ked jedna ruka spasi celu session
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
ked jedna ruka spasi celu session
dnes som hral hoodne zle, zaspaval som nad pocitacom, hral som uplne automaticky bez rozmyslania ale ja blbec nie ze by som to vypol. Necudo ze som o hodinku bol 700USD v minuse a vsetko som to prehral bez showdownu - no katastrofa
nastastie som sa opat raz rozhodol light 3betnut v spravnu chvilu a jedinou rukou som zachranil celu session - skoda ze som nebol vo forme a nemohol po tejto hande vyuzit tilt supera ktory som urcite nastartoval - dostal som rozum a vypol to
enjoy
BTN: $606.00
Hero (SB): $597.00
BB: $1989.51
UTG: $633.05
MP: $293.30
CO: $196.31
Pre Flop: ($9.00) Hero is SB with 3 3
3 folds, BTN raises to $18, Hero raises to $57, BB calls $51, 1 fold
Flop: ($132.00) 6 3 A (2 players)
Hero checks, BB bets $80.00, Hero raises to $186, BB raises to $1926.51, Hero calls $354 all in
Turn: ($1212.00) 2 (2 players - 1 is all in)
River: ($1212.00) 7 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $1212.00
Hero shows 3 3
BB shows A K
Hero wins $1203.00
nastastie som sa opat raz rozhodol light 3betnut v spravnu chvilu a jedinou rukou som zachranil celu session - skoda ze som nebol vo forme a nemohol po tejto hande vyuzit tilt supera ktory som urcite nastartoval - dostal som rozum a vypol to
enjoy
BTN: $606.00
Hero (SB): $597.00
BB: $1989.51
UTG: $633.05
MP: $293.30
CO: $196.31
Pre Flop: ($9.00) Hero is SB with 3 3
3 folds, BTN raises to $18, Hero raises to $57, BB calls $51, 1 fold
Flop: ($132.00) 6 3 A (2 players)
Hero checks, BB bets $80.00, Hero raises to $186, BB raises to $1926.51, Hero calls $354 all in
Turn: ($1212.00) 2 (2 players - 1 is all in)
River: ($1212.00) 7 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $1212.00
Hero shows 3 3
BB shows A K
Hero wins $1203.00
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: ked jedna ruka spasi celu session
2.otazky by som mal:
1.preco reraise uz na flope?(ja by som len dorovnal,lebo ten flop nebol nebezpecny,a reraisoval by som na turne),budem rad ak mi vysvetlis,preco je to lepsie zahrat tak ako si zahral ty
2.z jeho pohladu sa asi neda zabranit prehre celeho stacku ked nabehnes do setu,alebo ano?
ok sorry teraz som si vsimol,ze si ho pf reraisoval,zaujimala by ma tvoja hra keby si pf len dorovnal,a on by dal c-bet na flope,tiez hned reraise?
1.preco reraise uz na flope?(ja by som len dorovnal,lebo ten flop nebol nebezpecny,a reraisoval by som na turne),budem rad ak mi vysvetlis,preco je to lepsie zahrat tak ako si zahral ty
2.z jeho pohladu sa asi neda zabranit prehre celeho stacku ked nabehnes do setu,alebo ano?
ok sorry teraz som si vsimol,ze si ho pf reraisoval,zaujimala by ma tvoja hra keby si pf len dorovnal,a on by dal c-bet na flope,tiez hned reraise?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
1. typek bol nejaky ubernit 16/13/3, teda jeho coldcall 3betu je podla mna JJ-AA/AK mozno sem tam AQ ale asi skor nie. Od JJ-KK pravdepodobne nedostanem nic ak betnem flop preto som checkol a dal mu sancu s nimi bluffnut alebo ho tym checkom dostat do stavu ze mi dorovna jeden maly bet na turne alebo na riveri ak flop checkne behind. Ked betol flop tak na 90% ma AK alebo AQ pretoze JJ-KK bude vacsinou checkovat, preto som raisol - je mi jasne ze AK nezlozi inak by nemalo pre neho zmysel dorovnat s nim pred flopom. Ak bluffuje s JJ-KK tak je malo pravdepodobne ze ak len dorovnam tak z neho este nieco dostanem, som OOP takze by som musel checknut turn a betnut river a nechcel som aby mi zahral nejaky potcontrol line s AK a pripravil ma o moznost ziskat cely jeho stack.
2. z jeho pohladusa tej prehre zabranit neda ale sam sa do toho namocil tym ze ne4betol pred flopom
2. z jeho pohladusa tej prehre zabranit neda ale sam sa do toho namocil tym ze ne4betol pred flopom
-
palo1973 napísal:ok sorry teraz som si vsimol,ze si ho pf reraisoval,zaujimala by ma tvoja hra keby si pf len dorovnal,a on by dal c-bet na flope,tiez hned reraise?
ja som raisoval ineho hraca a tento ma dorovnal
ak by to bol raise a ja call a trafim set na takomto boarde tak by som postupoval podla supera ale vacsinou asi tiez raise jeho cbetu - dobry hrac to casto bluff3betne na flope, zly hrac sa esa nevzda ani v malom pote a je mala sanca ze by niekto s horsim ako Ax zasponzoroval dalsie moniez neskor v hande
-
cize keby ta 4 betol pf tak jasny fold s 33,urcite ma vyssi par,max proti AK flip
-s AA,KK sa snazis cim najskor,najlepsie pf dostat do all in,plati to teda aj pre AK?vtedy som ta raz videl bez vahania ist o 200 e pf all in s AK proti TT
-s AA,KK sa snazis cim najskor,najlepsie pf dostat do all in,plati to teda aj pre AK?vtedy som ta raz videl bez vahania ist o 200 e pf all in s AK proti TT
-
proti hracom ktori 3betuju 5+% pred flopom a maju stats zhruba v 20/17 + range tak s AK som ochotny ist pred flopom do allinu
proti nitom nie, teraz sa trochu hanbim lebo som vcera foldol KK pf aj ked som v ten isty den pisal o tom ze sa to nema robit, bolo to presne proti tomu superovi a situacia bola presne ta ista teda niekto raise ja 3b ns SB ale tento nit ktory len dorovnava 3bety s AK tentoraz 4betol na 2x moj 3bet, kedze jeho 3bet% bolo po 2k rukach na 2,5% a 4bet% bolo pod 1% tak som s tazkym srdcom svoje KK zlozil pred flopom
ked potom o pol hodku neskor zbehla tato ruka a videl som ako hra AK tak som si potlapkal po pleci a povedal ze to bol dobry fold
ale myslim ze to bolo druhy krat v mojom zivote co som foldol KK preflop a prvy krat bolo pred viac ako rokom a vtedy to bola chyba lebo superi otocili AK vs QQ
proti nitom nie, teraz sa trochu hanbim lebo som vcera foldol KK pf aj ked som v ten isty den pisal o tom ze sa to nema robit, bolo to presne proti tomu superovi a situacia bola presne ta ista teda niekto raise ja 3b ns SB ale tento nit ktory len dorovnava 3bety s AK tentoraz 4betol na 2x moj 3bet, kedze jeho 3bet% bolo po 2k rukach na 2,5% a 4bet% bolo pod 1% tak som s tazkym srdcom svoje KK zlozil pred flopom
ked potom o pol hodku neskor zbehla tato ruka a videl som ako hra AK tak som si potlapkal po pleci a povedal ze to bol dobry fold
ale myslim ze to bolo druhy krat v mojom zivote co som foldol KK preflop a prvy krat bolo pred viac ako rokom a vtedy to bola chyba lebo superi otocili AK vs QQ
-
toto su podla mna najlepsie handy, hidden sety proti AK, AQ, popripade nejakym 2 parom, uplne super by bolo keby chlapcovi este doskace dalsie A, on set ty FH, v inych situaciach by odovzdal vsetko. Sice teraz ste boli AI, ale inokedy to je tazke dostat super aj na AA do AI.
kazdopadne ja osobne hram na set value vsetky pary, aj na 2-3-4 bety, 1/9 pride
kazdopadne ja osobne hram na set value vsetky pary, aj na 2-3-4 bety, 1/9 pride
- somNula
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-yegon tak to si bol ty v tom tricku
-som nula,minule som bol pouceny,ze to co myslis nie je set,ale trips
-
palo1973 napísal:-yegon tak to si bol ty v tom tricku
teraz ale pisem o SETe
- somNula
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
palo asi myslel
"uplne super by bolo keby chlapcovi este doskace dalsie A, on TRIPS ty FH"
"uplne super by bolo keby chlapcovi este doskace dalsie A, on TRIPS ty FH"
-
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.