Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdo new way of omaha

Odoslaťod wizdo 21 Aug 2010 06:36

mino_o napísal:to je nejaka tvoja uchylka checkovat nuts multiway?

wtf usudzovat nieco z 2 ruk?
Nie, nie je to moja úchylka, prvý bol omyl check na flope, a tuna ako napísal popoba mám nuts nuts a kde sa začne betovať je mi jedno(či na flope betne niekto alebo ja betnem na turne).
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod dzejkej 21 Aug 2010 10:04

wizdo napísal:kde sa začne betovať je mi jedno(či na flope betne niekto alebo ja betnem na turne).

Urcite je jedno mat 2 streety na ziskavanie value versus 3 streety? Nebude zvysok stola callovat flop a turn radsej (s draws) ako turn a river?
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yegon 21 Aug 2010 10:43

dzejkej napísal:
wizdo napísal:kde sa začne betovať je mi jedno(či na flope betne niekto alebo ja betnem na turne).

Urcite je jedno mat 2 streety na ziskavanie value versus 3 streety? Nebude zvysok stola callovat flop a turn radsej (s draws) ako turn a river?

JK v omahe na mono boarde nemas draws :) musis pouzit 2 karty z ruky cize bud mas flush alebo nemas flush a straight tam nikto tahat nebude a 68 ti pravdepodobne tiez viac ako jednu street (ak vobec) akcie neda. Jedina draw je tam teda set a z toho pravdepodobne vela nevytiahnes ak netrafi full
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod dzejkej 21 Aug 2010 11:02

No to s tymi 2 kartami som dokonca aj predtym, fakt :-D!

Ja som prekvapeny z toho, ze sa tam nie je v bete value zo setov, pripadne nejaky optimisticky 2 pair alebo str8 s Ah. Je teda lepsie checkovat a dufat, ze bingnu? Sety a 2 pair s Ah sa ako draws teoreticky pocita, nie? :)

To mam ja taky optimisticky deformovany NL mindset, Ty si taky pesimista alebo proste takto to na PLO20 chodi a everyone is solid? :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod TuKE 21 Aug 2010 11:05

Nie som žiaden OmahaPro, ale tiež mám ten pocit, že na NL20 sa nájde kopa dobrovoľníkov, ktorí tam ani JJxx cez 2 ulice nezahodia, nieto ešte nejaké postupky alebo sety, hlavne pokiaľ ich máme piatich v pote :)
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod yegon 21 Aug 2010 11:15

ja neviem ja som len plo noob - len hovorim ze tam nie su draws :)

flush pravdepodobne betne a to je asi primarna handa z ktorej chceme value, ak chceme 2 streets zo setu, 2pairu alebo postupky tak mozeme kludne pytat turn a river nemusime flop a turn - ten board uz vyzera tak zle ze sa asi viac zopsut nemoze :)

btw v nejakom videu som videl spomenute ze na low boardoch maju ludia malokedy sety lebo handy s malymi parmi sa moc nehravaju
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod dzejkej 21 Aug 2010 11:22

Okej, sir. Ja len, ci sa prilis neriadis tym, ze super hra vzdy ako maly genius. Pretoze co som si vsimol, tak mas akosi tendencie predpokladat, ze kazdy to hra ako z knizky a ma vzorove ranges / frekvencie a si taky vzor game theory optimal reasoningu .. Len problem je, ze sa tomu nepriblizuju midstakes regovia, my (teda ja urcite for sure :-D ) a hadam ani PLO20 hraci nie :).

Ja som PLO megagiga noob, len som prekvapeny z toho, ze by tam mali vsetci tolko toho foldovat :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod TuKE 21 Aug 2010 11:24

Set imo radšej bude platiť flop a turn s nádejou, že to spáruje ako turn + river, kde na riveri už platí vlastne proti tomu, že my ten flush/str8 nemáme a bez nádeje na redraw a stále je to NL20, tam imo ľudia ani 2p nebudú zahadzovať úplne insta :)
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod yegon 21 Aug 2010 11:38

dzejkej napísal:Okej, sir. Ja len, ci sa prilis neriadis tym, ze super hra vzdy ako maly genius. Pretoze co som si vsimol, tak mas akosi tendencie predpokladat, ze kazdy to hra ako z knizky a ma vzorove ranges / frekvencie a si taky vzor game theory optimal reasoningu .. Len problem je, ze sa tomu nepriblizuju midstakes regovia, my (teda ja urcite for sure :-D ) a hadam ani PLO20 hraci nie :).

Ja som PLO megagiga noob, len som prekvapeny z toho, ze by tam mali vsetci tolko toho foldovat :).

ja automaticky predpokladam ze vsetcia su calling stations - neviem kde si zobral ze davam vsetkym prili skredit ze rozmyslaju - to si ma musis s niekym mylit

ja by som tu flop urcite betoval, len hovorim ze v omahe je toto board kde ti superi mozu a v tak masive multiway pote by mali foldnut skoro vsetko okrem flushu a do allinu sa na 95% nedostanes inak len ked ma super flush alebo trafi fullhouse

kazdopadne by som betoval nejako malo aby si set/3pair myslel ze ma odds na call a aby sa trosku vybudoval pot - povedzme 1/4 az 1/3 potu
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod dzejkej 21 Aug 2010 11:41

yegon napísal:ja automaticky predpokladam ze vsetcia su calling stations - neviem kde si zobral ze davam vsetkym prili skredit ze rozmyslaju - to si ma musis s niekym mylit

Pardon. To som si Ta pomylil teda asi s TuKEm :-D.

yegon napísal:kazdopadne by som betoval nejako malo aby si set/3pair myslel ze ma odds na call a aby sa trosku vybudoval pot - povedzme 1/4 az 1/3 potu

Okej, to rozhodne dava zmysel :).
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!