UrNiteMare's blog (aktuálne: 2 begginer otázky)
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
UrNiteMare's blog (aktuálne: 2 begginer otázky)
Zdravim,
včera som mal 18 a rozhodol som sa začať veľkú pokrovú kariéru
Registroval som sa do PokerStrategy a aktuálne si čítam tú NL HE Big Stack strategy. Nie som úplný začiatočník, s pokrom i online mám skúsenosti, no chcel by som začať hrávať profesionálnejšie, a to od nuly... Raz chcem hrať poker o veľké peniaze, o čom svedčí aj môj nick UrNiteMare V googli som po zadaní urnitemare nič zaujímavé nenašiel, no chcem to zmeniť tak, ako Isildur1.. Keď zadáte Isi.. hneď vybehne Isildur1... A to plánujem i ja
Vec, ktorú sa chcem naučiť je ovládať a využívať výhody Holdem Managera, ktorého small stakes licenciu mám zakúpenú. Na začiatok by som mal na vás 3 otázky:
1) Hrať fullring alebo 6-max a prečo? Lebo napr. na PS radia začiatočníkom začať s FR no mne sa viac pozdáva 6-max
2) Po spravení kvízu na PS, ktorú herňu si mám vybrať? Aktuálne je tam k dispozícii:
-FullTiltPoker (to viem že nie, keďže je to jediná herňa tejto platformy a stratil by som rakeback v budúcnosti)
-Pa***Poker (ich ponúkajú aj na YourPokerCash a aj cez istý zahraničný spravodajský poker web, tak zrejme tiež nie)
-CakePoker (takisto na YPC)
-Wi****m (tento som nenašiel nikde, takže my z toho vyplýva ako voľba táto herňa, ale chcem počuť aj vaše názory)
Zatiaľ sa tu majte, čoskoro pribudnú nejaké handy na rozbor, snáď tých negatívnych bude čo najmenej
včera som mal 18 a rozhodol som sa začať veľkú pokrovú kariéru
Registroval som sa do PokerStrategy a aktuálne si čítam tú NL HE Big Stack strategy. Nie som úplný začiatočník, s pokrom i online mám skúsenosti, no chcel by som začať hrávať profesionálnejšie, a to od nuly... Raz chcem hrať poker o veľké peniaze, o čom svedčí aj môj nick UrNiteMare V googli som po zadaní urnitemare nič zaujímavé nenašiel, no chcem to zmeniť tak, ako Isildur1.. Keď zadáte Isi.. hneď vybehne Isildur1... A to plánujem i ja
Vec, ktorú sa chcem naučiť je ovládať a využívať výhody Holdem Managera, ktorého small stakes licenciu mám zakúpenú. Na začiatok by som mal na vás 3 otázky:
1) Hrať fullring alebo 6-max a prečo? Lebo napr. na PS radia začiatočníkom začať s FR no mne sa viac pozdáva 6-max
2) Po spravení kvízu na PS, ktorú herňu si mám vybrať? Aktuálne je tam k dispozícii:
-FullTiltPoker (to viem že nie, keďže je to jediná herňa tejto platformy a stratil by som rakeback v budúcnosti)
-Pa***Poker (ich ponúkajú aj na YourPokerCash a aj cez istý zahraničný spravodajský poker web, tak zrejme tiež nie)
-CakePoker (takisto na YPC)
-Wi****m (tento som nenašiel nikde, takže my z toho vyplýva ako voľba táto herňa, ale chcem počuť aj vaše názory)
Zatiaľ sa tu majte, čoskoro pribudnú nejaké handy na rozbor, snáď tých negatívnych bude čo najmenej
- urnitemare
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/0 krát
Re: UrNiteMare's blog (aktuálne: 2 begginer otázky)
preco by si mal stratit rakeback vo FullTilte?
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
urnitemare napísal:1) Hrať fullring alebo 6-max a prečo? Lebo napr. na PS radia začiatočníkom začať s FR no mne sa viac pozdáva 6-max
No a chces hrat CG ci SnG/MTT? Predpokladam, ze CG, no kedze aj ja hravam 6max CG, tak moja rada bude dost ovplyvnena subjektivnym nazorom 6max by som si vybral s niekolkych dovodov:
1. - takychto stolov je asi v kazdej herni a na kazdom limite viac, ako FR stolov.
2. - najviac studijneho materialu najdes na internete prave k 6max, venuje sa tomu aj najviac coachov (pre buducnost) a aj najviac ludi tu na pp.sk (= vacsia sanca, ze ti niekto ruku okomentuje)
3. - nie je to taka nuda, ako FR Mas sirsie range, musis viacej rozmyslat a pod.
4. - odohras viacej ruk!
a mozno su aj mnohe dalsie vyhody, ale tieto ma napadli momentalne
Co sa pokerstrategy tyka - nie je tam moznost poslat to na P****Stars? Lebo ak ano, tak by som tak ucinil Pre uNL je tam dostatok stolov, vela ryb, super soft a mozno dostanes aj first deposit bonus, neviem
Naposledy upravil matiapag dňa 13 Feb 2011 16:41, celkovo upravené 1 krát.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
vitaj
a este pri fullring je mensia variacia oproti 6-max, cize hras tam menej handov, robis menej zlozitych rozhodnuti, mensie swingy...
no hernu by som vyberal podla toho jake sa tam hraju najnizsie limity, ked dostanes 50$ je pre teba hrat najlepsie nl 2 na zaciatok aby si sa naucil co a jako a potom postupne pojdes vyssie...
a inac gl a pevne nervy do buducnosti
a este pri fullring je mensia variacia oproti 6-max, cize hras tam menej handov, robis menej zlozitych rozhodnuti, mensie swingy...
no hernu by som vyberal podla toho jake sa tam hraju najnizsie limity, ked dostanes 50$ je pre teba hrat najlepsie nl 2 na zaciatok aby si sa naucil co a jako a potom postupne pojdes vyssie...
a inac gl a pevne nervy do buducnosti
- Ronio
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
1) K tomu rakeback, veď keď sa regnem cez PS alebo YPC tak hneď strácam RB nie? a FTP nie je herňa nejakej siete, takže by vlastne táto "časť pokrového sveta" zostala doživotne pre mňa bez rakebacku, aj keď myslím že tam je mizerný..
2) Rozmýšľal som že zarčnem s NL4 lebo NL2 podla mna ani nie je poker a tam budem mať akurát nervy keď mi callne bet pot, ktorý vlastne bude znamenať pol eura tak aspoň NL4 kde už sa hrá o trošku väčšie peniaze ( vo veľkých úvodzovkách )... Najradsej by som sa rychlo na NL10 vypracoval..... Síce ten NL4 by bol ultra agresívny BM 12,5 buyinu štartovného ale tak asi by som to skúsil a ak by nevidalo tak cez YPC to skúsim klasicky... Čo poviete
A myslím že už viem čo a ako, nie som nejaký úplný begginer čo si prečíta PS a začne hrať presne podľa toho... Odohratých mám dosť rúk, už od 16tich za rodičov, resp. pre správnosť rodičia hrali a ja som sa pozeral
2) Rozmýšľal som že zarčnem s NL4 lebo NL2 podla mna ani nie je poker a tam budem mať akurát nervy keď mi callne bet pot, ktorý vlastne bude znamenať pol eura tak aspoň NL4 kde už sa hrá o trošku väčšie peniaze ( vo veľkých úvodzovkách )... Najradsej by som sa rychlo na NL10 vypracoval..... Síce ten NL4 by bol ultra agresívny BM 12,5 buyinu štartovného ale tak asi by som to skúsil a ak by nevidalo tak cez YPC to skúsim klasicky... Čo poviete
A myslím že už viem čo a ako, nie som nejaký úplný begginer čo si prečíta PS a začne hrať presne podľa toho... Odohratých mám dosť rúk, už od 16tich za rodičov, resp. pre správnosť rodičia hrali a ja som sa pozeral
- urnitemare
No tak to je uz iba na tebe, ci sa chces popasovat s tou variaciou tak, ze si das nie velmi safe BRM Opat je to ale subjektivny nazor, no ide skor o to, ze aj na NL2 si vies dobre zahrat, naucit sa zakladne principy ako PF hra a potom nejake kostrbate range superov tam mozes pourcovat a pod.
Imo z tych dvoch prispevkov mam taky pocit, ze budes strasne result oriented, na to si treba davat strasny pozor! Ak budes ratat kazdy $, tak ta to moze nesmierne tiltovat a zbytocne budes hrat spewy, popripade bustnes cely ten BR... Treba sa sustredit na svoju hru, a nie na winnings! A veru na NL10 nebude tvoja hra o nic lepsia, ako na NL2
Imo z tych dvoch prispevkov mam taky pocit, ze budes strasne result oriented, na to si treba davat strasny pozor! Ak budes ratat kazdy $, tak ta to moze nesmierne tiltovat a zbytocne budes hrat spewy, popripade bustnes cely ten BR... Treba sa sustredit na svoju hru, a nie na winnings! A veru na NL10 nebude tvoja hra o nic lepsia, ako na NL2
- Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
- urnitemare
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
k rakebacku: ja som regnuty na FullTilte cez pokerstrategy a 27% rakeback mam stale
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
Vitaj!
Urcite SH na FT. 27% rakeback, vela ryb na uNL stoloch, moznost hrania kazdu dennu hodinu atd. atd.
Ak sa ti to neskor nebude zdat, peniaze sa daju vybrat a hodit niekam inam
Urcite SH na FT. 27% rakeback, vela ryb na uNL stoloch, moznost hrania kazdu dennu hodinu atd. atd.
Ak sa ti to neskor nebude zdat, peniaze sa daju vybrat a hodit niekam inam
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Cau, jestli ti muzu poradit se regni na ten Wi****m hill (pres pokerstrategy), zkus tam uvolnit ten 50 dolarovej bonus a pak vsechno co mas depozitni na F****Tilt (az 600 dolaru First depozit bonus).
Idealni reseni se regnou pres nejakyho znamyho pres reffer a friend (3mesice na vyclerovani 2000 FTP bodu - ziskas 115 dolaru a 2x First step tickety) a plus vyuzit nejake stranky s rakebackem. Absolutne nejlepsi nabidku maji podle me Cardrunners. Dostanes standartni rakeback 27%, po narekovani 100 dolaru jeste plnou verzy HM NL nebo OMAHY a 3 mesice clenstvi zdarma (dokupy cca 230 dolaru), plu stam jsou mesicni freerolly a rakerace (ten se te asi netyka).
Takto dostanes az 1000 dolcku gratis + 27% rakeback.
Idealni reseni se regnou pres nejakyho znamyho pres reffer a friend (3mesice na vyclerovani 2000 FTP bodu - ziskas 115 dolaru a 2x First step tickety) a plus vyuzit nejake stranky s rakebackem. Absolutne nejlepsi nabidku maji podle me Cardrunners. Dostanes standartni rakeback 27%, po narekovani 100 dolaru jeste plnou verzy HM NL nebo OMAHY a 3 mesice clenstvi zdarma (dokupy cca 230 dolaru), plu stam jsou mesicni freerolly a rakerace (ten se te asi netyka).
Takto dostanes az 1000 dolcku gratis + 27% rakeback.
- Za tento príspevok od VNPK poďakovali - 2:
- haman, urnitemare
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
vďaka, skúsim zrejme ten Wi****m, mal by som ešte 1 otázku...... Koľko tabling začať naraz? Lebo ja som taký že aj keď začnem sústredene tak sa začnem nudiť a hrať blbosti Takže ja by som povedal nejaké 2-3 (možno 4?) stoly naraz.. čo poviete?
- urnitemare
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.