jak přijít o stack ve dvou hrách
Počet príspevkov: 38 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
a je to vybavene
..AQo vs AA, moje karty bola jedna obrovska tragedia v tomto turnaji.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: skoda
neviem, co sa s nim stalo, ale teraz som pozrel, ze z jeho mega stacku mu ostalo len 6K.
Ono, nehovorim, ze som nieco extra, ale v podstate som chybu nespravil (az na ten raise z BTN proti limperovi z UTG, to bola hlupost). Uz sa mi to sice stalo, ze chodili absolutne nehratelne karty, proste sa to stava a toto bol ten isty pripad. S kartami, ktore mi cely cas chodili by to nevyhral ani ziadny z tych luckerov, co si hovoria pro :-D
Moje good handy by som spocital na jednej ruke :) po 1x Ako, AQo (ktore ma pochovalo) AJs, 2x KQs niekolko strednych a malych parov a tot vsio. Z pozicie som stealovat nemohol, vzdy mi tam doslo nejake smetie a do nejakych nezmyselnych blufov, kde by som riskoval polovicku stacku sa mi pustat nechcelo, skratka som veril, ze si pockam na dobru kartu a flop (v skorsej faze), alebo na dobru kartu na AI (v neskorsej faze), bohuzial som narazil na esa.
Pozeram, ze ten LAG sir Call uz je out.
Ono, nehovorim, ze som nieco extra, ale v podstate som chybu nespravil (az na ten raise z BTN proti limperovi z UTG, to bola hlupost). Uz sa mi to sice stalo, ze chodili absolutne nehratelne karty, proste sa to stava a toto bol ten isty pripad. S kartami, ktore mi cely cas chodili by to nevyhral ani ziadny z tych luckerov, co si hovoria pro :-D
Moje good handy by som spocital na jednej ruke :) po 1x Ako, AQo (ktore ma pochovalo) AJs, 2x KQs niekolko strednych a malych parov a tot vsio. Z pozicie som stealovat nemohol, vzdy mi tam doslo nejake smetie a do nejakych nezmyselnych blufov, kde by som riskoval polovicku stacku sa mi pustat nechcelo, skratka som veril, ze si pockam na dobru kartu a flop (v skorsej faze), alebo na dobru kartu na AI (v neskorsej faze), bohuzial som narazil na esa.
Pozeram, ze ten LAG sir Call uz je out.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: skoda
bez kuska stastia sa neda hrat,tam hracom chodili AA,KK na pockanie,potom sa im lahko tlacilo s velkymi stackami
ten sirCall najprv prehral dva coinflipy za sebou so shortstackmi a potom v tilte reraisol all-in s malym parom zlodeja a prehral treti za sebou:-D
ten sirCall najprv prehral dva coinflipy za sebou so shortstackmi a potom v tilte reraisol all-in s malym parom zlodeja a prehral treti za sebou:-D
- fidelko
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: jak přijít o stack ve dvou hrách
škoda peněz
- karkul23
- Založený: Jan 2015
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 38 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.