ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: Zeltznov blog
** Dealing River ** [ 5d ]
Player1 checks
Hero checks
Hero bets [$24.00 USD]
Player1 shows [6h, 6s ]
check/betnut sa mi este nepodarilo
Player1 checks
Hero checks
Hero bets [$24.00 USD]
Player1 shows [6h, 6s ]
check/betnut sa mi este nepodarilo
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
nie? ja to robím bežne, aby som získal read
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
vypytaj si tu ruku od supportu nech ti poslu.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Ppppppppppppacific!
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Small update:
Poker veľmi nehrám, teraz ma dosť chytilo posilňovanie, nutrition, proste všetko okolo toho. Trávim pri tom veľa času a na poker mi ho už veľa neostáva. No chcem to zmeniť. So školou nemám veľké problémy a mám pomerne dosť času nejakým spôsobom skĺbiť všetko dokopy. O 12 dni turnem milestone (18yr) a rozmýšľal som, že depositnem na stars a prebudím svoju lenivú riť a začnem poriadne makať, aby som dosiahol svoj cieľ -> SUPERNOVA
Podľa ps.com potrebujem približne 450k rúk odohrať na .25/.50, aby som mohol mať supernovu. Od 14.6. do konca roka ostáva 201 dní. 1hr of 4tabling = 1000+ hands. ( je to vobec mozne dat? )
Ide o to, že som akoby stratil motiváciu hrať poker. Neviem... Supernova je pre mňa dobrý spôsob, ako opäť naskočiť na vlak a začať grindiť ako predtým. Nemám veľké skúsenosti so ZOOM-om, no podľa ohlasov sa môžem pripraviť na solid swings a tilt
Som otvorený propbetom, nad ratio som ešte nerozmýšľal, keďže ešte neviem aké to bude. Samozrejme, že bude platiť aj nejaká penalty, keď v priebehu propbetu quitnem/bustnem.
Poker veľmi nehrám, teraz ma dosť chytilo posilňovanie, nutrition, proste všetko okolo toho. Trávim pri tom veľa času a na poker mi ho už veľa neostáva. No chcem to zmeniť. So školou nemám veľké problémy a mám pomerne dosť času nejakým spôsobom skĺbiť všetko dokopy. O 12 dni turnem milestone (18yr) a rozmýšľal som, že depositnem na stars a prebudím svoju lenivú riť a začnem poriadne makať, aby som dosiahol svoj cieľ -> SUPERNOVA
Podľa ps.com potrebujem približne 450k rúk odohrať na .25/.50, aby som mohol mať supernovu. Od 14.6. do konca roka ostáva 201 dní. 1hr of 4tabling = 1000+ hands. ( je to vobec mozne dat? )
Ide o to, že som akoby stratil motiváciu hrať poker. Neviem... Supernova je pre mňa dobrý spôsob, ako opäť naskočiť na vlak a začať grindiť ako predtým. Nemám veľké skúsenosti so ZOOM-om, no podľa ohlasov sa môžem pripraviť na solid swings a tilt
Som otvorený propbetom, nad ratio som ešte nerozmýšľal, keďže ešte neviem aké to bude. Samozrejme, že bude platiť aj nejaká penalty, keď v priebehu propbetu quitnem/bustnem.
-
Zeltzn napísal:Podľa ps.com potrebujem približne 450k rúk odohrať na .25/.50, aby som mohol mať supernovu.
nevem mne podla tejto kalkulacky a vzhladom na moju hru som sa dost lisil a vzdy som potrebobal o dost viac hands
mozno je tato kalkulacka na hracov VPIP 40%+
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Ak uvidím, že to inak nepôjde, tak sa naserem a každý mesiac dám 100K hands
-
Pozri si kolko si rakeoval inde, pripocitaj k tomu, ze na PS je o 10% mensi rake a spocitas si aj sam kolko potrebujes nahrat. Na SN je treba 18,2k rake cca. Mne to myslim vychadza, ze potrebujem nahrat cca 405k hands na ZOOM 100ke na SN, takze tych 450k na 50ke sa mi zda strasne malo.
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Damn to fakt? To je strašne veľa rúk..To možno ani nebudem schopný dať supernovu do konca roka. Čakal som, že budú viacej presné tie ich "facts" z oficiálnej stránky.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.