B**n upgrade

Diskusia k herni B**n Poker

Re: B**n Poker

Odoslaťod eduard666 05 Feb 2009 10:43

ja som hral vcera vecer tiez na B**n a robilo mi presne to iste ako pise buschle, aj ked som si myslel ze problem je na mojej strane, lebo mi v tej jednej izbe blbne wifi.... Ale lagovalo to fakt statne a hlavne ked sa delil nejaky multiway pot.... tak laglo aj na minutu....
eduard666

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 5 krát/4 krát

Odoslaťod Ricta 05 Feb 2009 13:11

mě to dělalo úplně to samý.. tak jsem skončil, asi za hoďku jsem se znova přihlásil a chybělo mi asi 100 dolarů... Řekl jsem si, že je to v pohodě, to už se mi stalo několikrát a vždycky to zase naskočilo.... Tak jsem se opět odhlásil a cca za další hodinu jsem se opět přihlásil... A najednou mi tam peníze naopak přibyly... :lol2: Myslel jsem si, že ten bug rychle opravěj, ale pořád to mam na účtě.. :) 400 dolarů extra by potěšilo, ale pochybuju, že jim ujde, že jsem si takhle bokem přivydělal... :lol2:
Obrázok používateľa
Ricta

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod buschle 05 Feb 2009 13:22

Ricta napísal:....
ROFL

to su tie Baluove .. ukaz charakter a posli mu ich :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod Ricta 05 Feb 2009 13:28

nic nebude, já jsem bezcharakterní bastard... :lol2: :lol2: Ale pobavil mě rozhovor 2 Čechů v chatu. Jednomu taky připočetly peníze navíc, tak se tam domlouvali, že spolu pujdou hrát, schválně to ten jeden prohraje a ten druhej to pak vybere... To by bylo opravdu nenápadný... :lol2:
Obrázok používateľa
Ricta

Odoslaťod buschle 05 Feb 2009 13:51

Ricta napísal:nic nebude, já jsem bezcharakterní bastard... :lol2:
Uz cashoutujes ? :twisted:
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod Ricta 05 Feb 2009 14:08

buschle napísal:
Ricta napísal:nic nebude, já jsem bezcharakterní bastard... :lol2:
Uz cashoutujes ? :twisted:

myslíš, že to má cenu? na to musej přijít... :)
Obrázok používateľa
Ricta

Odoslaťod Kvitar 05 Feb 2009 14:39

no vcera to fakt bolo cely vecer o drzku stale to mrzlo no ale co uz celkom mi isla karta tak som to nevypol .inak s tymi peniazmi sa nic nedeje niekto ma menej niekto viac je toho plny chat,ja mam myslim ze ale o 100usd viac.no ale som si isty ze to budu davat do poriadku,zaujimalo by ma vsak ci su povolene vybery pretoze ak by som bol nejaky sooc a mal by som trebars o 50usd viac uz aj cash out a v bwine uz nehram :D a inak nejaky nemec pisal ze mu odpovedali ze do 24 hod bude secko v poriadku no tak som zvedavy..
Kvitar

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod buschle 05 Feb 2009 15:13

ono to z moho pohladu nevypada na nejaku nevinnu chybicku , ved cely ongame je nejaka velka databaza ktora drzi informacie .. neviem si predstavit ako moze niekomu chybat a niekto ma zas viac... to je z hladiska fungovania Databazy na sql alebo oraclu dost nemozne, aby k tomu len tak prislo. Ak su zmenene recordy jednotlivych zaznamov v databaze nejakym domrvenym scriptom ktory pustili do ongame siete a to sposobilo tieto rozdiely neviem si predstavit ako to daju naspat ak nie Backupom .. To dufam ze nie lebo ja som bol vcera po 3och minusovych session v pluse konecne, keby sa to stalo neodohrajem na ongame v zivote uz ani jednu handu.
Kazdopadne by ma to zaujimalo ako to vyriesia a co to sposobilo.
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod Kvitar 05 Feb 2009 16:28

no tak ono to fakt nevyzera na malu chybicku.teraz sa skusam prihlasit a pise mi ze moje konto bolo zablokovane?pritom este pred hodinou som hral..akoze co ma toto znamenat nechaoem.skuste pls niekto log in ci to robi aj vam alebo mam pisat mail
Kvitar

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 05 Feb 2009 16:32

Kvitar napísal:no tak ono to fakt nevyzera na malu chybicku.teraz sa skusam prihlasit a pise mi ze moje konto bolo zablokovane?pritom este pred hodinou som hral..akoze co ma toto znamenat nechaoem.skuste pls niekto log in ci to robi aj vam alebo mam pisat mail

-mne ide prihlasit,ale nehral som lebo tam nemam nic a ani mi nic nepribudlo :smola:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Bwin Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!