Zoling
Re: Zoling
Ahoj, vcera som Ta videl na bwine, ako si skoncil? Videl som ked Vas bolo este 24. Ja som skoncil skoro 1019. s KK proti AQ na flope K potom T a na rivri J skompletovana postupka supera. Nevadi aspon mam dalsiu skusenost. Ked si vykladal karty az som sa cudoval s akymi si isiel hrat skoda, ze som nevidel tie, pri ktorych si raisol a pri allin supera zlozil.
- risenecko
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Ahoj Zoling, takže gratulujem k úspechom. Povedz nám "smrteľníkom" kde si máme naštudovať MTT stratégiu. Ešte keď som pôsobil na PokerKlube, mal si tam takisto výborné výsledky. Mohol by si teda niečo prezradiť z tej tvojej "mega freeroll stratégie".
-
maikyabc - Príspevky: 76
- Založený: Dec 2011
- Poďakoval/li: 14 krát/2 krát
maikyabc napísal:Ahoj Zoling, takže gratulujem k úspechom. Povedz nám "smrteľníkom" kde si máme naštudovať MTT stratégiu. Ešte keď som pôsobil na PokerKlube, mal si tam takisto výborné výsledky. Mohol by si teda niečo prezradiť z tej tvojej "mega freeroll stratégie".
luck nikde nenastudujes
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer napísal:maikyabc napísal:Ahoj Zoling, takže gratulujem k úspechom. Povedz nám "smrteľníkom" kde si máme naštudovať MTT stratégiu. Ešte keď som pôsobil na PokerKlube, mal si tam takisto výborné výsledky. Mohol by si teda niečo prezradiť z tej tvojej "mega freeroll stratégie".
luck nikde nenastudujes
apiku myslím, že to nie je všetko o šťastí, možno je to o nejakých špeciálnych breilích
-
maikyabc - Príspevky: 76
- Založený: Dec 2011
- Poďakoval/li: 14 krát/2 krát
maikyabc napísal:APminer napísal:maikyabc napísal:Ahoj Zoling, takže gratulujem k úspechom. Povedz nám "smrteľníkom" kde si máme naštudovať MTT stratégiu. Ešte keď som pôsobil na PokerKlube, mal si tam takisto výborné výsledky. Mohol by si teda niečo prezradiť z tej tvojej "mega freeroll stratégie".
luck nikde nenastudujes
apiku myslím, že to nie je všetko o šťastí, možno je to o nejakých špeciálnych breilích
jj
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Poker770 450$ - 23.12.2011
Sú Vianoce. ale nemohol som to vynechať. Vyše 10.000$ added!
1x rebuy, 1x addon som si dal.
Ani jeden Luck za celý turnaj, 2-3 flipy!
A potom drbo, ktorý bol lídrom každú tretiu ruku allin.
Dostal som ho s QQ, mal A3, turn A a on dostal mňa.
Nevadí, poteší.
1x rebuy, 1x addon som si dal.
Ani jeden Luck za celý turnaj, 2-3 flipy!
A potom drbo, ktorý bol lídrom každú tretiu ruku allin.
Dostal som ho s QQ, mal A3, turn A a on dostal mňa.
Nevadí, poteší.
-
Zoling - Príspevky: 203
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/17 krát
Som Ta videl na B**fair, kvalifikacia na Vegas, 6.miesto a 60 dolars gratulujem.
- risenecko
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
risenecko napísal:Som Ta videl na B**fair, kvalifikacia na Vegas, 6.miesto a 60 dolars gratulujem.
Za toto?! Fuuuuj
-
Takze som mal trosku zlozite obdobie, preto som sem nepisal nic....
Od jula som dobrovolne nezamestnany a pokusim sa naplno venovat turnajikom.
Dam si pre seba rok, budem sa pokru venovat seriozne a uvidime.
Ak nic, tak zostanem nadalej freerollista, a pojdem si hladat pracu.
Od toho posledneho obrazku som asi este 2x vyhral ten isty freerol za asi 200$ a 2x asi vyse 100$. Ostatne vyhry boli do 100$.
Tvrdo som sa pokusal o Vegas, moj najlepsi "vysledok" vidite:
Potom som mal este asi 8-9 miesto a asi 4-5 postupovali, co aj Risenecko spomenul.
V juni som postupil na Masters do Pardubic (Main Event si tiez zahram). Chcel som na nedelnajsie kvaldy obetovat 100€, ale vyslo mi to na prvykrat za 30€ (rebuy-addon nedavam):
Teraz sa priucam ku cashovici, ale nic moc...
Asi zostanem pri turnajoch - predvcerom 70$, vcera 50$ z freerollov a dnes toto:
Takze turnajiky, Pardubice a Summer Million, dufam nieco vyjde
Od jula som dobrovolne nezamestnany a pokusim sa naplno venovat turnajikom.
Dam si pre seba rok, budem sa pokru venovat seriozne a uvidime.
Ak nic, tak zostanem nadalej freerollista, a pojdem si hladat pracu.
Od toho posledneho obrazku som asi este 2x vyhral ten isty freerol za asi 200$ a 2x asi vyse 100$. Ostatne vyhry boli do 100$.
Tvrdo som sa pokusal o Vegas, moj najlepsi "vysledok" vidite:
Potom som mal este asi 8-9 miesto a asi 4-5 postupovali, co aj Risenecko spomenul.
V juni som postupil na Masters do Pardubic (Main Event si tiez zahram). Chcel som na nedelnajsie kvaldy obetovat 100€, ale vyslo mi to na prvykrat za 30€ (rebuy-addon nedavam):
Teraz sa priucam ku cashovici, ale nic moc...
Asi zostanem pri turnajoch - predvcerom 70$, vcera 50$ z freerollov a dnes toto:
Takze turnajiky, Pardubice a Summer Million, dufam nieco vyjde
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.