Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdo new way of omaha

Odoslaťod wizdo 08 Okt 2011 17:54

APminer napísal:kedy a kde a uvidim ;) ..... mozna u nas v kavarne = mame origo stul, zetony, obsluha (panska) .... si pujcite microbus a hura na vylet .... ubytko mozne na private cca 50m od pokeroveho stolu ... :)

Neviem, asi sa opäť z Bratislavy nepohneme, takže Brno asi nebude :P

už sa mi prihlásilo pár záujemcov aj cez súkromné správy, ale nikto nejako nedal čas.

zo starej zostavy sa pridá aj haman, aj ramzey (teda podľa toho na kedy to dáme), ja s yegonom sme viacmenej schopný skoro kedkoľvek (ja nie utorok a stredu, inak mi je to jedno). Popo sa ešte neozval. Nový sa prihlásili michael163 a milco18.

Uvítam nejaký konštruktívny návrh na čas a miesto... skľudom to píšte aj sem.

wizdo
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod APminer 08 Okt 2011 18:22

pristi tydem jsem OOP .... musim zajistit reporty, aby jste tu meli co cist :)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod wizdo 14 Okt 2011 13:16

No aby ste si nemysleli že nič nerobím, mal som perný týždeň, ale michael mi písal že môže tento víkend, u hamana som si nie istý či by tento mohol, tak sa pýtam či to tento víkend nezorganizujeme, poprípade ešte dnes :-)

Ramzey sa vyjadril že podla casu povie ci moze alebo nie, ja mozem a yegon sa tiez vyjadri, popo netusim, takze kto by bol za nech da vediet, ked nie asi to nechame na buduci vikend.

EDIT: treba ešte niekde miesto vymyslieť, takže s tým treba počítať.
wizdo

Odoslaťod ramzey 14 Okt 2011 14:49

tento vikend je good
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod haman 14 Okt 2011 15:16

wizdo napísal:u hamana som si nie istý či by tento mohol, tak sa pýtam či to tento víkend nezorganizujeme, poprípade ešte dnes :-)

ja mam volny byt od dnes do nedele, problem je mensi pocet stoliciek a mensi stol, prave so ho zmeral: 120x80cm ;)
problem je, ze dnes som busy do nejakej 20:00 hod, ale ak by to vsetci ostatni mali dnes cas, ja si ten program viem zmenit a byt volny od 18:00 hod.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod wizdo 14 Okt 2011 16:02

ramzey napísal:tento vikend je good

to pocujem rad
haman napísal:
wizdo napísal:u hamana som si nie istý či by tento mohol, tak sa pýtam či to tento víkend nezorganizujeme, poprípade ešte dnes :-)

ja mam volny byt od dnes do nedele, problem je mensi pocet stoliciek a mensi stol, prave so ho zmeral: 120x80cm ;)
problem je, ze dnes som busy do nejakej 20:00 hod, ale ak by to vsetci ostatni mali dnes cas, ja si ten program viem zmenit a byt volny od 18:00 hod.

no mne je jedno, ale yegon je chory, popo, kope a spol sa nevyjadrili, takze zatial sme 3ja
k tomu stolu, ja som hraval na stole nejak 100x40 a hravali sme 8mi...cize ak mas gauc a aspon 3 stolicky tak sa to nejako zorganizovat da....

Pockame kto sa ozve, ale bude lepsie to nechat na vikend asik, keby nieco napisem sem :-)

EDIT: ak sa prida michael tak nam stacia 2ja...kedze 6 je celkom fajn pocet
wizdo

Odoslaťod wizdo 15 Okt 2011 05:05

Nerad to píšem ale yegon ma asi virtuálne nakazil, nič vážne to nie je ale bude sa mi lepšie asi doma čajíčkovať...

Ak by to bolo nevyhnutne nutné, tak prídem sak konvicu na caj haman doma snad ma ;) ak nie berem z domu :o
wizdo

Odoslaťod haman 15 Okt 2011 12:43

wizdo napísal:Nerad to píšem ale yegon ma asi virtuálne nakazil, nič vážne to nie je ale bude sa mi lepšie asi doma čajíčkovať...

Ak by to bolo nevyhnutne nutné, tak prídem sak konvicu na caj haman doma snad ma ;) ak nie berem z domu :o

prelozme to, ja som sa len nedavno vyzdravil, i to nie 100% este. idem lopotovat mame na dom.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

návšteva v CCC - freeze 28eur

Odoslaťod wizdo 21 Aug 2012 23:40

Čauko,

na narodky vždy skočím do kasína a ak vyhrám BI na nejaký rozumný turnaj idem si zahrať. Dnes som to trafil aj s rezervou na kofolku, tak, že reku skúsim pozrieť CCC, keďže ramzey vyzeral, že plánuje robiť zmeny, tak mu volám, či ho tam uvidím. Popri kecaní sa ma spýta či nenapíšem za pozvanie na kofolku report, s tým problém nemám - so be it.

Samotné CCC, dlho som tam nebol takže:
1, nefajčiarsky stôl, je pekne osve, vetranie/klíma ťahá, čiže no problem s cigaretovým dymom ( poslednou dobou som na to citlivý) aj zvyšok stolov je rozumne rozsadený + boli 2 stoly medzi cashgame stolom a prvým turnajovým stolom.
2, personál, pravidelne bola čašníčka pri turnajových aj cash game stoloch, kým jedna vybavovala druhá čakala či niekto niečo nechce
3, dealery - super, nebol som extra dlho, ale mám pocit, že sú snáď lepši než boli...
4, parkovanie, ako bolo plno, ale miesto sa našlo, aj keď pri odchode sa to tam trošku preplnilo, ale dalo sa to
5, fajčiarov pri stoloch nebolo veľa, a nebolo ani veľmi cigarety cítiť.

ohľadom ponúkaných služieb to bolo za 1na, ohľadom ľudí by som dal tak 2.
Rýb ako v chovnom rybníku, málo pasivnych, agro,agro sem tam nejaký limp...
kompetentných hráčov pár bolo, čo ma prekvapilo bolo celkom časté 3B, kvalitný sizing a pod.
Našiel sa aj krčič kariet, ale ani po dealreovi ani po hráčoch ich nehodil, nenadával ani nič, mi to skoro prišlo, že som hluchý a som niečo prepočul....(tu som videl len ísť floora k stolu, riešenie som nevidel, hral som turnaj)
Pár típkov čo hralo štýlom, dont touch my chips... :lol2:

Ohľadom tej cashgame, akurát som tam vidle statný suck za 200eur keď s KK doublebareloval na QT2 A a dostal raise a callol, river K a súper otočil A2 ( flop platil potsize...), inak sa tam nič nedialo ( nič počuteľné/viditeľné) ...

Samotný turnaj - 28eur + 1x reentry 12k stack, blindy 25 minút
Prichádzam na druhý level, sadám na nefajčiarsky stôl a ide sa nato.
Môj stol, JA, calling, kompetent, limp pani, kompetent, limp/schopný, limp/steal/dont touch my chips mister, agro, agro...not bad

75/150 - AJs predomnou limp, ja Raise 600, 2x call, nitty pani 3B 2500, ja fold, za mnou 2x call.. flop A35, Pani bet a 1x call, turn K ona bet znovu call, river 2 típek bet pot, ona call otočia pani KK, chalan 45s....chalan SB, pani BB...

75/150
poslednú hru pred breakom ma chalan z hry s 45s 3B po mojom UTG+1 R 700 na 2100 ja pozerám KK, call cbetoval veľa = ani nonA board a je to easy, flop 255 check, on 4500 :fish: ja push 9k on fold...

100/200 T9s CO raise/stael 650 a dostavam 3x call flop 976tt s mojou FD, cbet 1600 1x call, turn 5 check/check , river 4 chalan bol calling station veril som že zapaltí aj 7, tak bet on call s 45o....wtf???? :wall: :wall:

100/200 agro limp , ja BTN isoraise A5s, on call, flop 257 cbet 2/3 on call, turn J c/check, river 7 on posiela zvyšných 2k (vedel som že ak dám flop dosť slabý to spraví buď turn alebo river) , 2k je 2/3 potu...až po hre mi docvaklo, žeby poslal turn ak by nič nemal...otočil QJo, wp sir...

150/300 a25 A4s na BB, chalan s handy vs pani, R 3x call ja call tiež flop A85, checkujem on bet 2200, 2x call ja pozerám no nič dám keď tak reentry a bude a posielam s A4s 6500, PFR call, agro pán FOLD!!!! wtf? SB call, turn 2 (agro pán spravil grimasu...) PFR posiela a SB že mám gutshot tak snáď dojde calluje, má GS ale A3 PFR JJ, agro pán A2 foldol :lol2: river blank a splitujeme...škoda, keby A3 foldol mám 20k+ a príjemný stack....

vtipná hra
- iba calnlem IP vs agro pán s AQo (odhádzal by sa ak sa hitnem) , za mnou 3x call (som CO - nasere) flop Thi, všetci check, mne sa to stealovať nechce lebo pani sa ksichtí... BTN bet, pani posiela, calluje a Pani otáča, so slovami "aj ja chcem niekoho poj***ť s 45" otáča OESD, turn hneď ide str8...Inak by som prišiel o dosť, za mnou by to ATs nezahodil...

Moje posledné hry sú UTG R s ATo a fold na 3B vs kompetentný a následne po BTN(dont touch my chips) R 2,5BB nájdem AJo posielam(20BB!!!) on so slovami "pozreme sa s čím to robíš" calluje s 44 flop mono, turn mu dá flush river 5ta do flushu, čo je vtipné na boarde ja Q67T 3 ....iná do farby okrem 2 a 3 a je to split...

Celkovo to bolo fajn, turnaj aj personál fajn, ľudia fajn, na stoloch vládla celkom pohodka.
Keby som nebol taká strašná fish, tak si možno prídem zahrať aj častejšie, no šak uvidíme možno ma to ešte chytí...
wizdo

Re: návšteva v CCC - freeze 28eur

Odoslaťod APminer 22 Aug 2012 22:46

wizdo napísal:...

možná ramzey prosadí nějakou PLO or mix ;)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!