speksSVK napísal:eh..oka...ako ma zvozili
wizdo: no oka, mal si bad luck...vypadol si s AA po 5tej min. hry lebo ti debilna fish docallovala vesmir...ja by som to zahral inac..vysvetlil som ti to ako a preco...na to tu je forum aby sa diskutovalo:)....nehram tak nit...len ked mam predpoklad na takuto katastrofu ako sa stala tebe..mam tiez s tym skusenosti (pisal som ti to preto lebo ako vidim tak casto nemas moznost zahrat taky velky turnaj) proste skoda toho no
nevsimol som si zeby si napisal zahral yb som to takto : flop mensi raise, turn mensi raise atd...
Napisal si zahral by som to opatrnejsie a pomalsie = pomala cesta do hrobu kedze calling statni neskladaju...
Tomm napisal dead moeny = myslel tym asi (podla mna) to ze mi callol flop raise a na turn push mi vacsinou zahodi alebo callne kravinu, cize vyhram money ktore su lahko a easy dostupne.
A slova o tom velkom turnaji -...sakra na velkom turanji najst fishku ktora to zahra ako to zahrala je 9/10 zlata bana, 1/10 je smola ale na sunday milion kde bude 75%+ inteligentnejsich a zo zvysku vela nejakych okazalych fisheik nebude tak je krasne naist jednu a moct ju stackoutnut s na 90% lepsou rukou a ziskat stack , ako cakat kym ju niekto iny vyberie...
Ak hras nizkolimitne turnaje tak tam od uvodu vidam 2-3 fishky na stole, CS a par lepsich hracov tak tam nie je problem nieco zahrat aj pomalsie ked mam z ocho vyberat ale na turnaji kde najst fishku je krasa si nenecham sancu ujst.
A hej je to diskusia ale napis presne ako yb si to zahral nech mame co komentovat a nie ako som uz napisal pomalsie a opatrnejsie...Takze poprosim napis ako by si betoval raisoval v tej hre, nech mozme zhodnotit ci to ma alebo nema zmysle!!!
P.S. ja som tu bol tiez za fishku a obcas napisal nejaky ten svoj nazor a nelubilo sa mi ze moje nazory zatlkli pod zem obcas, ale potom ma ROY alebo VLADE vyliecili vetou ak 10 z 10 ludi ktory su lepsi ako ty povie ze je to blbost tak na 99% maju pravdu a 1% je sanca ze ma to moznost na uspech za specialnych pravidiel atd...Tiez som sa tu ohanal ze hram 40-60BB omahu a az teraz ked som sa dopocul ze nejaky kvalitny hrac to popisal v knihe ako moznost hry (este stale to nemam potvrdene lebo som na to nejak zabudol) tak cakam ze si ju rad precitam a zistim ze aj ked som tu strategiu hral mal som v nej milion chyb....