x-bat CG fish

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: x-bat SNG

Odoslaťod popoBA 24 Máj 2011 12:04

naco mi pises ze rano vychadza slnko a vecer zase zapada??

"Jeste dotaz - koukam, ze tam jsou "Double up" turnaje, coz jsou vlastne DoNy (polovina bere dvojnasobek buy-in). Je toto hratelne pri 2+0,4$???"

pytal si sa na 2,40 DoN ci su beatovatelne.tak som ti odpovedal
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod x-bat 24 Máj 2011 14:36

Tak to napisu normalne, ne? Dle te tve posledni vety to vyznelo jinak...
Naposledy upravil x-bat dňa 24 Máj 2011 14:39, celkovo upravené 2 krát.
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod popoBA 24 Máj 2011 14:38

ked si sa na ne pytal tak som myslel ze ich aj hras.tam by ten zber papiera bol naozaj lepsia moznost,nebud taky vztahovacny :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod x-bat 24 Máj 2011 14:40

Nehraju, vim o nich prd - jen jsem si vsimnul, tak jsem se zeptal :) Netusim, jaky je u nich standart rake... Jinak jo, Titan je na pikosku, ale tak kazda usetrena koruna/euro/dolar dobry :)
x-bat

Odoslaťod x-bat 24 Máj 2011 18:07

help :x vsak neni mozne prohrat 4-5 allinu na riveru :D :D :D me uz to nebavi... :crazy:

a ten Titan je herna za vsechny prachy - pokud je cekaci doba na jakekoli SNG 15 minut a mene, tak muzu otevirat sampus... o rychlosti softu ani nemluvit :poklona:

ale zjistil jsem jednu vec - ze variace nezavisi na zvolene herne :ROFL: kdyz to prijde, tak suckouty chodi neustale uplne vsude
x-bat

Odoslaťod fefe13 25 Máj 2011 07:04

Bohuzial je to mozne, mna osobne to drzi na SNG uz 3 mesiac ked prehravam absolutne kazdy all in, ci uz flip alebo som popredu.
Rozhodol som sa dat si pauzu po 2 tyzdnoch s cistou hlavou som to zapol a hned mam prvitalo rovnako moje AK nestacilo na KJ, AQ na A5, KK na T9. Uz predtym som zazil bezne obdobia ze 100SNG som vo swingu ale to co mam teraz to snad nema hranice.
Momentalne som SNG uplne vypustil a pinkam cash...musim sa troska z pamatat a uvidim co dalej.... ale ta variacia na SNG uz je vazne sialena :shock:
ale drzim palce aby si sa tym prekusal a neskoncil ako ja. :good:
fefe13

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 4 krát/4 krát

Odoslaťod Topolman 25 Máj 2011 08:41

Ja som na tom uz mesiac podobne... A obdobie swingu je snad jediny cas, kedy som hrozne rad ze hram mikrolimity, ze ma to postihlo teraz a nie ked budem vyssie. CIze ked to zhrniem, tak downswing na mikrach ti vlastne setri peniaze z absolutneho hladiska :D snad som ta potesil :)
Topolman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Odoslaťod x-bat 25 Máj 2011 09:57

Prohrat AK vs AJ neni v tomto pripade nic tragickeho... spise me fascinuje dorovnany 3bet allin s T5o protim memu AA (dorazi fullhouse), AA vs AJs (hned na flopu flush atd.) + river 90-10 neni zadne meritko, pokud ma souper alespon 1 out :ROFL: Ale uz jsem to zazil nekolikrat, takze pohoda - variance je svina a potka nas to jeste mnohokrat.
Jedine minus na tom je, ze nejsem proste schopny udelat bankroll na vyssi buy-in - kdyz se zacnu priblizovat, tak prijde 100-200 SNG kolotoc a zacinam temer od znova :ROFL: Vcera uz se snad zacalo zase bliskat na lepsi casy, kdyz jsem po 5 dnech skoncil v plusu... Kazdopadne ta propast mezi red a green line za tech pet dni vypada fakt vtipne - ale chce to vydrzet a hrat a hrat :)

btw. o penize (v mem pripade drobne) fakt nejde... jsem obcas jen smutny z toho, kdyz vidim, ze jsem lepsi nez vetsina u stolu, kritickou ruku zahraji vetsinou dobre a dorazi me paradni suckout... pak to vypada, ze prace (studium, revize ruk atd.) neprinasi zadne ovoce :)

Jeste k tomu Titanu - by me zajimalo, kdo dokaze vycistit ten AZ 2000$ vstupni bonus, kdyz ma na to jen mesic a traffic+soft naprosto tragicky. Navic 330b = 10$, to dela z 19.5$ odvedeneho raku dostanu zpet 10$... Udelat za mesic v teto herne rake 3900$ :poklona: :poklona:
x-bat

Odoslaťod x-bat 27 Máj 2011 10:05

Tak jsem od FTP dostal 2x 5$ ticket na rush poker CG. Zkusil jsem tedy, o cem ten rush je - a je to jeden velky vtip :D :D :D Gratulace vsem, kteri u teto hry dokazi ztracet cas - s pokerem to nema nic spolecneho, hraje se jen AA a KK... takze jsem suverenne prizpusobil strategii a akorat sbiral blindy s any two - dokud jsem nenarazil QQ do KK apod.
A jako bonus samozrejme vsichni hraji slowplay :ROFL: To je novy sport nebo co?

btw. ok, tak jsem to po 15 minutach odpalil, nejakemu dobrakovi jsem tech par dolaru daroval... vsak to je naprosto nehratelna hovadina :D Idu hrat normalni poker...
x-bat

Odoslaťod x-bat 27 Máj 2011 14:37

omg uz... to je neuveritelne, v uplne kazdem turnaji koncim na neuveritelny river suckout...
AT vs A4 na flopu AT2? oba allin, turn 3, river 4...
KK vs Axs na flopu KAx? a? runner flush...
runner str8, runner vsechno... 95-5? a? vsechno lost...
jsem chiplead a? vsak dostanes 3x brutal suckout a papa lala pred ITM...
poprve jsem vazne nasrany, protoze na FTP nevytocim ani holou ****... kdybych aspon hral blbe, tak muzu nadavat sam sobe - ale kdyz plati rovnice "jasny push = jasny lost", tak je to k placi :(

btw. zajimave, ze na Titanu vse slape jako hodinky... :crazy: zaviram FTP a idu resit jen Titan...
btw2. zelenou a cervenou lajnu uz od sebe deli pul vesmiru...
btw3. by me zajimalo, proc nemuzu nekdy zazit upswing :ROFL: stacilo by mi, kdybych aspon jeden den vytacel nemozne... zatim nemam problem i nemozne prohrat :ROFL:
x-bat

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!