Zaciatok pokrovej kariery :-D

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Zaciatok pokrovej kariery :-D

Odoslaťod marekk 24 Jan 2011 13:17

Zdravím,
Ak sa vam nechce citat moj zivotny pribeh tak mozte zacat citat az od odstavcu s hrubym "Na zaciatok"... :ROFL:

poker som objavil asi pred 3 rokmi keď sme s kamarátmi hrávali 5-Card Draw... Postupne sme však objavili No Limit Texas Hold Em a mame uz odohrate live hodiny a hodiny hrania :D Online poker sledujem nejake 2 roky, ked som mal 16 a hral na rodicov... (pre spravnost: moji rodicia hrali a ja som sa pozeral :lol: )... Zacinal som klasicky s freerollmi pre XXXX hracov, tam sa mi raz podarilo na U***et vyhrat druhe miesto na €200 FR pre 6000 ludi a 27€ :D Potom som postupne objavoval rozne poker stranky, fora... zacal som hravat uz len privatne freerolly kde je sanca postupne vyssia...

Nastudovaneho som toho mal dost a tak som sa rozhodo Tak som zacal posielat peniaze aj do online pokru, bolo to vselijake a keby si to chcem +- scitat tak mozem povedat ze som na nejako priblizne na tom ako na zaciatku, mozno mierna strata....

Konecne vsak prisla 18tka a mam teda moznost zacat velku pokrovu karieru :D Ja byy som vsak chcel bez depositu lebo sa mi paci myslienka "From zero to hero" :) S cim by som sa vsak chcel poradit je to, ze napr. u PokerStrategy alebo YPC dostanem tych 50 dolarov, btw nemusite mi pisat o rakebacku viem ze napr. FTP nie je dobre si odpalit...

Na zaciatok musim vsak podoktnut ze som nepouzival holdem manager ani iny softver co by som chcel teraz zmenit...Lenze co ma trapi je to, ze cash games mi nikdy nesedeli :oops: Aj v minulosti som si poslal myslim nejakych 75€ a pekne podla BM som chcel zacat s 25 buyinmy na NL4 a postupne ist hore... Lenze ja som clovek chamtivy a ked som bol po mesiaci v pluse malo, skoncilo to tak ze som si 100€ zobral na Pot Limit Omahu s 0,50/€1 blindami a kde som sa sice vypracoval na nejakych 180€, kde kazda moja vyhra bola doprevadzana v table chate " omg, lucker / noob / alebo horsimi slovami zacinajucimi na F :lol: .... Lenze potom prisiel zase prepad a ja som si uvedomil ze na taketo limity sa musim vypracovat a nie prist s odohratymi 500 rukami proti chlapikom ktory maju na tomto limite odohratych zrejme 500K ruk no :)

No aby som neodbacal stale od temy, vzdy ma bavili skorej SNG a MTT (freezeouty) a chcel by som asi skusit zacat s tym ak mi daju peniaze od YPC a povedzme ak to prehram tak od PS mozem znovu skusit cash....

O co by som vas chcel poprosit je ako by som mal podla vas zacat, regnut sa do PS a precitat si sekciu Sit and Go? Zisli by sa mi linky na nejake tieto sng strategie, videa a pod.. Viem ze reklamu na ine weby robit sa nemoze no ak by ste mali nieco zaujimave bolo by fajn aj formou sukromnej spravy poslat link alebo mailom na marek.maloc (zavinac) gmail.com

Ak ste sa dostali az sem tak dakujem za precitanie a chcel by som sa este spytat ako by ste riesili stratu koncentracie lebo to je moj velky problem nielen v pokri dakujem.
marekk

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Zaciatok pokrovej kariery :-D

Odoslaťod popoBA 24 Jan 2011 13:23

marekk napísal:Aj v minulosti som si poslal myslim nejakych 75€ a pekne podla BM som chcel zacat s 25 buyinmy na NL4 a postupne ist hore... [/b]

:wizdo:
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod tucniak 24 Jan 2011 13:24

marekk napísal:... Lenze ja som clovek chamtivy a ked som bol po mesiaci v pluse malo, skoncilo to tak ze som si 100€ zobral na Pot Limit Omahu s 0,50/€1 blindami a kde som sa sice vypracoval na nejakych 180€, kde kazda moja vyhra bola doprevadzana v table chate " omg, lucker / noob / alebo horsimi slovami zacinajucimi na F :lol: ....

Obrázok

tema by sa hodila skor do blogy, skus tuto zmazat a umiestnit si ju tam, nech to nemusi robit moderator :)
Naposledy upravil tucniak dňa 24 Jan 2011 13:25, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod meomir 24 Jan 2011 13:24

popoBA napísal:
marekk napísal:Aj v minulosti som si poslal myslim nejakych 75€ a pekne podla BM som chcel zacat s 25 buyinmy na NL4 a postupne ist hore... [/b]

75€ cca 100$

meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod popoBA 24 Jan 2011 13:26

oh thank you lord.3 hodiny spanku zanechavaju stopu
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 24 Jan 2011 14:49

:vitaj:

No aj na zaklade svojich skusenosti ti mozem pokerstrategy vrelo odporucit ;) 50$ si daj podla mna na P****Stars, kde mas na sng/mtt super podmienky (nizke fees, siroke pole hracov, dobre garantovane turnaje...). Navyse na pokerstrategy mas kvantum videi pre zaciatocnikov, od silver statusu aj nejake lepsie + pravdaze aj super clanky. Cize takuto nejaku cestu by som ti odporucil, ty musis ale aj vela vela studovat a aj hrat pravdaze. Zalozenie blogu je tiez velmi dobra cesta ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod PaulRivers 24 Jan 2011 15:15

Yep, ps.com je tucna zalezitost, oplati sa tam sledovat aj forum :)
Obrázok používateľa
PaulRivers

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 9 krát/0 krát

Odoslaťod KKpokerkingKK 24 Jan 2011 16:01

marekk napísal:No aby som neodbacal stale od temy

:trikoza3:
KKpokerkingKK

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!