WolfiK blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wolfov blog

Odoslaťod dzejkej 28 Sep 2009 19:37

LOCAT3R napísal:zišlo by sa uviesť aké stty mal ten týpek v hande č3. ale defalutne by som ten foldoval,pretože tá line c/c ,c/c a lead vypadá dosť strong

Tak ja by som defaultne nut 2 pair ruku naozaj na donk nefoldoval. Je to fishy hra a moze tam mat fishy range.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod WolfiKxx 28 Sep 2009 20:19

tten k 3hande call bol spravny si myslim lebo predtym mi napalil s K7 AI na boarde kde mal M pair a ja straight ...

k tomu AK co ja viem vedel som ze je to tupec tak som to zahral takto :)

a k tomu tiltu dnes som netiltil vobec :) lepsim sa :) ked som dnes spadol na -21 som to zavrel a nechal to tak lebo dnes mi ozaj neslo ...prezil som 3 krat swing 10BI vzdy som to vytiahol nazad teraz momentalne som -7BI BR je pevny snad sa to obrati ;) lebo potom mam pocity ze som :fish: co nevie vyhravat na NL5 :(

LOCAT3R napísal:NL5 raisovať na 6BB+1 blind per limper,odkedy som to začal používať tak som začal ťahať zo svojích rúk viac value,pretože fishky sú natoľko loose,že s tým istým s čím callnu raise na 3-4BB callnu raise aj na 6BB+ľahšie pôjdu stacky dnu keď trafíš ruku s ,ktorou sa chceš stacknúť +pokiaľ nehintú takisto položia na cbet

hmm co ja viem svoju hru nemieni nejako menit aj ked sa mi nedari teraz :)
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod dzejkej 28 Sep 2009 23:06

WolfiKxx napísal:k tomu AK co ja viem vedel som ze je to tupec tak som to zahral takto :)

No mne je jasne, ze si to tak zahral. Ja som Ti reprezentoval iny pohlad na vec a bud sa nad tym zamyslis alebo nie, je to na Tebe :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod poldinhoo 29 Sep 2009 10:52

joj wolfik nepríjemná session..ale hlavu hore..držím palce nech sa to otočí.. :gl:
ja som si za posledné 3dni tiež spláchol skoro celý profit za september..a to už som plánoval tiež shot na NL10 :ROFL:
ešte že dostaneme 50ku od FT :)
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod LOCAT3R 29 Sep 2009 13:29

dzejkej napísal:
LOCAT3R napísal:zišlo by sa uviesť aké stty mal ten týpek v hande č3. ale defalutne by som ten foldoval,pretože tá line c/c ,c/c a lead vypadá dosť strong

Tak ja by som defaultne nut 2 pair ruku naozaj na donk nefoldoval. Je to fishy hra a moze tam mat fishy range.

ja ti nevím karle ale keď mi napríklad passive fish zahrá c/c cbet c/c 2nd barrel a leadne river,tak to foldujem pretože tam IMO nikdy nie som gut s touto rukou, s tým readom je to obv good call
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod dzejkej 29 Sep 2009 13:52

LOCAT3R napísal:ja ti nevím karle ale keď mi napríklad passive fish zahrá c/c cbet c/c 2nd barrel a leadne river,tak to foldujem pretože tam IMO nikdy nie som gut s touto rukou, s tým readom je to obv good call

To by musela byt megapasivna fish.

1) Vacsina trips ruk je odfiltrovana na flope a maloktore by sa na takom boarde mali dostat dalej.
2) Flopnute sety casto niekde minraisnu alebo urobia ine fishy moves a aj tych kombinacii je celkovo malo.
3) A8 tam moze mat tiez, samozerjme. To

Aj keby donkoval len A9+ na riveri, tak je to tolko kombinacii vzhladom na flopnute sety a runner runner quads, ktore hra takto divne dajme 100% casu, ze by musel floatovat ten flop s nehoraznym mnozstvom 8x ruk, aby to bol fold.

Potreboval by som teda riadne staty a ready, aby som tam dokazal vylucit donk s A9+ a bol to fold pri tych odds.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod LOCAT3R 29 Sep 2009 14:15

dzejkej napísal:
LOCAT3R napísal:ja ti nevím karle ale keď mi napríklad passive fish zahrá c/c cbet c/c 2nd barrel a leadne river,tak to foldujem pretože tam IMO nikdy nie som gut s touto rukou, s tým readom je to obv good call

To by musela byt megapasivna fish.

1) Vacsina trips ruk je odfiltrovana na flope a maloktore by sa na takom boarde mali dostat dalej.
2) Flopnute sety casto niekde minraisnu alebo urobia ine fishy moves a aj tych kombinacii je celkovo malo.
3) A8 tam moze mat tiez, samozerjme. To

Aj keby donkoval len A9+ na riveri, tak je to tolko kombinacii vzhladom na flopnute sety a runner runner quads, ktore hra takto divne dajme 100% casu, ze by musel floatovat ten flop s nehoraznym mnozstvom 8x ruk, aby to bol fold.

Potreboval by som teda riadne staty a ready, aby som tam dokazal vylucit donk s A9+ a bol to fold pri tych odds.

nj píšeš rozumne, nechcem vypadať nejako trvdohlavo len ja vychádzam z toho,že som zatiaľ žiadnu pasívnu fishku(ktorých je väčšina) nevidel,aby zahrala líniu c/c c/c a lead river s horšou rukou,ako má v tejto hande hero :) ale možno je to tým,že sa do takýchto spotov dostávam málokedy a keď už som sa doň dostal vždy mala fishka 2P+,aj keď v tomto spote máme top two my
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Odoslaťod dzejkej 29 Sep 2009 14:32

No ved prave .. ona tam ma tiez 2 pary. Ako pri fishkach nevies, co im prechadza vsetko hlavou :).

Ak ma trips, tak ako sa dostala magicky cez flop a kolko je tych ruk?
Ak trafila set, tak ako sa dokazala premoct a nikde neraisovat?

Ked ta linia vyzera zvlastne, mame dobre odds, nuts 2 pair ruku a poraza nas magicky float a potom vsetky mozne i nemozne FH + quads a potrebujeme mat lepsiu ruku v 40% pripadov, tak to u mna fold nie je. Callnem, pokrutim hlavou, napisem note a ide sa dalej :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod LOCAT3R 29 Sep 2009 16:01

dzejkej napísal:

Ak ma trips, tak ako sa dostala magicky cez flop a kolko je tych ruk?

troška to upravím lebo je to dosť nezrozumiteľné: takže range s,ktorou callne flop a,ktorá nás bije na rivery je asi: A8/87/57
87-2osmičky sú vonku,tže 2x4=8 comb ruky 87,ďalej,ak nás c/c na flope a na turne s A8,tak jedno eso je na boarde a druhé držíme by+2 osmičky na boarde tj 2x2=4 a 57-to je 16comb rúk,tže dokopy 28comb rúk,ktoré nás na rivery porážajú a ak bude donkovať na rivery A9+,tak tých comb je 38,ak správne počítam
dzejkej napísal: Ak trafila set, tak ako sa dokazala premoct a nikde neraisovat?

no veď to je práve to čo neviem :D ,ale máš asi pravdu,že aspoň na jednej street by skúsila nejaký homosexulány/normálny raise :D so setom

dzejkej napísal: Ked ta linia vyzera zvlastne,

tak ono u fihsky je nie je nič zvláštne :D

EDIT by dzejkej: na zmenu postu mas tlacitko edit, pls nerepostovat po sebe bez vymazania toho predchadzajuceho. Idem to vymazat ja.
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Odoslaťod LOCAT3R 29 Sep 2009 16:04

jj nechtiac som klikol na napísanie nového postu a chcel som ten starý akurtá vymazať ale stihol si to pred mnou :D
Obrázok používateľa
LOCAT3R

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!