Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdow 8my rebuild blog

Odoslaťod wizdo 13 Mar 2010 11:07

emenems napísal:dneska po session jsem se chvili zamyslel na silu AAxx preflop vs AAxx a udelal par kalkulaci ... celkem zajimavy

...

jinak dnes sick day - nakonec +14 BIs ( miluju patky, kdy jsou stoly plne fishi)

Neviem AAxx neriešim. hrám teraz PLO10 a tam stackout preflop skoro any AAxx , vyššie už ne4betujem trash AAxx (dokonca ani ne3betujem) lebo to extrémne zvyšuje variáciu...

P.S. čo je sick na +14BI?
Ja som včera robil megaready aj nato že som 10tabloval som dal nakoniec +5BI.
Inak nie že by som závidel ale +14BI je podľa mňa reálne len na PL10 a menej, alebo ako shortstack s hotrunom...Takže otázka znie aký limit hrávaš?

P.S.2 som rád že si mi napísal do blogu :-) :wizdo:
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod emenems 13 Mar 2010 18:50

wizdo napísal:
P.S. čo je sick na +14BI?
Ja som včera robil megaready aj nato že som 10tabloval som dal nakoniec +5BI.
Inak nie že by som závidel ale +14BI je podľa mňa reálne len na PL10 a menej, alebo ako shortstack s hotrunom...Takže otázka znie aký limit hrávaš?

P.S.2 som rád že si mi napísal do blogu :-) :wizdo:

mno zatim muj nejuspesnejsi den na PLO10, jeste 25-35 BIs a pujdu na PLO25, - chci jak jsem ti uz psal tam alespon s 30 BIs
emenems

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod wizdo 13 Mar 2010 20:43

emenems napísal:
wizdo napísal: :wizdo:

mno zatim muj nejuspesnejsi den na PLO10, jeste 25-35 BIs a pujdu na PLO25, - chci jak jsem ti uz psal tam alespon s 30 BIs

No kedže je to tvoj druhý príspevok tak neviem kedy si mi to mal písať...
Ak easy betauješ PLO10 ( ja mám 16bb/100) tak ti 30BI stačí, ale inak by som odporučil aspoň 40+...
wizdo

Odoslaťod emenems 14 Mar 2010 15:11

wizdo napísal:No kedže je to tvoj druhý príspevok tak neviem kedy si mi to mal písať...
Ak easy betauješ PLO10 ( ja mám 16bb/100) tak ti 30BI stačí, ale inak by som odporučil aspoň 40+...

:crazy: potkavame se na ps a na skype, tak tam sme to rozebirali :D
emenems

Odoslaťod wizdo 14 Mar 2010 15:36

emenems napísal:
wizdo napísal:No kedže je to tvoj druhý príspevok tak neviem kedy si mi to mal písať...

:crazy: potkavame se na ps a na skype, tak tam sme to rozebirali :D

Rovno poviem že som si ťa prednedávnom pridal na skype :D, to eme mi bolo povedome ale nedoslo mi to ... :-(

Jj pri tom ako hráš 4 stoly koncentrovane ten prechod s 30BI je good...
wizdo

Odoslaťod emenems 14 Mar 2010 17:21

wizdo napísal:
Rovno poviem že som si ťa prednedávnom pridal na skype :D, to eme mi bolo povedome ale nedoslo mi to ... :-(

no necham se prekvapit jak to pujde, ted jsem na marku 50BI na PLO10, pokud si udrzim winrate a chut do hry, videl bych to do tydne-dvou na pozvolny prechod na PLO25
emenems

Odoslaťod wizdo 14 Mar 2010 19:50

emenems napísal:
wizdo napísal:

no necham se prekvapit jak to pujde, ted jsem na marku 50BI na PLO10, pokud si udrzim winrate a chut do hry, videl bych to do tydne-dvou na pozvolny prechod na PLO25

No ak mne pôjde všetko OK do konca budúceho týždňa idem shotovať na PLO25. Takže už aby som prvé session nechytil hnusný swing dole a bude pokoj...
wizdo

Odoslaťod wizdo 16 Mar 2010 01:00

Rebuild pokračuje...

Ide to pomaly ale predsa, strašne imbecilne ma ľudia calluju typu nechá si behind 2 usd keď v pote je 16 a potom sa divím čo mám tak škaredú EV krivku.

Ale dosť sťažovania sa, hru som celkom zlepšil a väčšinou uhrám even, občas nejaký ten BI pribudne na moje konto. Zistil som že hrám cekom nity 16/8, ale neviem prečo keď veľa kradnem. Dúfam že do konca tohto týždňa tie prvé shoty na PLO25 budú a že nechytím hneď swing dole. Mám stoploss na 4BI pripravený. Odstránil som restricted table limits, aby som bojoval so svojím tiltom.

PLO group na skype sa rozrastá a mne pribúda kamarátov na revízie session a dozor na hru. Je to celkom fajn, keď sa rozoberajú občas aj marginal hands, bluffspoty atď. Uvidíme ako to bude pokračovať.

Tak mi držte palce nech ten rebuild bude úspešne skončený :-)
wizdo

Odoslaťod tucniak 16 Mar 2010 01:11

wizdo napísal:Rebuild pokračuje...

Ide to pomaly ale predsa, strašne imbecilne ma ľudia calluju typu nechá si behind 2 usd keď v pote je 16 a potom sa divím čo mám tak škaredú EV krivku.

rofl tak skus BETNUT menej imbecilne aby ked calluju si nemohli nechat behind :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod APminer 16 Mar 2010 02:31

wizdo napísal:.... keď veľa kradnem.

:omg: to děláš jak ????, vždyť na Omaze skoro každý callne se vším :)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!