Turnaje / Freerolly
Re: team B**n
Cau, nemam tam peniaze, ale povedz strucne o co ide. V londyne som este nebol.....
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: team B**n
http://www.pokerportal.info/akcie/457/boj-o-wsope-v-plnom-prude
ja som bol, oplati sa :), pekne mesto...
ja som bol, oplati sa :), pekne mesto...
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
100k freeroll
Mozem mat viac ticketov na tento turnaj ziskanych z kvalifakacii ? A moze sa 1 osoba zucastnit napriklad dna 1B,1C alebo aj viac ak ma na to tickety ?
- ropman
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: 100k freeroll
mas tam platnost, myslim ze min. jeden mesiac, zaregistruje ta len na jeden z hracich dni, teda nemozes sa zucastnit dna A a nasledne aj dna B,C,D v tom istom mesiaci, tiket mozes pouzit na nasledujuci mesiac. Nezaregistruje ta dvarat na jeden den, aj ked hras vo viacerych herniach, napr. pokerroom a pod. chranene IP adresou, v tom pripade sa vsak da hrat dayB., kedy by ta uz zaregistrovalo, ak by si v prvej herni hral dayA
- DEZINO
- Založený: Feb 2008
Pokrovy ucet
Na bwinw mam nejakych 670 Sk, pravdepodobne za OTP III, na hlavnom ucte su, ale ked chcem hrat poker, pise, ze mam nulu. Ako to je? Predtym sa peniaze z hlavneho uctu dali priamo pouzit na poker, teraz je to inak?
- 1zart1
Re: Pokrovy ucet
Ak ich namas na poker a pise ty nulu tak ich mas len na sazky
- PrcoKiller
- Založený: Apr 2008
Re: Re: Pokrovy ucet
Hm, ale je to cudne, lebo som ich dostal ako premiu OTP II, cize prave za poker....
- 1zart1
PCD online finale
Neviete niekto, ako je to so zakaznickou podporou u B**n? Na stranke som nasiel, ze su k dispozicii iba v pondelok az piatok. Mam totiz problem, ze v ramci PCD cheaprollu solm vyhral listok na PCD finale tuto nedelu, ale nechce ma pustit sa zaregistrovat.
- crush0406
- Založený: Júl 2008
Re: PCD online finale
Hele mam ten samej problem, vyhral jse to ve stredu, ve ctvrtek jsem tam psal, ale napsali mi , ze to je turnaj v nedeli ve 20.00, ale nejde se mi tam zaregistrovat. Mam takovej dojem ze PCD freeroll, je neco jineho nez pokerisland final, ze by to melo byt zvlast, snad se to v nedeli objevi nebo nevim. Kdybys nahodou neco zjistil dej mi vedet na dominich@atlas.cz
- HutaGalung
- Založený: Jún 2008
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.