Novy upgrade software
Počet príspevkov: 28 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: B**n Poker
Dnes som hral cash game...a stol sa zrazu vypol ale peniaze mi uz nepripocitalo.
Co mozem urobit? Islo zhrubo o 10 dolarov
- padrino
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
no asi Ti moc neporadim, ale docela dost lidi to tam pise v chatu. myslim, ze se Ti to treba do druhyho dne pricte, kdyz ne tak kontaktuj support - mne dycky hned odepsali a byli dost ochotni, takze to snad nebude problem.
- jurayi
- Založený: Mar 2009
padrino napísal:Dnes som hral cash game...a stol sa zrazu vypol ale peniaze mi uz nepripocitalo.
neboj sa. mne sa to tiez stalo, zhruba 300 USD ale do dna prislo
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
prosim vie my niekto povedat ci byva freeroll turnaj o 17 00,a 23 00,lebo od toho ich noveho soft ich ja nemam v planovanych turnajoch ale tu na pokerportal su vypisane
dakujem
dakujem
- peso7777
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Náhodou zcela výjimečně se mi nový vzhled nějaké herny zalíbil - konečně jsou vypsané výhry, nemusí se klikat na webu a počítat pomocí procent. Taky jsou tam šikovně řešené záložky v hlavním lobby (styl Firefoxu).
Zátěž asi větší bude, kamarád si stěžoval, že mu to celkem zpomalilo chod, ale u mne jsem nic takového nepozoroval. Oni při dnešních cenách hardware stačí vyhrát nějaký podvečerní Cannonball za pět babek a je na nová střeva
Zátěž asi větší bude, kamarád si stěžoval, že mu to celkem zpomalilo chod, ale u mne jsem nic takového nepozoroval. Oni při dnešních cenách hardware stačí vyhrát nějaký podvečerní Cannonball za pět babek a je na nová střeva
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
od rana B**n poker si nefunguje
- reconnector
- Založený: Máj 2009
Zdravim, hrál jsem turnaj 3000 NL Holdem (BI 5,5), zbývalo 96 hráčů, já byl 9. s 26K chipy a spadnul jim soft nebo co... Píše to "Tento stůl byl uzavřen" a to ať kliknu na jakýkoliv stůl... Máte někdo nějaké zkušenosti co se bude dít teď? Jestli vrátí BI všem účastníkům, nebo mezi nás zbylé nějak rozdělí prize pool?
-
Ricta - Príspevky: 187
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
ani nehovor tiez som hral.. sice mensi turnaj ale aj tak kurva clovek si ide zahrat a j****** B**n padne..
- marek63
- Založený: Feb 2008
Počet príspevkov: 28 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.