Holdem manager
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Holdem manager
caute, chcel by som poprosit o radu, mam holdme manager a chcem aby my siel na bwine, chcel som to urobit tak ako to pisu na stranke holdemmanager.net je to tam podrobne rozpisane ale som narazi na problem: v holdem manager ked sa dostanem na add auto import folder mam do policka folder name vybrat C:\Users\%USERPROFILE%\ atd... ale ked to chcem urobit tak to nikde nemam v pocitaci musim si ho vytvorit alebo by tam mal byt automaticky?
- targus
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Re: B**n Poker
targus napísal:caute, chcel by som poprosit o radu, mam holdme manager a chcem aby my siel na bwine, chcel som to urobit tak ako to pisu na stranke holdemmanager.net je to tam podrobne rozpisane ale som narazi na problem: v holdem manager ked sa dostanem na add auto import folder mam do policka folder name vybrat C:\Users\%USERPROFILE%\ atd... ale ked to chcem urobit tak to nikde nemam v pocitaci musim si ho vytvorit alebo by tam mal byt automaticky?
Mal by byt vytvoreny, ta cesta C:\Users\... sa mi nepozdava, pozriem ti zajtra ze co tam treba nastavit (mal by to byt adresar kde B**n uklada historiu)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Samozrejme, že tam tá cesta je... akurát sa može stať, ž máš skryté systémové súbory, takže si ich musíš najprv nechať operačným systémom zobraziť.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
cau hufelix, to som ja co som ti pisal na bwine, ja mam HEM, importuje mi ruky z B**n do HEM ale vobec mi nejde HUD nevedel by si mi poradit prosim ta mam windows XP, diky moc
- targus
Ahoj, záleží, akú máš verziu HEM. Na ich stránke si stiahni tú úplne poslednú verziu, betaverziu - beta30b a skús si to aktualizovať. Ja momentálne radšej na Bwine používam PT3. Ale v podstate to striedam podľa nálady. Sorry, že som odpísal na chate tak neskoro, ale ja som si ťa nevšimol. Ak hrávam, tak mám chat okno stiahnuté. Zbytočne to tam zavadzia. GL
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
stiahol som si tu poslednu verziu ale aj tak mi to neukazuje HUD, ked hram na Full Tilt Poker tak mi to ide. musim si ponastavovat HUD ester raz pre B**n?
- targus
ahoj, a ruky ti importuje? vidis ich v HM? pokial viem, bolo treba manualne editovat dajaky config xml subor v HM dire a menit tam path na B**n hand history, kedze to menili... u mna to v pohode ide, mam custom layout pre HUD, samozrejme to musis nanovo nastavit a asi aj nalinkovat stol do HUDu
- somNula
- Založený: Máj 2008
cau, handy mi v pohode importuje vidim ich tam mozem si ich pozriet aj statistiky z mojej session su tam tak preto neviem v com je problem.
- targus
o dik, a este jeden detail,ako si nastavim poziciu pri stole,pretoze ked si niekam sadnem a upravim si to tak mam posunute vsetky statistiky...
- Divoch
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 25 krát/0 krát
daj si change seat, na kazdom stole sa daj rovnako, odohraj par ruk a potom si hyb so statmi.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.