Holdem manager

Diskusia k herni B**n Poker

Holdem manager

Odoslaťod targus 21 Aug 2009 23:41

caute, chcel by som poprosit o radu, mam holdme manager a chcem aby my siel na bwine, chcel som to urobit tak ako to pisu na stranke holdemmanager.net je to tam podrobne rozpisane ale som narazi na problem: v holdem manager ked sa dostanem na add auto import folder mam do policka folder name vybrat C:\Users\%USERPROFILE%\ atd... ale ked to chcem urobit tak to nikde nemam v pocitaci musim si ho vytvorit alebo by tam mal byt automaticky?
targus

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Re: B**n Poker

Odoslaťod vlade 22 Aug 2009 02:17

targus napísal:caute, chcel by som poprosit o radu, mam holdme manager a chcem aby my siel na bwine, chcel som to urobit tak ako to pisu na stranke holdemmanager.net je to tam podrobne rozpisane ale som narazi na problem: v holdem manager ked sa dostanem na add auto import folder mam do policka folder name vybrat C:\Users\%USERPROFILE%\ atd... ale ked to chcem urobit tak to nikde nemam v pocitaci musim si ho vytvorit alebo by tam mal byt automaticky?

Mal by byt vytvoreny, ta cesta C:\Users\... sa mi nepozdava, pozriem ti zajtra ze co tam treba nastavit (mal by to byt adresar kde B**n uklada historiu)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Hufelix 22 Aug 2009 10:18

Samozrejme, že tam tá cesta je... akurát sa može stať, ž máš skryté systémové súbory, takže si ich musíš najprv nechať operačným systémom zobraziť.
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod targus 14 Sep 2009 17:56

cau hufelix, to som ja co som ti pisal na bwine, ja mam HEM, importuje mi ruky z B**n do HEM ale vobec mi nejde HUD nevedel by si mi poradit prosim ta mam windows XP, diky moc
targus

Odoslaťod Hufelix 14 Sep 2009 18:12

Ahoj, záleží, akú máš verziu HEM. Na ich stránke si stiahni tú úplne poslednú verziu, betaverziu - beta30b a skús si to aktualizovať. Ja momentálne radšej na Bwine používam PT3. Ale v podstate to striedam podľa nálady. Sorry, že som odpísal na chate tak neskoro, ale ja som si ťa nevšimol. Ak hrávam, tak mám chat okno stiahnuté. Zbytočne to tam zavadzia. GL :)
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007

Odoslaťod targus 14 Sep 2009 20:49

stiahol som si tu poslednu verziu ale aj tak mi to neukazuje HUD, ked hram na Full Tilt Poker tak mi to ide. musim si ponastavovat HUD ester raz pre B**n?
targus

Odoslaťod somNula 15 Sep 2009 00:49

ahoj, a ruky ti importuje? vidis ich v HM? pokial viem, bolo treba manualne editovat dajaky config xml subor v HM dire a menit tam path na B**n hand history, kedze to menili... u mna to v pohode ide, mam custom layout pre HUD, samozrejme to musis nanovo nastavit a asi aj nalinkovat stol do HUDu
somNula

Založený: Máj 2008

Odoslaťod targus 15 Sep 2009 14:47

cau, handy mi v pohode importuje vidim ich tam mozem si ich pozriet aj statistiky z mojej session su tam tak preto neviem v com je problem.
targus

Odoslaťod Divoch 09 Júl 2011 12:19

o dik, a este jeden detail,ako si nastavim poziciu pri stole,pretoze ked si niekam sadnem a upravim si to tak mam posunute vsetky statistiky...
Divoch

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 25 krát/0 krát

Odoslaťod nabokow 09 Júl 2011 12:22

daj si change seat, na kazdom stole sa daj rovnako, odohraj par ruk a potom si hyb so statmi.
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Ďalšia

Naspäť na Bwin Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!