Ak sa vam nechce citat moj zivotny pribeh tak mozte zacat citat az od odstavcu s hrubym "Na zaciatok"...

poker som objavil asi pred 3 rokmi keď sme s kamarátmi hrávali 5-Card Draw... Postupne sme však objavili No Limit Texas Hold Em a mame uz odohrate live hodiny a hodiny hrania

Nastudovaneho som toho mal dost a tak som sa rozhodo Tak som zacal posielat peniaze aj do online pokru, bolo to vselijake a keby si to chcem +- scitat tak mozem povedat ze som na nejako priblizne na tom ako na zaciatku, mozno mierna strata....
Konecne vsak prisla 18tka a mam teda moznost zacat velku pokrovu karieru

Na zaciatok musim vsak podoktnut ze som nepouzival holdem manager ani iny softver co by som chcel teraz zmenit...Lenze co ma trapi je to, ze cash games mi nikdy nesedeli

No aby som neodbacal stale od temy, vzdy ma bavili skorej SNG a MTT (freezeouty) a chcel by som asi skusit zacat s tym ak mi daju peniaze od YPC a povedzme ak to prehram tak od PS mozem znovu skusit cash....
O co by som vas chcel poprosit je ako by som mal podla vas zacat, regnut sa do PS a precitat si sekciu Sit and Go? Zisli by sa mi linky na nejake tieto sng strategie, videa a pod.. Viem ze reklamu na ine weby robit sa nemoze no ak by ste mali nieco zaujimave bolo by fajn aj formou sukromnej spravy poslat link alebo mailom na marek.maloc (zavinac) gmail.com
Ak ste sa dostali az sem tak dakujem za precitanie a chcel by som sa este spytat ako by ste riesili stratu koncentracie lebo to je moj velky problem nielen v pokri dakujem.