ZORG
Re: ZORG
1. Tento blog som vytvoril so zamerom, aby som pod jednou strechou mal ulozene ruky, ktore ma prekvapili ci uz v dobrom, alebo v zlom. Nepredpokladal som, ze to bude niekomu vadit a povazovat to za spam. Nesnazim sa v inych vlaknach niekoho urazat ci zosmiesnovat...
2. Dzejkej sa zapojil a svojou poznamkou asi vsetci vieme kam smeroval..
Kedze som si nedavno pozrel jeho prve video (priznavam, ze len do polovice...nebavilo ma to) napisal som svoj vlastny nazor na neho... Je zdlhave, vela zbytocnych reci okolo a malo akcie... v konecnom dosledku som ho okomentoval nasledovne "video malo obdobnu informacnu hodnotu ako tato ruka..." -kedze moja pastnuta ruka ziadnu informacno/vzdelavaciu hodnotu naozaj nema...
Mozno po precitani tohto odstavca dzejkej natoci kvalitne video plne akcie bez zbytocnych omacok a spokojny budem aj ja
3. Nemyslim si, ze viem o pokri toho tak vela aby som natacal videa, ktore by mali pozitivny ohlas...(to ze niekto natoci celovecerny film, druhy mu ho okritizuje este neznamena, ze krityk by sa mal postavit za kameru a ukazat ako sa to robi)
4. A o co slo Tukemu je trosku prizemne si myslim...aj na neho.
...dufam teda, ze ma nebudete aj nadalej negativne karmovat pre moje "suche" hands...
Kedze som si nedavno pozrel jeho prve video (priznavam, ze len do polovice...nebavilo ma to) napisal som svoj vlastny nazor na neho... Je zdlhave, vela zbytocnych reci okolo a malo akcie... v konecnom dosledku som ho okomentoval nasledovne "video malo obdobnu informacnu hodnotu ako tato ruka..." -kedze moja pastnuta ruka ziadnu informacno/vzdelavaciu hodnotu naozaj nema...
Mozno po precitani tohto odstavca dzejkej natoci kvalitne video plne akcie bez zbytocnych omacok a spokojny budem aj ja
3. Nemyslim si, ze viem o pokri toho tak vela aby som natacal videa, ktore by mali pozitivny ohlas...(to ze niekto natoci celovecerny film, druhy mu ho okritizuje este neznamena, ze krityk by sa mal postavit za kameru a ukazat ako sa to robi)
4. A o co slo Tukemu je trosku prizemne si myslim...aj na neho.
...dufam teda, ze ma nebudete aj nadalej negativne karmovat pre moje "suche" hands...
-
ZORG - Príspevky: 45
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ak by mi niekto dokazal vysvetlit myslienkove pochody tohoto callera, budem mu vdacny...
Full Tilt Poker $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 6 players
BTN: $135.10
SB: $34.70
BB: $12.50
UTG: $33.00
Hero (MP): $75.25
CO: $44.00
Pre Flop: ($0.75) Hero is MP with K K
1 fold, Hero raises to $1.75, CO raises to $5, 3 folds, Hero raises to $12, CO calls $7
Flop: ($24.75) 8 4 5 (2 players)
Hero bets $33, CO calls $32 all in
Turn: ($88.75) T (2 players - 1 is all in)
River: ($88.75) 5 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $88.75
Hero shows K K (two pair, Kings and Fives)
CO shows 6 9 (a flush, Ten high)
CO wins $85.75
(Rake: $3.00)
Full Tilt Poker $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 6 players
BTN: $135.10
SB: $34.70
BB: $12.50
UTG: $33.00
Hero (MP): $75.25
CO: $44.00
Pre Flop: ($0.75) Hero is MP with K K
1 fold, Hero raises to $1.75, CO raises to $5, 3 folds, Hero raises to $12, CO calls $7
Flop: ($24.75) 8 4 5 (2 players)
Hero bets $33, CO calls $32 all in
Turn: ($88.75) T (2 players - 1 is all in)
River: ($88.75) 5 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $88.75
Hero shows K K (two pair, Kings and Fives)
CO shows 6 9 (a flush, Ten high)
CO wins $85.75
(Rake: $3.00)
-
ZORG - Príspevky: 45
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ZORG napísal:1. Tento blog som vytvoril so zamerom, aby som pod jednou strechou mal ulozene ruky, ktore ma prekvapili ci uz v dobrom, alebo v zlom. Nepredpokladal som, ze to bude niekomu vadit a povazovat to za spam. Nesnazim sa v inych vlaknach niekoho urazat ci zosmiesnovat...
-chlapce ked ta niekto poziada aby si natocil instruktazne video tak potom sa mozes porovnavat s dzejkejom !!!
-Negativnu karmu dostavas za svoje arogantne jednanie na tomto fore a nie za to ze tu postujes uplne zbytocne hry.
-Komu niet rady tomu nieje ani pomoci (a ty podla svojho vystupovania predsa ani ziadnu pomoc nechces)
Robis si tu uz od zaciatku kopec priatelov tak sa necuduj ze ta "maju vsetci radi".
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
ja myslim, ze overbetshovovat v 3bet pote tak suchy a kludny board je strasne mimo, prepac za kritYku .
a tie ruky co ta prekvapili a tak, to si mozes pisat aj do notepadu, myslim, ze to tu nikoho nezaujima, ak tam neriesis preco si tie a tamtie veci tak a tak zahral, nema to prinos pre nikoho.
Obavam sa vsak, ze najcastejsie ani sam nevies co a preco robis, lebo to su 'zbytocne omacky'.
a tie ruky co ta prekvapili a tak, to si mozes pisat aj do notepadu, myslim, ze to tu nikoho nezaujima, ak tam neriesis preco si tie a tamtie veci tak a tak zahral, nema to prinos pre nikoho.
Obavam sa vsak, ze najcastejsie ani sam nevies co a preco robis, lebo to su 'zbytocne omacky'.
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.