Ahojte,
nevsimol som si temu s konkretne tymto problemom, tak zakladam novu temu. Predpokladam, ze kvoli B**n software-u, mavam vypadky pri hre. Chcem sa vas spytat ci sa vam stalo nieco podobne, alebo som specificky druh. Multitablim a z casu na cas sa mi stane, ze ked si chcem niektore z mojich okien presunut na kraj obrazovky (robievam to ked sa dostavam do HU pripadne bubliny, kedze stoly cascadujem, pre lepsiu orientaciu a susetredenie vacsej pozornosti na tie stoly) tak mi to zamrzne - zo zaciatku mi to zamrzlo na chvilku, ale dnes mi to padlo tak, ze som musel restartnut PC a nemusim nikomu pripominat aku skodu to narobi, ked hrate hyperturba 6max a na niektorych stoloch ste na bubline.
Vopred dakujem za odpoved
B**n vypadky v hre
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
B**n vypadky v hre
Naposledy upravil Uran dňa 08 Mar 2013 10:42, celkovo upravené 1 krát.
- Uran
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: ONGAME vypadky
...máš tu trochu nezrovnalosť, v nadpise Ongame výpadky a v texte hovoríš o B**n softvéri. B**n už nieje na Ongame, ale na Party. Hráš teda na bwine, alebo na nejakej herni Ongame?
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Re: ONGAME vypadky
Stanley VII napísal:...máš tu trochu nezrovnalosť, v nadpise Ongame výpadky a v texte hovoríš o B**n softvéri. B**n už nieje na Ongame, ale na Party. Hráš teda na bwine, alebo na nejakej herni Ongame?
Diky za opravu, vcera som bol taky rozhorceny, ze som to zle napisal Zacal som hrat na Bwine - viem, ze su uz na novej sieti PP. Lenze neviem si to inak vysvetlit ako softwarom herne B**n, pretoze predtym som hraval na Partypokri a nic take sa mi nedialo.
- Uran
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.