Ale ved hraj ako chces, po par tisic rukach sa uvidi ako Ti ten system vyhovuje. Moze to na 0.01/0.02 fungovat, otazka je, ci bude ten profit dostatocny a ci si lahko odvyknes ked prejdes vyssie.
petardo napísal:Horsey7 napísal:heh palo ma predbehol..v kazdom pripade si naozaj precitaj zaklady http://www.pokerportal.info/pokrove-strategie/ inak budu ostatni na tebe ryzovat
To asi plati vsetko az pri vyssich limitoch.Pri tych co hrajem ja sa deju zazraky na turne a nemozne na riveri.
Ale citam a pozeram stale.
Horsey7 napísal:petardo napísal:Horsey7 napísal:heh palo ma predbehol..v kazdom pripade si naozaj precitaj zaklady http://www.pokerportal.info/pokrove-strategie/ inak budu ostatni na tebe ryzovat
To asi plati vsetko az pri vyssich limitoch.Pri tych co hrajem ja sa deju zazraky na turne a nemozne na riveri.
Ale citam a pozeram stale.
prave naopak..na microlimitoch budes ziskavat len vtedy ked budes dlhodobo hravat s lepsimi rukami ako superi..ak budes hrat aj priemernu ABC hru neexistuje aby si nebol, opakujem dlhodobo, ziskovy
na tychto limitoch nespekuluj a hraj disciplinovane najlepsie ruky a kludne UTG zahadzuj AT, KQ a uplne by som vyradil zo skorych pozicii akekolvek SC
odohraj 10k ruk a potom mozes napisat ci si v strate alebo nie
trikoza napísal::omg: doyle petardo supersystem
Horsey7 napísal:komu niet rady tomu niet pomoci
1. ak nechces investovat peniaze do hry, hraj o play money
2. ak chces investovat, tak hraj ako ti bolo poradene, inak sa obavam,ze len budes pisat ako sa ti strasne nedari a aki su vsade zli hraci a aku mas smolu
3. skus hrat zopar dni (min. 1000 ruk) sposobom top 10 kombinacii a daj sem potom vysledok - 59 odohranych ruk ma vypovednu hodnotu 0..rovnako ako to ze dnes som odohral 1063 ruk so ziskom $0.36 na NL10 a pritom som bol spokojny so svojou hrou = vysledok tvojej hry v $ uvidis tak min. po 20000 rukach
howg
petardo napísal:Aky je to hrac so statistikou 21/7/9 ?
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.