No po dlhej dlhej dobe...mi zapli doomswitch...
Všetky konečne hitnuté ruky som nemohol ani len zahrať...
preflop raise s 77 , 2 ryby call hrám OOP z SB ....flop A72 2 vo farbe turn 3tia river 4-ta a ryba hitne 2 páry na flope!!!!!!!!!, ešte jej to tam raisnem, že nechcem vidieť turn ale ne nechápeme sa a pome tricky play a len call turn blank alebo 2 a hurá all in....takže 1 BI nevyhratý...
KK vs A9 vs T9 rybka sa hitne na flope 997 a ja len smutne kukám na river K:-( jednej by som to neveril, ale reg mi na turne ukázal že papa moj a ryba s nim), nechcel som to foldnut ale keď to tam ryba napálla a reg call....tak FOlD nebol zlý...
a potom pekné hry...KJo flop AQJ turn T 3 vo farbe môjho K rybka ovšemže K3o a river nepomože...
set vs overset A83 ja 88 súper AA...
keď ma začal štvať holdem išiel som na OMAHU HI LO...hráva to plno imbecilov...ale dnes imbecilovia brali...
AJ9 ja AAKT KTs board jednofarebný na boarde pol potu bet on call, turn 8 ja bet on all in ja call...river malá...a spiit pot(mal 2356 a 56s..na odstrel)
také haluška ako AA25 flop 34J turn 9(double FD, nuts LO draw, str8 draw,) do 2 to tam pot betmi tlačím...river J

krásny pot vybudovaný a zastrel sa...
potom chuťovky ako QQ JT vs A2JT flop KQ9 turn 3 (2 vo farbe...no a river)
po tomto som to vypol lebo som nehral svoju hru

a TILT nie je kamarát keď nechodí...
Ale najlepší je záver...na konci hrám 5 stolov NL25 holdem + 3 stoly NL50 oMAHA HI LO ako halfstack...z toho na 5tich stoloch mam na každom 2 fishky 45/11+-, loose reg 30/25 a 2 regov čiže žiadny tricky play, nemám nehrám...omaha tak isto, ale keď nejde nejde a hrubá sila nepomáha...tak easy koniec -5BI
P.S. až začnete rozoberať či to ide rozumne hrať omahu + holdem...ano ide ak nepotrebujem vymýšlať...omahu hrám ABC, žiadne tricky moves, a ak som na holdeme pekne rozohratý a fishky na správnyhc miestach a nemusím sa biť o 1 fishku s 4 regmi...tak to ide úplne easy...
tak všetkým GL...