Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)
Re: Wizdov blog
KK sa na všetkých limitoch shipuje AIPF úplne povinne.
To je ako keby ste riešili, či je piesok na Sahare.
KK slowplayovať je čistá sprostosť, keď sú hráči ochotní to tam dať PF, tak to tam treba dostať ASAP.
Slowplay má zmysel proti nitovi, ktorý je ochotný sa stacknúť s TPTK alebo niečim podobným, ale nie proti tupcom.
Takže nevymýšľajte tu prosím teórie o tom, že je občas dobré to KK slowplayovať, pretože pokiaľ chceme hrať poker čo najefektívnejšie, tak to tam kurva natlačím PF, súper mi to zaplatí a mám to z krku.
Je to najefektívnejší a najziskovejší move, koniec, fin, end, finito.
Pochopil?
To je ako keby ste riešili, či je piesok na Sahare.
KK slowplayovať je čistá sprostosť, keď sú hráči ochotní to tam dať PF, tak to tam treba dostať ASAP.
Slowplay má zmysel proti nitovi, ktorý je ochotný sa stacknúť s TPTK alebo niečim podobným, ale nie proti tupcom.
Takže nevymýšľajte tu prosím teórie o tom, že je občas dobré to KK slowplayovať, pretože pokiaľ chceme hrať poker čo najefektívnejšie, tak to tam kurva natlačím PF, súper mi to zaplatí a mám to z krku.
Je to najefektívnejší a najziskovejší move, koniec, fin, end, finito.
Pochopil?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
call pf je dobry ak ti super zlozi 90% svojej range na 3bet tuke
ale mas pravdu to by som urcite na NL10 neriesil
ale mas pravdu to by som urcite na NL10 neriesil
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
NL25
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Dnes som sa pobavil na U***et....
Za posledne dva dni som viac ako zdvojnasobil svoj vklad do herne....ano ano...nejake ten luck tam bol....
Ale vzdy jedne dva dni ide a potom tucne zly pad dole...
Dnes si krasne buram do vsetkeho a to ti ludia mi este uakzu som k**** a mam toto a zaplatim ti to ak mi nieco pride:D:D:D
TT vs JQ...preflop predomnou raise(semi reg)na 0,8 ja s TT call za mnou 3bet na 2,7 predomnou call a ja kukam nato ak hitnem set stacknem ich tak call....
FLop A84 kukam ok easy fold ale co nevidim check check check....
Turn T a zacina nam problem...check betnem skoro 1/2 potu za mnou call ...kukam cool mas Ax
river "safety" 9 a ja si hovorim fajn ani jedna z farieb nikde...do potu nefim cca 16 all in 5 (aj take mi skladaju) on call....kukam nice tak co...
chvilu nati AA vs JT preflop all in ....ze 789 flop...tak som sa zasmial a hral dalej...
Na omahe to bolo este vtipnejsie....
Cokolvek som hitol mi az na blufy vsetci verili...som uz prestal chapat...kazdy hit som betoval rovnako ako bluf ale blufy raise a hity fold...
Priklad KKxx preflop UTG rais POT 5 nas call-lo...kukam fajn K on the flop by bodol...
flop K55 nice ja na buttone cakam akciu...kde nic tu nic...
turn J kukam no fajn pome dakto...opat po mna check...opatrny polpot bet...ako bluf...vsetci fold...
to iste dookola...
potom isli ceresnicky....
AA raise 0,8 za mnou raise na 6 kukam super all in on call doslo 9TJKx kukam super viem ze ma pocket par najskor 99+ tak som v pazi...ukazal 99
neva 67s flop A45 check chek button bet pol potu call call
turn 3 zacnem sa smiat total rainbow...bet ja maly raise (si hoovrim A2 by mat mohol) on rr ja rr on call, take donky
river T all iny no jasne 67 mal tiez..
ale ebst na koniec...vsetky AT+ som uplne misshitoval, vsetko co som dostal som vlastne netrafil a ak tafil tak runner runer farba doliezla...atd...kukam ze ...
No diky....zrusil som svoju TILT naladu tym ako som to tu popisal a ide sa dalej grindit
Za posledne dva dni som viac ako zdvojnasobil svoj vklad do herne....ano ano...nejake ten luck tam bol....
Ale vzdy jedne dva dni ide a potom tucne zly pad dole...
Dnes si krasne buram do vsetkeho a to ti ludia mi este uakzu som k**** a mam toto a zaplatim ti to ak mi nieco pride:D:D:D
TT vs JQ...preflop predomnou raise(semi reg)na 0,8 ja s TT call za mnou 3bet na 2,7 predomnou call a ja kukam nato ak hitnem set stacknem ich tak call....
FLop A84 kukam ok easy fold ale co nevidim check check check....
Turn T a zacina nam problem...check betnem skoro 1/2 potu za mnou call ...kukam cool mas Ax
river "safety" 9 a ja si hovorim fajn ani jedna z farieb nikde...do potu nefim cca 16 all in 5 (aj take mi skladaju) on call....kukam nice tak co...
chvilu nati AA vs JT preflop all in ....ze 789 flop...tak som sa zasmial a hral dalej...
Na omahe to bolo este vtipnejsie....
Cokolvek som hitol mi az na blufy vsetci verili...som uz prestal chapat...kazdy hit som betoval rovnako ako bluf ale blufy raise a hity fold...
Priklad KKxx preflop UTG rais POT 5 nas call-lo...kukam fajn K on the flop by bodol...
flop K55 nice ja na buttone cakam akciu...kde nic tu nic...
turn J kukam no fajn pome dakto...opat po mna check...opatrny polpot bet...ako bluf...vsetci fold...
to iste dookola...
potom isli ceresnicky....
AA raise 0,8 za mnou raise na 6 kukam super all in on call doslo 9TJKx kukam super viem ze ma pocket par najskor 99+ tak som v pazi...ukazal 99
neva 67s flop A45 check chek button bet pol potu call call
turn 3 zacnem sa smiat total rainbow...bet ja maly raise (si hoovrim A2 by mat mohol) on rr ja rr on call, take donky
river T all iny no jasne 67 mal tiez..
ale ebst na koniec...vsetky AT+ som uplne misshitoval, vsetko co som dostal som vlastne netrafil a ak tafil tak runner runer farba doliezla...atd...kukam ze ...
No diky....zrusil som svoju TILT naladu tym ako som to tu popisal a ide sa dalej grindit
- wizdo
wizdo napísal:TT vs JQ...preflop predomnou raise(semi reg)na 0,8 ja s TT call za mnou 3bet na 2,7 predomnou call a ja kukam nato ak hitnem set stacknem ich tak call....
A boli efektivne stacky vhodne na call 3betu s planom hitnut set?
wizdo napísal:No diky....zrusil som svoju TILT naladu tym ako som to tu popisal a ide sa dalej grindit
Rado sa stalo .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:wizdo napísal:TT vs JQ...preflop predomnou raise(semi reg)na 0,8 ja s TT call za mnou 3bet na 2,7 predomnou call a ja kukam nato ak hitnem set stacknem ich tak call....A boli efektivne stacky vhodne na call 3betu s planom hitnut set?
Ano mali...ja nejak 14EUR...oni 12,5 a 25.... tak som kukal ze to je fajn....
dzejkej napísal:No diky....zrusil som svoju TILT naladu tym ako som to tu popisal a ide sa dalej grindit
Rado sa stalo .
To je moj sposob zrusenie TILT-u.....niekomu to napisat co sa stalo..a som kludny:-)))
- wizdo
wizdo napísal:dzejkej napísal:wizdo napísal:TT vs JQ...preflop predomnou raise(semi reg)na 0,8 ja s TT call za mnou 3bet na 2,7 predomnou call a ja kukam nato ak hitnem set stacknem ich tak call....A boli efektivne stacky vhodne na call 3betu s planom hitnut set?
No tak to moc fajn nie je. Aj keby si stackol oboch vzdy, ked trafis set, co nie je pravdepodobne, tak tie odds na setmining nemas. Oprav ma, ak som zle pocital, pls .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:wizdo napísal:dzejkej napísal:wizdo napísal:TT vs JQ...preflop predomnou raise(semi reg)na 0,8 ja s TT call za mnou 3bet na 2,7 predomnou call a ja kukam nato ak hitnem set stacknem ich tak call....A boli efektivne stacky vhodne na call 3betu s planom hitnut set?
No tak to moc fajn nie je. Aj keby si stackol oboch vzdy, ked trafis set, co nie je pravdepodobne, tak tie odds na setmining nemas. Oprav ma, ak som zle pocital, pls .
Posledna vec...vedel som ze ten 3 bet najskor nema par, cize pri boarde bez overkarty bych all in dal tak ci onak...
Takze som vedel ze set nemusim hitnut...
- wizdo
zase tie tvoje pocity?ty si VEDEL, ze NEMA vysoky par??/ako si to mohol VEDIET?nechapacky z mojej strany..
inac na set sa vravi ze +-cca 20x tolko by malo byt v stacku supera(a tvojom) alebo tvojom a dvoch superov proste ak ich stacknes tak 20x to, co mas dorovnat pre flop..
kalkulacia je nadhodnotena lebo set trafis cca 1:8 alebo tak, ale nie kazdy x ho stacknes, takze tak..
btw aj ja by som chcel vzdy vediet, co maju, zvysim si winrate..
inac na set sa vravi ze +-cca 20x tolko by malo byt v stacku supera(a tvojom) alebo tvojom a dvoch superov proste ak ich stacknes tak 20x to, co mas dorovnat pre flop..
kalkulacia je nadhodnotena lebo set trafis cca 1:8 alebo tak, ale nie kazdy x ho stacknes, takze tak..
btw aj ja by som chcel vzdy vediet, co maju, zvysim si winrate..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
na setmine to nebolo
co sa tyka pushu po nizkom flope tak ak ma super range QQ+/AK tak je skoro 50% sanca ze ma AK pretoze pary sa daju kombinatoricky vyskladat menej sposobmi takze push na nizkom flope s halfstackom je v pohode (nechce sa mi to ratat ale myslim ze je to tak)
co sa tyka pushu po nizkom flope tak ak ma super range QQ+/AK tak je skoro 50% sanca ze ma AK pretoze pary sa daju kombinatoricky vyskladat menej sposobmi takze push na nizkom flope s halfstackom je v pohode (nechce sa mi to ratat ale myslim ze je to tak)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.