PokerPortal liga o $300
Počet príspevkov: 32 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: PokerPortal liga o $300
Ligový turnaj začne na bwine už za cca 15 min, takže ak ste sa niekto ešte neregli a chcete hrať, najvyšší čas zapnúť si B**n
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Dnešný kvalifikačný turnaj v lobby zatiaľ nevidno, už som kontaktoval B**n, snáď bude do jeho začiatku všetko v poriadku.
-
proč je vždy blbý call odměněný došlým 3outem
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
O pol hodinu začne tretí bodovaný ligový turnaj, takže kto chcete bodovať, nezabudnite sa regnúť
-
stale slabota z mojej strany, no este dostatok casu s tym nieco urobit
- risenecko
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Dnes o 20:00 sa hrá 4-tý ligový turnaj, zatiaľ je registrovaných 18 hráčov. Ak medzi nimi nieste a chcete body do tabuľky o $300, na registráciu ostáva ešte 22 minút
-
Za pol hodinu o 20:00 začne bodovaný turnaj PokerPortal ligy o $300 na bwine s buy-inom $1.1, zatiaľ je nás registrovaných 19, takže kto hráte ligu, nezabudnite sa regnúť
-
Prvé dve miesta v dnešnom turnaji obsadili zatiaľ bodmi nepoškvrnení hráči. Tabuľka je už aktualizovaná.
Budem mať čo robiť, ak chcem ešte namútiť trochu vody a to som mal dnes luck, keď som nevypadol s tými dvoma nízkymi kartami proti vyššiemu páru na bubline. Aj tak mi ale bola súdená, takže som si len predĺžil čakanie na smrť Ale môžem si zato sám, nemal som sa do Edisona obúvať, ked bol taký mega chipleader. Ale myslel som, že už fakt kradneš so všetkým. Bola síce bublina a bolo mi jasné, že ma zrejme callneš, ale myslel som že to dám aspoň na to eso a budem mať trochu hrateľnejší stack, aby som to potom už dotiahol vyššie.
Budem mať čo robiť, ak chcem ešte namútiť trochu vody a to som mal dnes luck, keď som nevypadol s tými dvoma nízkymi kartami proti vyššiemu páru na bubline. Aj tak mi ale bola súdená, takže som si len predĺžil čakanie na smrť Ale môžem si zato sám, nemal som sa do Edisona obúvať, ked bol taký mega chipleader. Ale myslel som, že už fakt kradneš so všetkým. Bola síce bublina a bolo mi jasné, že ma zrejme callneš, ale myslel som že to dám aspoň na to eso a budem mať trochu hrateľnejší stack, aby som to potom už dotiahol vyššie.
-
Za pol hodinu začne ďalší bodovaný turnaj PokerPortal ligy na bwine o $300, zatiaľ je nás registrovaných 25, ak hráte ligu a ešte registrovaní nieste, tak je najvyšší čas spustiť si herňu
-
Dnes zrejme prídem až chvíľu po začiatku ligového turnaja, ale už som registrovaný, tak dúfam, že zo začiatku budete dobrí a necháte moje blindy napokoji, ak budem sit out
Keďže nebudem turnaj môcť pripomenúť chvíľu pred jeho začiatkom, tak to robím už teraz. Takže kto si chcete večer zahrať predposledný bodovaný turnaj, treba sa registrovať, času je síce ešte dosť, ale radšej skôr než neskoro
Keďže nebudem turnaj môcť pripomenúť chvíľu pred jeho začiatkom, tak to robím už teraz. Takže kto si chcete večer zahrať predposledný bodovaný turnaj, treba sa registrovať, času je síce ešte dosť, ale radšej skôr než neskoro
-
Počet príspevkov: 32 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.