Ak by niekoho zaujímalo niečo o mne, mám 21 rokov, zo Žiliny, pokru sa venujem cca tretí rok, z toho však len posledný rok bol taký pokrový, dovtedy som síce poker hral, ale hral podľa seba, úplne som zanedbával a ignoroval pokrové teórie, stratégie, matematiku atď... Hrával som 80 percent len online a keď live, tak len niekde privátne s kamošmi CG alebo nejaké SnG. Online som sa prepracoval na NL25, zopárkrát som sa pokúsil o skok na NL50, ale neskončilo to moc dobre, takže moja úroveň je NL25. Najradšej hrávam headsupy cg ale i sng. Online som hrával denne niekoľko hodín, zabíjalo mi to moc času a keďže poker nie je len online záležitosť, rozhodol som sa v posledných dňoch/týždňoch, že s online si dám menšiu pauzu, budem hrať len občas a budem sa snažiť hrať čo najviac live turnajov.
V piatok som sa pri návšteve priateľky v Banskej Bystrici zúčastnil turnaja v Million Clube, išlo o 0+15e freeroll, pri počte hráčov 49 sa po prvej hodine a addon fáze prizepool vyšplhal na cca 2000eur, čakal som, že keď ide o freeroll, prídu len nejakí začiatočníci, bol som tam prvýkrát, nevedel som, čo od turnaja čakať, no nakoniec som bol milo prekvapený, keďže fishiek moc nebolo a keď bolo, dali sa veľmi ľahko prečítať a nabíjali spokojne rebuymi bank.
Celý turnaj som začal opatrne, starting stack 1500 pri blindoch 50/100, čakal som len na dobrú kombináciu nech urobím double-up, no prvý level absolútne nič nechodilo, tak som len kradol blindy, respektíve som si chránil svoje, po prvom leveli so stackom necelých 2500 nachádzam QQ na BB a po raise z buttonu 800 a folde SB pushujem all in, button call a otáča AQs, podržalo ma, board priniesol nízke karty, dostal som sa na 5000 pri blindoch 100/200, čiže stále nič moc, keďže ja na svoju hru potrebujem stack aspoň 50bb.
Opäť prišla chvíľka kedy som len foldoval, pretože od tej doby chceli všetci double a pushovali aj s mizernými kombináciami, no mne chodili ešte mizernejšie...
Potom prišla prvá hra, ktorú tu opíšem: blindy 150/300, ja stack cca 5000, na CO pozícii nachádzam Q♦T♦, MP1 raise na 600, ja call a čakal som, že button a sb to foldnú, pretože tí hrali naozaj veľmi tight, no nefoldli a navyše SB to reraisol na 1200, čo už značilo pre mňa niečo zlé, no dovtedy som nevidel ani kinga, ani eso, všetko kombinacie typu 83, 72, 95 atd a QTs mi prislo ako jedna z naj kombinacii ake som dovtedy mal, tak jednoducho som to calloval, predo mnou to calloval aj MP1, button fold, išli sme traja na flop. Ten priniesol 5♦2♦Q♠, SB bet 2000, MP1 fold, ja som premýšľal, tipoval som ho na AA, KK, AK, ale isto nie QQ-22, AQ-A2... pretože naozaj, on hral tak tight, že viac sa asi ani nedalo.Tak som mu dal AI. Premýšľal len krátko, call mi dal a pri showdowne som len pokrčil ramenami, v duchu si hovorím "ja som to vedel" a kukám na A♦K♦. Čiže flush som už nechcel, no na turne 6♦ a bol som jasný. Neviem, či som to mal pushovať, či som to mal foldovať, neviem nič, mám z toho taký divný pocit... To, že som sa tam do tej hry zbytočne zamotal, to viem.
Prišiel rebuy, 3000 stack, bol to tretí level, stále 150/300, začalo mi to padať, no po väčšine som zbieral len blindy, respektíve, keď niekto raisol, ja som pushol AI a on foldol, tak či tak, za pár minút som sa dostal na 5800 stack a potom prišla hra, kde na buttone nachadzam A♥9♥ a raisujem 4BB na 1200, SB reraise na 3000, BB začal premyslat a ja kukam do vačku na peniaze a hovorim si "dam si dvojity rebuy"

Po prestávke hrám opatrne, sledujem hráčov, hlavne tých, ktorí dovtedy hrali každú kravinu, boli totiž pripravení na xxl rebuyov

Čo si myslíte o tejto hre, ako by ste to zahrali vy?