Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdow 8my rebuild blog

Odoslaťod wizdo 20 Mar 2010 00:24

Horsey7 napísal:hras najviac swingy poker variantu a divis sa..pritom sam dobre vies, ze je to v pohode beatovatelne, len treba trpezlivost a spravny pristup, bez toho budes do konca zivota len vyplakavac

si myslis ze beaty sa tykaju len teba? :)

ja uz cakam to komentovane video PLO10 :good:

Ja sa nehádam len občas keď to pár dní ide na ****** tak človek stráca schopnosť odolávať...teraz mám 4 dni...ak trafím prehrám veľa alebo foldnu a vyhram drobne, strasne vela netriafam a suckoutujú ma slušne...

Video bude ale najprv ešte prejdem školením o prelfop raise hre...
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod yegon 20 Mar 2010 07:51

wizdo napísal:Prvý krát sme spolu hrali...keď padla ta ruka mal som nanho neviem 20 rúk an tom stole...on na mňa rovnako...

wizdo napísal:Súper je reg 39/21/6 slušne agro, inteligentný a vie vicítiť slabosť...

tak co teda? vies o nom nieco alebo nie? :)

nie je 20 ruk trosku malo na to aby si taketo nieco skusal a veril ze ti nieco foldne?
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod wizdo 20 Mar 2010 11:15

yegon napísal:
wizdo napísal:Prvý krát sme spolu hrali...keď padla ta ruka mal som nanho neviem 20 rúk an tom stole...on na mňa rovnako...

wizdo napísal:Súper je reg 39/21/6 slušne agro, inteligentný a vie vicítiť slabosť...

tak co teda? vies o nom nieco alebo nie? :)

nie je 20 ruk trosku malo na to aby si taketo nieco skusal a veril ze ti nieco foldne?

Hrali sme spolu na 4 či 5tich stoloch...
+ Mám naňho info z pokertableratings, že patrí k vyhrávajúcim regom...Ja som číslo 9 tento mesiac :Yahoo!: on je číslo 6 myslím...
wizdo

Odoslaťod wizdo 20 Mar 2010 14:42

Dohľad sa oplatil...

Ďalšia otrasná session, opäť som nabúral do str8flushu 2 krát!!!! :evil: :evil: :O: :O: ale nakoniec som uhral 0, aj s pomocou kamráta, ktorú tu vystupuje pod nickom EMENEMS, ktorý mi radil ohľadom rpeflop raise rangu atď (celkom sa pobavil keď videl ako mi nechodí) ale spoločnými silami sme utiahli 0 :-)

Handy zaujímave veľmi neboli. Vyšlo mi pár pekných blufov ale to je tak vsio...

Opäť sme o krok bližšie k videu :-)
wizdo

Odoslaťod wizdo 21 Mar 2010 19:39

Zaujímavá ruka

Short v hre je podstatný asi len ako budovateľ potu, inak ma nezaujíma. Oponent je 23/5/4 s priemernou agresivitou na jednotlivých streets. Jeho minraise na flope je štandard izolácia shorta (vyzerá to silno ale väčšinou je to niečo marginálne) a pritom board je MEGAsuchý, tak callujem... Turn je instapush kde uvažuejm set by takto nikdy nehral = som dobrý pome tam :-) Ten bet je skôr vyhánací ako ťahajúci do hry = nechcem ťa tam vypadni....

Poker Stars $10.00 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 601510
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

MP: $11.85
CO: $1.95
BTN: $17.50
SB: $10.10
BB: $10.65
Hero (UTG): $10.00

Pre Flop: ($0.15) Hero is UTG with A :spade: 7 :diamond: J :club: K :spade:
Hero calls $0.10, 1 fold, CO raises to $0.40, 1 fold, SB calls $0.35, 1 fold, Hero calls $0.30

Flop: ($1.30) 4 :club: J :spade: 2 :heart: (3 players)
SB checks, Hero checks, CO bets $1.25, SB raises to $2.50, Hero calls $2.50, CO calls $0.30 all in

Turn: ($7.85) K :diamond: (3 players - 1 is all in)
SB bets $7.20, Hero calls $7.10 all in

River: ($22.05) 2 :club: (3 players - 2 are all in)

Final Pot: $22.05
CO shows Q :club: 5 :spade: Q :diamond: 6 :spade:
SB shows Q :spade: T :spade: 9 :heart: J :diamond:
Hero shows A :spade: 7 :diamond: J :club: K :spade:
Hero wins $5.70
(Rake: $0.95)
wizdo

Odoslaťod APminer 21 Mar 2010 19:47

ja bych asi poslusne na flopu zahodil, mam jen top pair , ani kicker neni , atd .... = :fish: :)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod emenems 22 Mar 2010 11:48

APminer napísal:ja bych asi poslusne na flopu zahodil, mam jen top pair , ani kicker neni , atd .... = :fish: :)

jako ten call za 25bb na flopu je dost marginal , ale pokud ready hovori, ze je schopnej to delat pouze na izolaci fishe, tak je to OK, na turne mame pozici, pri blanku, nebo completnuti str8 muzem ez zahodit, pri improvnuti do 2 paru, pripadne fd je to pak ez stackoff
emenems

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod TuKE 22 Mar 2010 15:05

wizdo napísal:Short v hre je podstatný asi len ako budovateľ potu, inak ma nezaujíma. Oponent je 23/5/4 s priemernou agresivitou na jednotlivých streets. Jeho minraise na flope je štandard izolácia shorta (vyzerá to silno ale väčšinou je to niečo marginálne) a pritom board je MEGAsuchý, tak callujem... Turn je instapush kde uvažuejm set by takto nikdy nehral = som dobrý pome tam :-) Ten bet je skôr vyhánací ako ťahajúci do hry = nechcem ťa tam vypadni....

Teším sa na tvoje realtime nahrávané video, pretože mám nutkavý pocit, že tieto tvoje ready akosi vznikajú až po showdownoch. Sry, ak ťa podceňujem, možno je to len môj pocit :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod emenems 22 Mar 2010 16:13

TuKE napísal:Teším sa na tvoje realtime nahrávané video, pretože mám nutkavý pocit, že tieto tvoje ready akosi vznikajú až po showdownoch. Sry, ak ťa podceňujem, možno je to len môj pocit :)

parkrat jsem wizda sweatoval a ready rangu oponentu ma celkem presne, takze bych ho nepodcenoval
emenems

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod wizdo 22 Mar 2010 16:52

TuKE napísal:
wizdo napísal:Short v hre je podstatný asi len ako budovateľ potu, inak ma nezaujíma. Oponent je 23/5/4 s priemernou agresivitou na jednotlivých streets. Jeho minraise na flope je štandard izolácia shorta (vyzerá to silno ale väčšinou je to niečo marginálne) a pritom board je MEGAsuchý, tak callujem... Turn je instapush kde uvažuejm set by takto nikdy nehral = som dobrý pome tam :-) Ten bet je skôr vyhánací ako ťahajúci do hry = nechcem ťa tam vypadni....

Teším sa na tvoje realtime nahrávané video, pretože mám nutkavý pocit, že tieto tvoje ready akosi vznikajú až po showdownoch. Sry, ak ťa podceňujem, možno je to len môj pocit :)

Takto krásne to v mojej hlave neprebieha, ale minraise aby si to hral len so shortom je štandard hra, ak máš semi kompetentú ruk + raisne ťa iba silná ruka = nie je to až tak drahé + vyženiem veľa ostatných hráčov. Turn instapush ma nestraší, lebo jediná ruka čo sa vylepšila bol over na flope = KK, inak všetko ostáva po starom. osobne som mu tipoval 3456 alebo 2345, z made hand J4 či J2, alebo split KJ.

K videu, točil som už 2, ale v prvom som hral super ale hlas mi nejak predbieha akcie :wall: :wall: a druhé som hral nahovno = poviem určite má to trips a hneď potom call s overpairom, zlé cally riverov atď...
wizdo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!