Skusenosti s hernou
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Skusenosti s hernou
zdravim
Nehra nahodou niekto z vas v tejto herni ???
Chcel by som sa prihlasit do nejakej herne a zacat vyuzivat caro rakebacku. ( Zial uz vo vacsine herni, v ktorych by som chcel hrat, som regnuty takze rb nehrozi napr FULL tilt ((
Momentalne rozmyslam nad Cake alebo B**fair a neviem sa rozhodnut, alebo ak ma niekto skusenosti s nejakou inou hernou s dobrym RB tak sem s nou )) Momentalne som uz zategistovany v (AP, P*R, PS, FTP, Titan, Paradise, Pacific, i4poker, Pokerroom, B**n, CD poker, Bodog, Betclick, Party, Expekt, Dream, Nordicbet )
Nema niekto z vas s tymito hernami skusenosti ako to tam chodi ... Mam zaujem hravat prevazne cash games (NLH, PLO) od 0.50/1 po 2/5 zo zaciatku uvidime ako to pojde.
Dakujem
g
Nehra nahodou niekto z vas v tejto herni ???
Chcel by som sa prihlasit do nejakej herne a zacat vyuzivat caro rakebacku. ( Zial uz vo vacsine herni, v ktorych by som chcel hrat, som regnuty takze rb nehrozi napr FULL tilt ((
Momentalne rozmyslam nad Cake alebo B**fair a neviem sa rozhodnut, alebo ak ma niekto skusenosti s nejakou inou hernou s dobrym RB tak sem s nou )) Momentalne som uz zategistovany v (AP, P*R, PS, FTP, Titan, Paradise, Pacific, i4poker, Pokerroom, B**n, CD poker, Bodog, Betclick, Party, Expekt, Dream, Nordicbet )
Nema niekto z vas s tymito hernami skusenosti ako to tam chodi ... Mam zaujem hravat prevazne cash games (NLH, PLO) od 0.50/1 po 2/5 zo zaciatku uvidime ako to pojde.
Dakujem
g
- alydzi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
Re: Cake Poker
Cake poker - Rakeback 33%, platia myslim raz tyzdenne priamo na konto v herni, z rakebacku sa odpocitavaju bonusy, aj poplatky za vklad/vyber. Co chces este vediet? Tu to mas rozpisane => http://rakeback.pokerspravy.sk/rakeback ... Poker.html
-
admin - Príspevky: 22449
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
hlavne by ma zaujimali postrehy od tych co tam hravaju pravidelne, lebo som teraz niekde cital, ze im to dost padalo ...
plus ci tam nie su problemy s vybermi ...
Popripade ak ma niekto nejaku inu hernu na ktorej rad hrava a je tam RB tak nech odporuci ...
dikes
Popripade ak ma niekto nejaku inu hernu na ktorej rad hrava a je tam RB tak nech odporuci ...
dikes
- alydzi
alydzi napísal:hlavne by ma zaujimali postrehy od tych co tam hravaju pravidelne, lebo som teraz niekde cital, ze im to dost padalo ...
dikes
Hraval som v tejto sieti, nic mi nepadalo, vybery v pohode..slusne turnaje. Vadilo mi ale pri CG male percento hracov PF, to sa potom hra samozrejme tazsie
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
presne to som mal na mysli, ked som pozeral tu hernu tak sa tam fakt hralo malo CG ((
turnaje nejak nemusim takze to je mi jedno ...
vies mi popripade poradit aj nejaku inu hernu kde sa hraje dost vela CG a maju aj rakeback ???
dik
turnaje nejak nemusim takze to je mi jedno ...
vies mi popripade poradit aj nejaku inu hernu kde sa hraje dost vela CG a maju aj rakeback ???
dik
- alydzi
Navíc mám dojem, že Cake ze zásady nepodporuje HEM a PT.
- algec111
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
cake poker
Ten ich software sa mi zdá dosť zastaralý najme graficke spracovanie, chcem sa spýtať na uroven hrácov, aké mate skusenosti?
a este doplním skor hrávam sit and go turnaje ..
a este doplním skor hrávam sit and go turnaje ..
- 202mateo202
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 16 krát/1 krát
Re: cake poker
sngs maju na vsetkych mensich herniach velky problem-slabsi traffic
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.