NL 5 alebo NL 10
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
NL 5 alebo NL 10
Čawte plánujem začať hrať cash game na FT pokri, mám tam rakeback aj neclearnutý first deposit bonus ale neviem či vložiť 150 USD a hrať NL5 alebo 300 USD a hrať NL10. Tak poraďte vzhľadom na ten rakeback a aj na rýchlejšie vyčistenie toho bonusu. Holdem Manager mám aj už niečo odohrané ale hlavne sitgo a MTT, cash zatiaľ pomenej. Dik za radu.
-
Ote11 - Príspevky: 82
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Re: NL 5 alebo NL 10
Ote11 napísal:Čawte plánujem začať hrať cash game na FT pokri, mám tam rakeback aj neclearnutý first deposit bonus ale neviem či vložiť 150 USD a hrať NL5 alebo 300 USD a hrať NL10. Tak poraďte vzhľadom na ten rakeback a aj na rýchlejšie vyčistenie toho bonusu. Holdem Manager mám aj už niečo odohrané ale hlavne sitgo a MTT, cash zatiaľ pomenej. Dik za radu.
Vitaj, pokial sedis (NL10) na velmi dobrych stoloch (vysoky avrg pot) tak ti FTP nabiehaju zhruba 10/100 ruk. Tzn., ze sa to uvolnuje po 5$ za kazdych 81 FTP tak si to zrataj
Ak ti nerobi problem vlozit vyssiu ciastku tak by som isiel na NL10, pretoze uroven je taka ista a clearnes bonus v pohode.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Re: NL 5 alebo NL 10
Dik za radu. Ja som si tiež myslel že lepšie je vložiť viac, lebo viacerí hovorili že úroveň NL5 a NL10 je rovnaká. Keby sa nedarilo stále môžem prejsť nižšie.
-
Ote11 - Príspevky: 82
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.