cash game
Re: cash game
Co je "system hrania"? Dolezitejsie ako Tvoje karty su super a jeho karty. Napr. tam na BTNe keby nestealoval casto, tak dost jeho ruk zahrnuje na tom flope par alebo overcard + draw. Ten check/minraise je taktiez blbost, mal by si aspon raisnut viac. V ktorej knihe sa pise to?
Ale ved hraj ako chces, po par tisic rukach sa uvidi ako Ti ten system vyhovuje. Moze to na 0.01/0.02 fungovat, otazka je, ci bude ten profit dostatocny a ci si lahko odvyknes ked prejdes vyssie.
Ale ved hraj ako chces, po par tisic rukach sa uvidi ako Ti ten system vyhovuje. Moze to na 0.01/0.02 fungovat, otazka je, ci bude ten profit dostatocny a ci si lahko odvyknes ked prejdes vyssie.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
petardo napísal:Horsey7 napísal:heh palo ma predbehol..v kazdom pripade si naozaj precitaj zaklady http://www.pokerportal.info/pokrove-strategie/ inak budu ostatni na tebe ryzovat
To asi plati vsetko az pri vyssich limitoch.Pri tych co hrajem ja sa deju zazraky na turne a nemozne na riveri.
Ale citam a pozeram stale.
prave naopak..na microlimitoch budes ziskavat len vtedy ked budes dlhodobo hravat s lepsimi rukami ako superi..ak budes hrat aj priemernu ABC hru neexistuje aby si nebol, opakujem dlhodobo, ziskovy
na tychto limitoch nespekuluj a hraj disciplinovane najlepsie ruky a kludne UTG zahadzuj AT, KQ a uplne by som vyradil zo skorych pozicii akekolvek SC
odohraj 10k ruk a potom mozes napisat ci si v strate alebo nie
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:petardo napísal:Horsey7 napísal:heh palo ma predbehol..v kazdom pripade si naozaj precitaj zaklady http://www.pokerportal.info/pokrove-strategie/ inak budu ostatni na tebe ryzovat
To asi plati vsetko az pri vyssich limitoch.Pri tych co hrajem ja sa deju zazraky na turne a nemozne na riveri.
Ale citam a pozeram stale.
prave naopak..na microlimitoch budes ziskavat len vtedy ked budes dlhodobo hravat s lepsimi rukami ako superi..ak budes hrat aj priemernu ABC hru neexistuje aby si nebol, opakujem dlhodobo, ziskovy
na tychto limitoch nespekuluj a hraj disciplinovane najlepsie ruky a kludne UTG zahadzuj AT, KQ a uplne by som vyradil zo skorych pozicii akekolvek SC
odohraj 10k ruk a potom mozes napisat ci si v strate alebo nie
Tu je graf.Pozeraj ako to vyzera ked hrajem slusne.Nakonec to potom musim dorovnat s tym mojim systemom
Na tom stole sa vobec neraisovalo,velmi malicko. Potom nam preskocilo a sli sme traja do AI PF (Ja KQ suited ,jeden A9 ,treti to po flope zahodil,vyhral s A high card ). Mal som maly stack,tak som to tam supol,nech sa nabijem a poriesim to. Za 4 ruky som to mal spat. Inak vy by ste ich urcite vybrali len ja nemam nervy cakat na dobre karty.Ked aj dosli tak blby flop a vzdy nieco chytili.Keby som im tam zavalil moj klasicky overbet asi by si to rozmysleli a foldli.
-
petardo - Príspevky: 250
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
doyle petardo supersystem
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza napísal::omg: doyle petardo supersystem
Nez sa to naucim hrat ,nechcem byt v hlbokom minuse. Musim to nejak riesit.
-
fakt si sem dal graf za 59 ruk?
Naposledy upravil tucniak dňa 25 Jan 2009 23:51, celkovo upravené 1 krát.
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
komu niet rady tomu niet pomoci
1. ak nechces investovat peniaze do hry, hraj o play money
2. ak chces investovat, tak hraj ako ti bolo poradene, inak sa obavam,ze len budes pisat ako sa ti strasne nedari a aki su vsade zli hraci a aku mas smolu
3. skus hrat zopar dni (min. 1000 ruk) sposobom top 10 kombinacii a daj sem potom vysledok - 59 odohranych ruk ma vypovednu hodnotu 0..rovnako ako to ze dnes som odohral 1063 ruk so ziskom $0.36 na NL10 a pritom som bol spokojny so svojou hrou = vysledok tvojej hry v $ uvidis tak min. po 20000 rukach
howg
2. ak chces investovat, tak hraj ako ti bolo poradene, inak sa obavam,ze len budes pisat ako sa ti strasne nedari a aki su vsade zli hraci a aku mas smolu
3. skus hrat zopar dni (min. 1000 ruk) sposobom top 10 kombinacii a daj sem potom vysledok - 59 odohranych ruk ma vypovednu hodnotu 0..rovnako ako to ze dnes som odohral 1063 ruk so ziskom $0.36 na NL10 a pritom som bol spokojny so svojou hrou = vysledok tvojej hry v $ uvidis tak min. po 20000 rukach
howg
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:komu niet rady tomu niet pomoci
howg
Jaaaaj ja som si az teraz vsimol ,ze si mi tam napisal,ze mam odohrat 10K ruk,ja som cital 10 ups Som slepy jak patron.Vcera som to napalil na riveri AI lebo som mal straight.Ked chlapik foldol som zistil ,ze mi do postupky chybala jedna karta Dnes som zase skoro foldol ja straight.Mohli by to na PS vypisovat co mam.
Dobre vytlacim si tych top 10 ruk ,nacapim na stenu a budem hrat len tie. No tych 10K ruk takto nahram za 10 rokov asi.
-
Aky je to hrac so statistikou 21/7/9 ?
-
petardo napísal:Aky je to hrac so statistikou 21/7/9 ?
vacsinou pokrovy!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.