CHK alebo chipfeederove kombinacie

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

lol

Odoslaťod chipfeeder 29 Jún 2008 18:40

tak uz mate tretieho do partie :)
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

reagujem

Odoslaťod buschle 29 Jún 2008 19:12

cip ja by som len chcel vediet preco zakladas temu kde ukazujes ako hrat jednu z najhorsich kombinacii ktore je mozne hrat. Forum nam ma sluzit na to aby sme sa posuvali nejako dopredu ziskavanim informacii o pokry, predstav si ze si z teba vezme priklad nejaky zaciatocnik.. a zacne hrat Q3, neni ti luto ze pride o peniaze koli tebe :) ? Radsej zaloz nieco hodne normalnej diskusie :) trebars posledne dni ma dost trapi ako hrat 66-1010 pary v poziici ak ti niekto hodi reraise z blindov. Na take nieco by ma statistika dlhodoba zaujimala ale nie ako hras Q3 :)
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Re: reagujem

Odoslaťod palo1973 29 Jún 2008 19:34

ok ja sa nebudem miesat,len uz to trva dost dlho tieto osobne utoky,a vecna diskusia ide bokom,thats all
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

buschle

Odoslaťod chipfeeder 29 Jún 2008 20:03

clovek, kotry nepochopi , ze toto je recesia, nemoze hrat uspesne poker . takze cim skor pride o peniaze, tym lepsie :)

palo, ale nasmeruj tu poznamku tym spravnym smerom :)
jednoduchsi ludia asi potrebuju osobne vypady k svojmu zivotu . ale u mna nepochodia :)
chipfeeder

Chipe

Odoslaťod BarvyMAN 29 Jún 2008 22:45

dokazes nekdy vubec uznat, ze nemas vzdycky pravdu jenom ty, ale i jini lide ?

Ptz z toho co porad pises, to vypada tak, ze nejchytrejsi si ty a proste ostatni jsou "odpad"...

Uz by ses opravdu mohl zacit chovat normalne
BarvyMAN

Založený: Feb 2007

Re: Chipe

Odoslaťod chipfeeder 29 Jún 2008 23:43

jezisi a mame tu stvrteho mesiasa do kvarteta

nemam najmensi problem uznat , ked sa mylim. myslim, ze som tak aj spravil v pripade hulmazasa a yegona. lenze to ma obaja presvedcili vecnymi argumentami a nie hlupymi osobnymi poznamkami

ty si mozes akurat svojim detom kazat , ako sa maju chovat a nie mne

cela tema je tu zasrata prave kvoli takym prispevkom ako ten tvoj. ked nemas co vecne napisat ku konkretnej ruke, tak sem nelez .
chipfeeder

buschle k veci

Odoslaťod chipfeeder 29 Jún 2008 23:57

ako hrat stredne pary, na to nemam ziadny ujednoteny postup. ak ma netlaci stack, idem sa kuknut na flop aj po mensom reraise z blindov.

ak hrozi, ze budeme v hre viaceri ako dvaja, tak stredne pary automaticky zahadzujem vzdy

mnohi odporucaju betnut pred flopom stredne pary, ja to uz nerobim. jedine vtedy, ked potrebujem izolovat nejakeho hraca, aby sa nelimpol do hry. napr. na dealerovi, ked vsetci predomnou foldli a potrebujem, aby foldol aj jeden z blindov

ak ma niekto reraisne , tak pozeram na jeho stack, ci ohrozuje moju existenciu. ak ano, tak easy fold

takto hram ja, ale vacsina hra asi inak. tak si vyber :)
chipfeeder

buschle

Odoslaťod chipfeeder 30 Jún 2008 00:08

este jedna vec k rukam ako Q3. v podstate je to recesia, ale na druhej strane to mozme brat aj vazne.
totizto z kazdeho jedneho trashu, ak si das zalezat na tom, ako ho hrat, dokazes vyrobit dlhodobo ziskovu ruku . len nesmies hrat proti kartam, ale proti hracom a proti konkretnej situacii na stole

Negreanu ma tiez jednu oblubenu kombinaciu , ktoru hrava casto a je v podstate trash hand - T7
chipfeeder

RE:

Odoslaťod buschle 30 Jún 2008 07:05

moje rozdiely oproti tebe :
1. Ja betujem vsetky pary
2. ak hrozi ze dorovnaju viacery hraci tak urcite praveze vtedy dorovnam lebo mam krasne set odds
3. negreanu hraje T7 nie online Microlimits ale live hi stakes cash kde ma asi 1000BB stack cize chytit mu nenapadnu postupku sa mu urcite oplati.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

buschle

Odoslaťod chipfeeder 30 Jún 2008 09:30

1. a je to pre teba rentabilne?
2. cital som o tych teoriach, podla mna su zle. kazdym dalsim hracim svoje odds rapidne znizujes
3. to je uplne jedno, kde hras trashhands. podstatne je to,aby si ich nehral pravidelne. T7 nie je o nic lepsia ruka ako Q3
chipfeeder

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!