Co sa vam paci/nepaci na B**n
Počet príspevkov: 23 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Re: Re: Re: Anketka pokracuje...
:-D to musel strasy tlmocnik prekladat:-D:-D:-D
- Boldo12
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
B**n a stabilita
prosim vas co je toto za hernu dnes mi 4x padol soft pocas najdolezitejscih momentov a prisiel som vdaka tomu o slusne peniaze fakt dakujem
- vicenzo66
- Založený: Feb 2008
Re: B**n Poker
B**n podla mna nepatri medzi tie lepsie herne. Hral som niekedy na B**n no absolutne sa mi zhnusila ta herna.
Este som bol obratý o svoj bunus...... že vraj som nemalna nho narok Neodporučam tu hernu najme začiatočnikom lebo len vitiahne od vas peniaze.... vlastna skusenosť.... celkom dobra herna je U***et.... tu odporučam asi najviac
odporučam 6 handed tables
Este som bol obratý o svoj bunus...... že vraj som nemalna nho narok Neodporučam tu hernu najme začiatočnikom lebo len vitiahne od vas peniaze.... vlastna skusenosť.... celkom dobra herna je U***et.... tu odporučam asi najviac
- TonyRoxor
- Založený: Dec 2008
TonyRoxor napísal:B**n podla mna nepatri medzi tie lepsie herne. Hral som niekedy na B**n no absolutne sa mi zhnusila ta herna.
-dakujeme za rady
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Good herna, softvér v pohode aj reálny len akosi sa im nechce peniaze vyplácať veľa byrokracie s tým robia ale inak v pohode.
-
Ote11 - Príspevky: 82
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Ote11 napísal:Good herna, softvér v pohode aj reálny len akosi sa im nechce peniaze vyplácať veľa byrokracie s tým robia ale inak v pohode.
neřekl bych, že "vela byrokracie".. jde o to, že B**n je společnost serózní, která má licence v zemích eu (např. kompletní licence na sázky a poker v itálii), to znamená, že je opravdu legální v celé EU.
proto na rozdíl od jiných společností dává pozor, aby se např. peníze nevypláceli mladistvým.
ale jinak neznám naprosto nikoho, kdo by měl s vyplácením problém typu "nedostal jsem peníze".. takže žádné "nechce vyplácať"..
- cortezzzCZ
- Založený: Okt 2008
mna by skor zaujimalo co si myslite o rozdavani kariet v tejto herni. ja som tam do teraz hraval ale uz tam koncim lebo tam sa mi poker dost znechutil. idem skusit do inej.
- pepe1111
- Založený: Nov 2009
Počet príspevkov: 23 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.