CHK alebo chipfeederove kombinacie
lol
tak uz mate tretieho do partie :)
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
reagujem
cip ja by som len chcel vediet preco zakladas temu kde ukazujes ako hrat jednu z najhorsich kombinacii ktore je mozne hrat. Forum nam ma sluzit na to aby sme sa posuvali nejako dopredu ziskavanim informacii o pokry, predstav si ze si z teba vezme priklad nejaky zaciatocnik.. a zacne hrat Q3, neni ti luto ze pride o peniaze koli tebe :) ? Radsej zaloz nieco hodne normalnej diskusie :) trebars posledne dni ma dost trapi ako hrat 66-1010 pary v poziici ak ti niekto hodi reraise z blindov. Na take nieco by ma statistika dlhodoba zaujimala ale nie ako hras Q3 :)
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Re: reagujem
ok ja sa nebudem miesat,len uz to trva dost dlho tieto osobne utoky,a vecna diskusia ide bokom,thats all
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
buschle
clovek, kotry nepochopi , ze toto je recesia, nemoze hrat uspesne poker . takze cim skor pride o peniaze, tym lepsie :)
palo, ale nasmeruj tu poznamku tym spravnym smerom :)
jednoduchsi ludia asi potrebuju osobne vypady k svojmu zivotu . ale u mna nepochodia :)
palo, ale nasmeruj tu poznamku tym spravnym smerom :)
jednoduchsi ludia asi potrebuju osobne vypady k svojmu zivotu . ale u mna nepochodia :)
- chipfeeder
Chipe
dokazes nekdy vubec uznat, ze nemas vzdycky pravdu jenom ty, ale i jini lide ?
Ptz z toho co porad pises, to vypada tak, ze nejchytrejsi si ty a proste ostatni jsou "odpad"...
Uz by ses opravdu mohl zacit chovat normalne
Ptz z toho co porad pises, to vypada tak, ze nejchytrejsi si ty a proste ostatni jsou "odpad"...
Uz by ses opravdu mohl zacit chovat normalne
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
Re: Chipe
jezisi a mame tu stvrteho mesiasa do kvarteta
nemam najmensi problem uznat , ked sa mylim. myslim, ze som tak aj spravil v pripade hulmazasa a yegona. lenze to ma obaja presvedcili vecnymi argumentami a nie hlupymi osobnymi poznamkami
ty si mozes akurat svojim detom kazat , ako sa maju chovat a nie mne
cela tema je tu zasrata prave kvoli takym prispevkom ako ten tvoj. ked nemas co vecne napisat ku konkretnej ruke, tak sem nelez .
nemam najmensi problem uznat , ked sa mylim. myslim, ze som tak aj spravil v pripade hulmazasa a yegona. lenze to ma obaja presvedcili vecnymi argumentami a nie hlupymi osobnymi poznamkami
ty si mozes akurat svojim detom kazat , ako sa maju chovat a nie mne
cela tema je tu zasrata prave kvoli takym prispevkom ako ten tvoj. ked nemas co vecne napisat ku konkretnej ruke, tak sem nelez .
- chipfeeder
buschle k veci
ako hrat stredne pary, na to nemam ziadny ujednoteny postup. ak ma netlaci stack, idem sa kuknut na flop aj po mensom reraise z blindov.
ak hrozi, ze budeme v hre viaceri ako dvaja, tak stredne pary automaticky zahadzujem vzdy
mnohi odporucaju betnut pred flopom stredne pary, ja to uz nerobim. jedine vtedy, ked potrebujem izolovat nejakeho hraca, aby sa nelimpol do hry. napr. na dealerovi, ked vsetci predomnou foldli a potrebujem, aby foldol aj jeden z blindov
ak ma niekto reraisne , tak pozeram na jeho stack, ci ohrozuje moju existenciu. ak ano, tak easy fold
takto hram ja, ale vacsina hra asi inak. tak si vyber :)
ak hrozi, ze budeme v hre viaceri ako dvaja, tak stredne pary automaticky zahadzujem vzdy
mnohi odporucaju betnut pred flopom stredne pary, ja to uz nerobim. jedine vtedy, ked potrebujem izolovat nejakeho hraca, aby sa nelimpol do hry. napr. na dealerovi, ked vsetci predomnou foldli a potrebujem, aby foldol aj jeden z blindov
ak ma niekto reraisne , tak pozeram na jeho stack, ci ohrozuje moju existenciu. ak ano, tak easy fold
takto hram ja, ale vacsina hra asi inak. tak si vyber :)
- chipfeeder
buschle
este jedna vec k rukam ako Q3. v podstate je to recesia, ale na druhej strane to mozme brat aj vazne.
totizto z kazdeho jedneho trashu, ak si das zalezat na tom, ako ho hrat, dokazes vyrobit dlhodobo ziskovu ruku . len nesmies hrat proti kartam, ale proti hracom a proti konkretnej situacii na stole
Negreanu ma tiez jednu oblubenu kombinaciu , ktoru hrava casto a je v podstate trash hand - T7
totizto z kazdeho jedneho trashu, ak si das zalezat na tom, ako ho hrat, dokazes vyrobit dlhodobo ziskovu ruku . len nesmies hrat proti kartam, ale proti hracom a proti konkretnej situacii na stole
Negreanu ma tiez jednu oblubenu kombinaciu , ktoru hrava casto a je v podstate trash hand - T7
- chipfeeder
RE:
moje rozdiely oproti tebe :
1. Ja betujem vsetky pary
2. ak hrozi ze dorovnaju viacery hraci tak urcite praveze vtedy dorovnam lebo mam krasne set odds
3. negreanu hraje T7 nie online Microlimits ale live hi stakes cash kde ma asi 1000BB stack cize chytit mu nenapadnu postupku sa mu urcite oplati.
1. Ja betujem vsetky pary
2. ak hrozi ze dorovnaju viacery hraci tak urcite praveze vtedy dorovnam lebo mam krasne set odds
3. negreanu hraje T7 nie online Microlimits ale live hi stakes cash kde ma asi 1000BB stack cize chytit mu nenapadnu postupku sa mu urcite oplati.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle
1. a je to pre teba rentabilne?
2. cital som o tych teoriach, podla mna su zle. kazdym dalsim hracim svoje odds rapidne znizujes
3. to je uplne jedno, kde hras trashhands. podstatne je to,aby si ich nehral pravidelne. T7 nie je o nic lepsia ruka ako Q3
2. cital som o tych teoriach, podla mna su zle. kazdym dalsim hracim svoje odds rapidne znizujes
3. to je uplne jedno, kde hras trashhands. podstatne je to,aby si ich nehral pravidelne. T7 nie je o nic lepsia ruka ako Q3
- chipfeeder
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.