TuKE napísal:wizdo napísal:Short v hre je podstatný asi len ako budovateľ potu, inak ma nezaujíma. Oponent je 23/5/4 s priemernou agresivitou na jednotlivých streets. Jeho minraise na flope je štandard izolácia shorta (vyzerá to silno ale väčšinou je to niečo marginálne) a pritom board je MEGAsuchý, tak callujem... Turn je instapush kde uvažuejm set by takto nikdy nehral = som dobrý pome tam :-) Ten bet je skôr vyhánací ako ťahajúci do hry = nechcem ťa tam vypadni....
Teším sa na tvoje realtime nahrávané video, pretože mám nutkavý pocit, že tieto tvoje ready akosi vznikajú až po showdownoch. Sry, ak ťa podceňujem, možno je to len môj pocit
Takto krásne to v mojej hlave neprebieha, ale minraise aby si to hral len so shortom je štandard hra, ak máš semi kompetentú ruk + raisne ťa iba silná ruka = nie je to až tak drahé + vyženiem veľa ostatných hráčov. Turn instapush ma nestraší, lebo jediná ruka čo sa vylepšila bol over na flope = KK, inak všetko ostáva po starom. osobne som mu tipoval 3456 alebo 2345, z made hand J4 či J2, alebo split KJ.
K videu, točil som už 2, ale v prvom som hral super ale hlas mi nejak predbieha akcie
a druhé som hral nahovno = poviem určite má to trips a hneď potom call s overpairom, zlé cally riverov atď...