ja som to nedávno s tou matikou tiež zarazil:) Stále som nadával, prečo to hrám matematicky správne, zatiaľčo môj účet ide dolu. A keď niekto s 10-high flush draw dorovnal môj raise so setom vo výške dvojnásobku banku po turne a na turne flush urobil, bol som z toho fakt "na prášky"*TIRED*.
Tak som si povedal, že to s tou matikou netreba preháňať a niekedy hrať aj trochu proti nej. A na počudovanie sa výsledky dramaticky zlepšili:)
Overpairs
Počet príspevkov: 33 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
roche
ja si myslim, ze cash treba hrat len a len matematicky spravne ale turnaje zase sem tam zahrat aj proti matematike.
problem je ale ten, ze ty niekedy nevies, ci hras matematicky spravne :) to by si musel hrat len s AA a s nicim inym
problem je ale ten, ze ty niekedy nevies, ci hras matematicky spravne :) to by si musel hrat len s AA a s nicim inym
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: roche
jj, to je fakt. Práve kvôli matematike som cash prestal hrávať (v nej som nikdy nebol v škole dobrý:)). Takto si v turnajoch môžem dovoliť sem-tam urobiť nejakú chybičku (alebo aj hrubicuO:-)) a ešte stále to nič nemusí znamenať. Resp. si od súpera vypočujem nejaké nadávky, ako som to mohol tak zle zahrať. Ale chipsy na mojom konte za to občas stoja.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Počet príspevkov: 33 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.