vladeho poker blog
Re: vladeho poker blog
gratz
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
No, takze som tu zas, s mojou novou viziou
Tento krat idem hrat double or nothing turnaje, resp. uz ich chvilku hravam, ale co sa mi teraz deje to je nepochopitelne
Zacal som asi pred 2 tyzdnami, odohral som si peknych 300 double or nothing turnajikov (10$ a 20$) s roi 19%.
A potom na vianoce prisiel darcek, prehral som ich 18 po sebe . Sranda je, ze styl hry som vobec nemenil, hral som presne tak isto, akurat ze som nemohol vyhrat ani jednu ruku, fakt uplne vsetko som prehral, niekedy sa mi az rozum zastavoval ze ako je to vobec mozne po takom flope este prehrat.
Takze momentalne mam podla sharkscope SUPER TILT formu a roi 10% a pustam sa bojovat znova po dvojdnovej pauze
Este aktualny grafik a sup na fishky plne kosti.
Tento krat idem hrat double or nothing turnaje, resp. uz ich chvilku hravam, ale co sa mi teraz deje to je nepochopitelne
Zacal som asi pred 2 tyzdnami, odohral som si peknych 300 double or nothing turnajikov (10$ a 20$) s roi 19%.
A potom na vianoce prisiel darcek, prehral som ich 18 po sebe . Sranda je, ze styl hry som vobec nemenil, hral som presne tak isto, akurat ze som nemohol vyhrat ani jednu ruku, fakt uplne vsetko som prehral, niekedy sa mi az rozum zastavoval ze ako je to vobec mozne po takom flope este prehrat.
Takze momentalne mam podla sharkscope SUPER TILT formu a roi 10% a pustam sa bojovat znova po dvojdnovej pauze
Este aktualny grafik a sup na fishky plne kosti.
-
admin - Príspevky: 22449
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Ved ja im prejdem cez rozum
-
admin - Príspevky: 22449
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
jen makej do toho kopecka hezky nahoru
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
vlade ked sa mozem spytat, jaky bankroll pouzivas na DoN? ja mam momentalne 50x BI v herni
btw. fakt good job
btw. fakt good job
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
vidis podla jeho grafu ze 19BI je tak akurat
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
igy94 napísal:vlade ked sa mozem spytat, jaky bankroll pouzivas na DoN? ja mam momentalne 50x BI v herni
btw. fakt good job
Ja som to nemal nejake premyslene, chcel som si ich vyskusat, mal som 100$ v herni, tak som si ich zapol 5, ze neni toho boha aby som aspon 2 nevyhral, potom som si zapol dalsie a dalsie a graf isiel hore, tak som si nepotreboval do herne uz viac davat. Ked som bol nad 500 tak som hraval uz aj 20$. Potom prisiel ten vianocny darcek a 20 prehratych po sebe. Teraz zasa hravam uz len tie 10$, ked budem mat cez 600$ budem hravat 20$ aj 10$ (pol na pol), ak sa bude darit prejdem len na 20$ etc.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
cista schyza prispievat si do vlastneho blogu pod dvomi nickmi vlade
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.