fishky
Re: fishky
a co poviete na toto:ja 99,flop 257,on all in 37$,ja called za sekundu,ukazal AT,turn T,river A.........................@=
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Re: fishky
otazka znie ako hrat proti takymto maniakom,sedel 2 miesta vlavo odo mna,snazil som sa ked som mal poziciu dat vyssi raise(cca 2$),aby som s nim zostal sam aj so spekulativnymi rukami,typu QK,TJs,Axs,suited connectors,problem bol,ze ked som nic netrafil-on stale raisoval a ja som musel foldnut,raz som prehral s nim cca 30$ AQvs AK po ese na flope,celkove som vyhral po asi 2 hod. 10$,ale ked som odchadzal mal on 130$,jedna s posl.hier co som videl isiel preflop all in s A7o vs KK pot cca 80$ a prislo samozrejme A.
-
ad AT
..uplne normalna situacia, to sa mi stava poslednu dobu bezne. Aj predvcerom, dilino sa postuje na UTG+1, pf si to checkne, vsetci fold, ja stealujem z BTN s A5s, on si to v pohode s ATo callne. Flop prichadza 968 a ja betujem 2/3, jasne ze si to ta lama s gutshotom callne, na turn 7 a ja tusim s mojou bottom str8 problemy. Jasne, ze som sa nemylil a somarik tu T drzi, pricom nemal byt vobec v hre, nemal byt na flope a nemal byt ani na turne, no co uz, no..writing note a ide sa dalej :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: ad AT
ok,otazka je ako hrat,odklonil som sa od mojej obvyklej hry,problem bol,ze on sice volal vzdy,ale ked hral niekto s blinds tak som vedel,ze som vzadu,a vlastne norm.hry tam ani neboli,kazdy chcel kusok z jeho stacku pre seba
-
Re: Re: ad AT
ak si solid a si v situaciach pred AI vzdy vpredu, tak si na tom dlhodobo ziskovy. Ono najhorsie je, ked sa Ti z tychto maniakov nanominuju na flop traja a viac, to su vzdy problemy, pretoze jeden z nich nieco trafi a nepusti. Najhorsie je zacat hrat tak ako oni, treba byt trpezlivy a pascu nahodit v pravej chvily. To je ale dalsia kapitola a to taka, ze vtedy ti maniaci akoby zazrakom skladaju a nedostanem z nich ani cent :) ..ale aby to nebolo az take cierne, samozrejme ze su situacie, ked si ich potiahnem a to je to o co mi ide. Najviac to ale boli prave vtedy, ked im to doskace par krat po sebe.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Re: ad AT
tuto to bolo inak-9 viacmenej normalnych a maniak,vsetci ho chceli osklbat,ale ked som odchadzal mal 130$,nebol sice v pluse,ale uz som bol unaveny,a aj ja som mal 80$,uz som chcel ist a vtedy som prehral s nim cca 30$ AQ vs.AK,potom som mal nanho flush,zase raisoval 4,8,ale moj reraise all in na riveri mi uz foldol,asi nemal ani 22:-D
-
Re: Re: Re: ad AT
co vravis na tu taktiku ako pisem 9 17,je to somarina,alebo by to mohol byt sposob na podobne typy,proste izolovat ostatnych,on totiz fakt videl kazdy flop!problem bol,ze to urcite neuniklo ostatnym pri stole,ked som dovtedy hral solidny poker,AK raise 4BB,conti bet atd....
-
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.