Hand converted by PokerTracker 3
27/23 wtsd 21(!) af 4.25 AFq 62 cbet flop 71 cbet turn 56 cbet river 100 flop AF 5 turn AF 5 235hands
2barelol 2krat overkartu na turne
pod handou uvadzam dva rozlicne pohlady na handu, jeden je moj a druhy chlpov, snazil som sa zrozumitelne vycucnut obkec k hande z ICQ snad to vyslo:) Vas prosim o volbu jednej z lajn teda
call flop, raise turn/float turn(barel river)
raise flop barel turn
SB: G20.00
BB: G36.94
UTG: G9.20
MP: G21.43
CO: G45.11
Hero (BTN): G20.20
SB posts SB G0.10, BB posts BB G0.20
Pre Flop: (G0.30) Hero has 7

UTG calls G0.20, fold, CO raises to G1.00, Hero calls G1.00, fold, BB calls G0.80, fold
Flop: (G3.30, 3 players) 5

BB checks, CO bets G2.20, Hero calls G2.20, fold
Turn: (G7.70, 2 players) J

CO checks, Hero bets G4.25, CO calls G4.25
River: (G16.20, 2 players) 4

CO checks, Hero bets G12.75, CO calls G12.75
1) 2barelomfloatom turn a river repujem silnu range a ocakavam ze super si je toho vedomy lebo nevyzera az na takeho dementa... takze si myslim ze dokazem vyfoldovat velku cast jeho range, o to vacsiu ked ma WTSD len 21. takze Ahi urcite vela PP´s minimalne po TT, OVP tam zrejme nema ked ne2bareluje a Jx je otazne ci foldne aj ked v hre som daval tomu slusnu sancu ze aj to moze zahodit, resp JQ foldne, max callne JK a JA a aj to je otazne, ine monstre tam po tejto lajne urcite nema.
*raisom na flope toho moc nerepujeme, taktiez ak callne 2barel flop raisu na riveri uz zrejme nebudeme 3barelovat lebo asi sa mu moc nebude chcet to Jx, OVP foldovat(assuming ze na river sa dostane iba s tymto)
na turne ale raisujem prakticky skoro vsetko lebo broadways tam bude barelovat velmi casto a myslim si ze z Jx ho dokazem raisom casto vyfoldovat. Ace na turne by imo bareloval a ja by som raisoval, a na checkcall by som to vzdal lebo by som vedel ze aj keby repujem pannu mariu tak nefoldne TP.
2)chlpova lajna - "toto je zrovna asi ten pripad, kedy kedy mame proti sebe barellujuceho supera a mame fajn ruku na agro hru na flope lebo ak to callneme, tak na turne mame uz o polovicu mensiu equity ako na flope.
*je sice pravda, ze on bude mat siroku range, ale ak pride nejaka overkarta a on nas ch/callne, alebo bude cbetovat a callne nas raise, tak sa spoliehame len na river a na nasich par outov, lebo nemame v podstate ziadnu FE
*no na tychto suchych boardoch sa mi nestava, ze by ludia callovali (samozrejme sa to snazim robit proti tym, co maju cbet 70+) a ak callnu, tak je vela turn kariet ktore su pre nich dost scary... pretoze si myslim, ze vacsinou na 554 budu callovat nejake 66-TT (mozno), OESD a nebudu s nimi platit turn...
proste raisujem ako semi-bluff na flope, kde som si takmer isty, ze mi vacsina raisova prejde a ak nie, tak mam kopec outov...
Je uz neskoro pls prepacit nejake chybycky resp kindawtf thinking