ZelTZN aka NLHE Soldier
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Re: Zeltznov blog
Dnes je 13. deň v mesiaci a ja už mám odohraných 22.5k hands, z toho jeden deň som mal pauzu od pokru.
Mal som pocit, že NL50 na PS je veľmi ťažko beatovateľná. Imo sa to dá v celku v pohode, ak človek netiltuje a hrá fakt dobre. Tieto objemy, čo hrám, mi umožňujú mať veľa notes,stats a reads na súperov, s ktorými hrávam dosť často a je to NAC v porovnaní so ZOOMom Hopefully na konci mesiaca budem môcť postnuť nejaký op graf so sick objemom a sick results
Mal som pocit, že NL50 na PS je veľmi ťažko beatovateľná. Imo sa to dá v celku v pohode, ak človek netiltuje a hrá fakt dobre. Tieto objemy, čo hrám, mi umožňujú mať veľa notes,stats a reads na súperov, s ktorými hrávam dosť často a je to NAC v porovnaní so ZOOMom Hopefully na konci mesiaca budem môcť postnuť nejaký op graf so sick objemom a sick results
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Nie je ani čo updatovať. Grindím čo vládzem, po dnešnej review som si prešiel spoty a som veľmi spokojný. Dnes som bol up už 4BI a vyzeralo to na 3 +3BI days in a row ale tak fuck it, nemôže to vždy byť také krásne. Idem si dať ešte jednu session, lebo som ešte stále nevypadol z Big 4.40
-
Dobry objem ale este mas priestor na zlepsenie, ja ako stary dedo som dal 22k ruk za prvych 7 dni mesiaca 6tablingom;)
gl
gl
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Ked budem vediet riešiť všetky spoty like a boss, tak aj ja si budem môcť dovoliť dat toľko zatiaľ mám nejake 3:1 mozno nižšie grind:review ratio. Vcera som hitol v bigu 1xx miesto za 24dolči like a boss. Popritom na cg som spravil dalších 20 bucks, no mal som tam pár spotov,kde som bluffoval tipka, ktorý slowplayoval a nevyhral som si imo dobru texturu na to. Nevadi,učím sa a ešte popritom sa vykopavam z diery,čiže pohodička. Idem si vychutnať teraz Šalát cezar a ptm mozno shipnem nejakú ruku.
-
V prvej dnešnej session som slušne odspewoval BI, vlastne imo len R, kde som bluffoval na najhoršej možnej karte aj to so sprostým sizingom.
Poker Stars $50.00 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 2282740
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
SB: $52.11
Hero (BB): $50.00
CO: $50.00
BTN: $124.20 - VPIP: 21, PFR: 18, 3B: 9, AF: 2,4, Hands: 1597
Villain hral doposiaľ ako short, čiže väčšina mojich notes je useless teraz.
villain fcb 56%,tcb 50%. veľa delaycbetoval.
Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with J A
1 fold, BTN raises to $1.25, 1 fold, Hero calls $0.75
std, vysoký ft3b, a 50% z toho, čo defenduje, tak 4betuje
Flop: ($2.75) 5 6 K (2 players)
Hero checks, BTN bets $1.75, Hero calls $1.75
ez x-c, x-f je hlupost a na x-r mozem pouzit ine AsXx imo
Turn: ($6.25) Q (2 players)
Hero checks, BTN bets $4.50, Hero raises to
Imo na tomto T bude pokračovať s veľkou časťou svojej range, pretože tu vyfolduje všetky pocketpairs,Axs a 6x.
Rozmyslal som nad foldom alebo x-raisom.
x-c je imo hlúposť
Vzhľadom na to, že turn je karta, ktorú imo často bude barrelovať, tak sa mi páči x-r viac ako x-f. Ak by to bol nejaký blank a on by vypálil 2. barrel, tak je imo x-f > x-r.
Otázny je sizing. Koľko by x-raisli? Vzhľadom na to, že chcem aj nejaké handy vyfoldovať ako 65,AA(K5s,K6s?)
Poker Stars $50.00 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 2282740
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
SB: $52.11
Hero (BB): $50.00
CO: $50.00
BTN: $124.20 - VPIP: 21, PFR: 18, 3B: 9, AF: 2,4, Hands: 1597
Villain hral doposiaľ ako short, čiže väčšina mojich notes je useless teraz.
villain fcb 56%,tcb 50%. veľa delaycbetoval.
Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with J A
1 fold, BTN raises to $1.25, 1 fold, Hero calls $0.75
std, vysoký ft3b, a 50% z toho, čo defenduje, tak 4betuje
Flop: ($2.75) 5 6 K (2 players)
Hero checks, BTN bets $1.75, Hero calls $1.75
ez x-c, x-f je hlupost a na x-r mozem pouzit ine AsXx imo
Turn: ($6.25) Q (2 players)
Hero checks, BTN bets $4.50, Hero raises to
Imo na tomto T bude pokračovať s veľkou časťou svojej range, pretože tu vyfolduje všetky pocketpairs,Axs a 6x.
Rozmyslal som nad foldom alebo x-raisom.
x-c je imo hlúposť
Vzhľadom na to, že turn je karta, ktorú imo často bude barrelovať, tak sa mi páči x-r viac ako x-f. Ak by to bol nejaký blank a on by vypálil 2. barrel, tak je imo x-f > x-r.
Otázny je sizing. Koľko by x-raisli? Vzhľadom na to, že chcem aj nejaké handy vyfoldovať ako 65,AA(K5s,K6s?)
-
Damn dnesne stoly na PS boli velmi zle. sami niti,shorstackovia,malo ryb a lagov. musel som hrat dost zle hratelne stoly len kvoli tomu, aby som 5-6 tabloval. Rozmyslam, ze zapojim este jednu platformu NL50 do grindu a asi to bude P****Stars.fr
Kazdopadne druhu platformu zaradim az buduci mesiac, lebo tento mesiac este mam sancu dat platinumstar na PS, ak budem pokracovat v nastolenom grind trende. No neviem, ci sa oplati hrat na viacerych platformach bez datamined hands. imo ani velmi nie
Kazdopadne druhu platformu zaradim az buduci mesiac, lebo tento mesiac este mam sancu dat platinumstar na PS, ak budem pokracovat v nastolenom grind trende. No neviem, ci sa oplati hrat na viacerych platformach bez datamined hands. imo ani velmi nie
-
Dnes -6BI. hmm. Najhorší deň tento mesiac som mal -8BI, akoby mi to nestačilo
-
Aké máš všeobecné plány čo sa VPPs týka? SuperNova nič? Ja ju chcem dať veľmi, ale kedže môj plánovaný move-up výrazne zdržal 4-mesačný breakeven stretch, tak ak nepríide veľmi skoro nice hot run, tak to moc ružovo nevidím (nie som masstabler a ani by som nerád bol len kvôli status huntu)
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Supernovu nedám. Neskoro som začal hrať na PS a nemám chuť hrať nekonečné hodiny 31242stolov. Mojím cieľom je teraz vychytať najviac leakov vo svojej hre, lebo tento rok mám maturity a budem sa musieť sem-tam učiť, takže priestor na 40k+ hands nebude veľmi veľký.
Btw snažím sa spojazdiť TableScanTurbo. Už som ho sosol,mám trialku a shipol som tam svoju DB z HM2. Stoly mi zobrazuje, ale nezobrazuje mi tam VPIP PFR hráčov. Kde môžem robiť chybu?
EDIT:solved
Btw snažím sa spojazdiť TableScanTurbo. Už som ho sosol,mám trialku a shipol som tam svoju DB z HM2. Stoly mi zobrazuje, ale nezobrazuje mi tam VPIP PFR hráčov. Kde môžem robiť chybu?
EDIT:solved
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.