Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdow 8my rebuild blog

Odoslaťod wizdo 26 Apr 2010 10:10

speksSVK napísal:hmmm..nechcem ta kritizovat :) ...ale myslim si ze si to tam nemusel pushnut vsetko ked si videl ze to na tvoj raise docalloval..radsej vyhrat menej na AA ako prehrat vela ci nebodaj vsetko v takom velkom turnaji (a na zaciatku), nie? :)..ved kludne mohol hitnut nejaky set alebo two pairs:) a keby ti ostalo nejakych 5000...este by si mal realnu sancu sa nejak vratit spat do hry.

wtf??? Najvacsia fishka na stole, od flopu calluje s top párom, alebo druhým párom, FD a pod... Prečo by som mal uvažovať o nejakom calle keď viem že mi push callne a môžem sa zdoublovať? Sú to najviac easy money aké dostanem lebo väčšina po tom ako som to zahral by zahodila asi aj Qx, možno Tx...
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod speksSVK 26 Apr 2010 12:15

wizdo napísal:
speksSVK napísal:hmmm..nechcem ta kritizovat :) ...ale myslim si ze si to tam nemusel pushnut vsetko ked si videl ze to na tvoj raise docalloval..radsej vyhrat menej na AA ako prehrat vela ci nebodaj vsetko v takom velkom turnaji (a na zaciatku), nie? :)..ved kludne mohol hitnut nejaky set alebo two pairs:) a keby ti ostalo nejakych 5000...este by si mal realnu sancu sa nejak vratit spat do hry.

wtf??? Najvacsia fishka na stole, od flopu calluje s top párom, alebo druhým párom, FD a pod... Prečo by som mal uvažovať o nejakom calle keď viem že mi push callne a môžem sa zdoublovať? Sú to najviac easy money aké dostanem lebo väčšina po tom ako som to zahral by zahodila asi aj Qx, možno Tx...

ked je najvacsia fishka neznamena ze nemoze hitnut set alebo 2 pairs...a ked je fish tak si mozes ocakavat ako si aj asi ocakaval ze ti callne all in...lenze to bol len turn..mohol lucknut ako aj luckol na river nieco..oplatí sa ti to?..keby si tam mal monster na turne a pushol to tam ..ok..nemam ziadne pripomienky, ale takto si vypadol z turnaja...a nemusel si...vyhral by si mozno menej..ale aj stratil menej...zdoublovat sa snaz pri monster skoro istych vyhernych rukach a boardoch..nie ako s AA po takom flope a turne....myslim na takychto velkych turnajoch...lebo inac sa mozes spoliehat len vacsinou na luck...to je moj nazor..nehovorim ze hras zle..len ja to hram podobne....a casto hravam mtt...aspon trosku to mam odskusane..nechcem ti tu trepat do vzduchu:)
Obrázok používateľa
speksSVK

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 30 krát/5 krát

Odoslaťod tomm 26 Apr 2010 12:39

Ale trepes a strašne. Prečo by nemal chcieť, aby ho callnula horšia ruka? Zbieranie týchto dead money je základ turnajovej hry.
tomm

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 13 krát/10 krát

Odoslaťod mariaff 26 Apr 2010 12:49

speks,
ale do lacneho showdownu tak ako si zelas ty, sa na 99% v podobnych pripadoch nedostanes. Bud napalis plnu , alebo foldnes, pokial mas na to guraz. Ja by som dokazal foldnut iba na nebezpecnejsom boarde
mariaff

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod wizdo 26 Apr 2010 12:54

speksSVK napísal:
wizdo napísal:

ked je najvacsia fishka neznamena ze nemoze hitnut set alebo 2 pairs...a ked je fish tak si mozes ocakavat ako si aj asi ocakaval ze ti callne all in...lenze to bol len turn..mohol lucknut ako aj luckol na river nieco..oplatí sa ti to?..keby si tam mal monster na turne a pushol to tam ..ok..nemam ziadne pripomienky, ale takto si vypadol z turnaja...a nemusel si...vyhral by si mozno menej..ale aj stratil menej...zdoublovat sa snaz pri monster skoro istych vyhernych rukach a boardoch..nie ako s AA po takom flope a turne....myslim na takychto velkych turnajoch...lebo inac sa mozes spoliehat len vacsinou na luck...to je moj nazor..nehovorim ze hras zle..len ja to hram podobne....a casto hravam mtt...aspon trosku to mam odskusane..nechcem ti tu trepat do vzduchu:)

Nehras ty viac NIT ako kedysi KESO???? made hand a skoro na 100% vyherné ruky a kto mi to ma sakra zaplatit? TPTK?
A ano aj fish obcas hitne ale v taktomto spote fish neputujem an nejaku mega ruku.Jeho range je Tx, Q, Jx, FD, pary medzi 44-TT, vyminimoce 3x...z jeho range am na turne bije len, QJ, 33, KT, Q9, J9...co je sakra uzke...

Yegon to napisal best, standard turnaje. AK sa na takom baorde nestaknes verzus fish netusim ako sa dostanes ITM. stackujes sa s cim set+? Keby to bola omaha som ticho ale holdem sa stackue TP+, proti vybranym ludom trochu silnejsie.

P.S. ak ho ten moj overpush na turne nemal vytlacit/vyzerat ako bluff tak sakra som mu mal callnut 100 a dat mu kartu zdarma podla teba?

P.S.2. lacny showdown s AA chcem len pri hodne zle vyzerajucich boardoch typu T98, 3+ kariet vo farbe, na boarde sa sparuje TP....
wizdo

Odoslaťod speksSVK 26 Apr 2010 16:09

heh..oka...ako ma zvozili :D
wizdo: no oka, mal si bad luck...vypadol si s AA po 5tej min. hry lebo ti debilna fish docallovala vesmir...ja by som to zahral inac..vysvetlil som ti to ako a preco...na to tu je forum aby sa diskutovalo:)....nehram tak nit...len ked mam predpoklad na takuto katastrofu ako sa stala tebe..mam tiez s tym skusenosti (pisal som ti to preto lebo ako vidim tak casto nemas moznost zahrat taky velky turnaj) proste skoda toho no
tomm....nepochopil si co som pisal...nevadí...aj v tom je pravda co si napisal, ale je velmi obšírne napisana.

nechajme to
Obrázok používateľa
speksSVK

Odoslaťod speksSVK 26 Apr 2010 16:17

netusim ako sa dostanes ITM. stackujes sa s cim set+?

stackujem sa aj s takymi rukami...ale stackovat sa neznamena hned zdoublovat pri neistej vyhernej ruke...da sa aj postupne ked nemas teda nieco blizke k monstru....mozno nebudes hned prvy na zaciatku ale turnaj trva dlho :) naskytnu sa vselijake prilezitosti

btw. ..nechcem tu do nikoho rypat..ale mam tu taky pocit ze ak sem (rozumej ako blog) napise niekto iny ako yegon, horsey,tucniak,JK, tuke ..atd. (respekt chalani, netyka sa vas to osobne ani vasich poznatkov) tak sa hned zamietne jeho uvaha ci postreh...pisem sem aj preto aby mi na to reagovali a priucil som sa...
Obrázok používateľa
speksSVK

Odoslaťod tucniak 26 Apr 2010 17:11

ja si praveze myslim, ze je to o diskusii.

Akurat si ale aj myslim, ze niekto ako dzejkej ktory ma odpozeranych( a pozorne s premyslanim) viac videi ako ja a ty dokopy a ma silne pokrove myslenie menej casto tresne nieco uplne mimo ako niekto, kto s pokrom zacina atd.

A vsimni si ze taki ludia pouzivaju vecne argumenty na podporenie toho, co si myslia, nie ako tuto nedaleko kolega 'to limpovanie UTG SC je skratka ziskove...' :)
nehrotil by som
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod speksSVK 26 Apr 2010 17:16

tucniak napísal:ja si praveze myslim, ze je to o diskusii.

Akurat si ale aj myslim, ze niekto ako dzejkej ktory ma odpozeranych( a pozorne s premyslanim) viac videi ako ja a ty dokopy a ma silne pokrove myslenie menej casto tresne nieco uplne mimo ako niekto, kto s pokrom zacina atd.

A vsimni si ze taki ludia pouzivaju vecne argumenty na podporenie toho, co si myslia, nie ako tuto nedaleko kolega 'to limpovanie UTG SC je skratka ziskove...' :)
nehrotil by som

hej jasne s tym plne suhlasim....len som si vsimol uz aj ne situacie..nemusí sa to tykat prave tejto :)
ano jasne ze to je o diskusii..prave preto som rad ze sa diskutuje..ale odpovede by mali byt presne na znenie daneho prispevku..kedze poker neni jedoducha a jednotvarna hra tak sa vsetko musi presne vysvetlit..inac si to kazdy chape tak ako chce on a potom sa aj tak argumentuje....ale to je uz mimo temy:)
Obrázok používateľa
speksSVK

Odoslaťod wizdo 26 Apr 2010 19:18

speksSVK napísal:eh..oka...ako ma zvozili :D
wizdo: no oka, mal si bad luck...vypadol si s AA po 5tej min. hry lebo ti debilna fish docallovala vesmir...ja by som to zahral inac..vysvetlil som ti to ako a preco...na to tu je forum aby sa diskutovalo:)....nehram tak nit...len ked mam predpoklad na takuto katastrofu ako sa stala tebe..mam tiez s tym skusenosti (pisal som ti to preto lebo ako vidim tak casto nemas moznost zahrat taky velky turnaj) proste skoda toho no

nevsimol som si zeby si napisal zahral yb som to takto : flop mensi raise, turn mensi raise atd...
Napisal si zahral by som to opatrnejsie a pomalsie = pomala cesta do hrobu kedze calling statni neskladaju...

Tomm napisal dead moeny = myslel tym asi (podla mna) to ze mi callol flop raise a na turn push mi vacsinou zahodi alebo callne kravinu, cize vyhram money ktore su lahko a easy dostupne.

A slova o tom velkom turnaji -...sakra na velkom turanji najst fishku ktora to zahra ako to zahrala je 9/10 zlata bana, 1/10 je smola ale na sunday milion kde bude 75%+ inteligentnejsich a zo zvysku vela nejakych okazalych fisheik nebude tak je krasne naist jednu a moct ju stackoutnut s na 90% lepsou rukou a ziskat stack , ako cakat kym ju niekto iny vyberie...

Ak hras nizkolimitne turnaje tak tam od uvodu vidam 2-3 fishky na stole, CS a par lepsich hracov tak tam nie je problem nieco zahrat aj pomalsie ked mam z ocho vyberat ale na turnaji kde najst fishku je krasa si nenecham sancu ujst.

A hej je to diskusia ale napis presne ako yb si to zahral nech mame co komentovat a nie ako som uz napisal pomalsie a opatrnejsie...Takze poprosim napis ako by si betoval raisoval v tej hre, nech mozme zhodnotit ci to ma alebo nema zmysle!!!

P.S. ja som tu bol tiez za fishku a obcas napisal nejaky ten svoj nazor a nelubilo sa mi ze moje nazory zatlkli pod zem obcas, ale potom ma ROY alebo VLADE vyliecili vetou ak 10 z 10 ludi ktory su lepsi ako ty povie ze je to blbost tak na 99% maju pravdu a 1% je sanca ze ma to moznost na uspech za specialnych pravidiel atd...Tiez som sa tu ohanal ze hram 40-60BB omahu a az teraz ked som sa dopocul ze nejaky kvalitny hrac to popisal v knihe ako moznost hry (este stale to nemam potvrdene lebo som na to nejak zabudol) tak cakam ze si ju rad precitam a zistim ze aj ked som tu strategiu hral mal som v nej milion chyb....

:wizdo:
wizdo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!