cash game
Re: cash game
Ked mne tie turny nejako nejdu
Tent tilt stale trva
Tent tilt stale trva
-
petardo - Príspevky: 250
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
dobre, dost bolo srandy, ktory z vas ma dve identity?:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
graf za 4 handy, hmmmm
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
kazde forum potrebuje svojho maskota .. a my mame paradneho
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
to je jaka vzorka si zasluzis nejaku cenu si ma dobre pobavil
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
jaaaaj, az teraz som si vsimol ten graf, strasna parada , uz aj ti zvysim karmu, fakt si mi zlepsil naladu
-
admin - Príspevky: 22444
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Chodim teraz hravat na B**365 cash.Su tam neskutocne Ten graf co som postol je slaby odvar.Vcera som na par ruk 8$.Siel som do vyssieho levelu hned som chytil AA.All in PF call s 88 a na turne som vyvaloval oci na 8. Ale to nevadi dnes zase vyberam na malych limitoch.Oni platia vsetko.Ten chlapik co ma tam masiroval s tym A10 na obrazku dole prehral 15$ za par ruk a zakazdym sa doplnal. Ja som mal sice iba 99 ale bohate stacilo.Ja som sa pri tom strasne smial.On totizto keby nieco chytil tak je allin. Na riveri som si nebol isty tak len minibet,.Skoda,ze nebol prvy na tahu.Keby nedal all in tak tam ma moj all in.
Inak nefunguje tam PT ani nic ine ,ale historia ruk sa da pekne vycitat.
Sem budem chodit lovit
Inak vyhral som uz aj turnaje.Je tam aj SNG DoN bez ante.Blindy kazde 4 minuty.Este som neprehral.Vyhral som aj par normalnych SNG. To sa mi na P****Stars nemoze stat.
Inak nefunguje tam PT ani nic ine ,ale historia ruk sa da pekne vycitat.
Sem budem chodit lovit
Inak vyhral som uz aj turnaje.Je tam aj SNG DoN bez ante.Blindy kazde 4 minuty.Este som neprehral.Vyhral som aj par normalnych SNG. To sa mi na P****Stars nemoze stat.
-
no petardo ale touto rukou sa velmi nechval lebo oficialne si to 89os mal zahodit preflop! viac menej si mal len stastie
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Matej Zavacky napísal:no petardo ale touto rukou sa velmi nechval lebo oficialne si to 89os mal zahodit preflop! viac menej si mal len stastie
Ja sa nechvalim to je len na ukazku.Tam sa bez PF ani nehralo.Potiahol som aj s 34 8BB PF. Ja som potom ani PF nedaval bolo to zbytocne. Jednoducho PF min 4BB bol zaklad u niektorych. Trebalo nieco chytit a platili az po showdown. Aj teraz tak hrajem.
To je pre vas co to viete hrat hotovy rybnik.
-
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.