Carbon Poker
Re: Re: vyber MB
ja bych taky pral, ale nemam co :(
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
no
..ja som to sem vcera napisal kvoli tomu, ze AC mal problemy s vyberom a vcera mi prisiel od nich e-mail v ktorom vyslovene pisu, ze problemy s MB sa uz skoncili, aj ked ja som s nimi nic podobne neriesil :)
toto bol predmet spravy : Deposit and Withdraw with Moneybookers at Carbonpoker.
a toto vo vnutri : CarbonPoker is happy to announce the recent upgrade to one of our premier eWallet solutions, Moneybookers.... a tak dalej
toto bol predmet spravy : Deposit and Withdraw with Moneybookers at Carbonpoker.
a toto vo vnutri : CarbonPoker is happy to announce the recent upgrade to one of our premier eWallet solutions, Moneybookers.... a tak dalej
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: no
Tak to mi teda neposlali, zato mi v noci poslali penizky, coz je to hlavni O:-) Konec dobry, vsechno dobre! A ted hrrrrr na OPT 2 *THUMBS UP*
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
APminer bonus
No, mam taky pocit ze prvy email co som pisal ako reklamaciu na to ze si nedostal este svoj bonuz z OPT do tejto herne im asi neprisiel, ale napisal som dalsi, dostal som vcera v noci odpoved ze to daju hned do poriadku, takze predpokladam ze v kratkom case tam tych 50$ budes mat :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: APminer bonus
ZÁZRAK - bylo to tam a hned jsem dal výběr :-D diky *THUMBS UP* ;-)
-
Re: Re: APminer bonus
a uz je to dokonce i na MB :-D
-
vklad MB
zadal sem vklad pres MB vse ok, po strzeni castky z MB mi ovsem prisel mail, ze transaction declined pry z duvodu "Failed transaction" =-O transakce je v historii jako kompletni, ale s poznamkou denied :-X co ted s tim ? castka se na MB nevratila... nema nekdo podobnou zkusenost ?
- PROXIK
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: vklad MB
1. napis na support a opis im problem.
2. hraj v poriadnych herniach :-)
2. hraj v poriadnych herniach :-)
- cstrike22
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: vklad MB
Uz som viackrat vkladal a vyberal z tejto herne a zatial bez problemov, myslim si, ze to je normalôna hern aj ked taraz sa mi nie velmi dari, ale ma ovela prehladnejsi softwer ako siet i4poker napr.
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.