urnitemare
Obrázok používateľa
VNPK

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 1 krát/20 krát

Odoslaťod urnitemare 14 Feb 2011 11:05

vďaka, skúsim zrejme ten Wi****m, mal by som ešte 1 otázku...... Koľko tabling začať naraz? Lebo ja som taký že aj keď začnem sústredene tak sa začnem nudiť a hrať blbosti :D Takže ja by som povedal nejaké 2-3 (možno 4?) stoly naraz.. čo poviete?
urnitemare

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!