PREHRAL som vsetko!
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
PREHRAL som vsetko!
Po 2och rokoch som nadne,
poslednych 4000 ruk mam neskutocnu smolu. Najprv som si myslel ze sa somnou pohrala iba variacia. Zacal som hravat teda jeden stol a viacej tight. Dva tyzdne v kuse prehravam kazdy all-in napriek tomu ze som v 90% pripadoch vyrazny favorit. Viedlo to k totalnemu bankrotu. Kukol som co na to hovori HM a mam tu pre vas graf. Zakreslil som vam tam cervenou rozdiel medzi vysledkami ake by som mal na zaklade EV a ake mam v reale. Mate niekto podobne skusenosti? (hravam NL20/NL10)
poslednych 4000 ruk mam neskutocnu smolu. Najprv som si myslel ze sa somnou pohrala iba variacia. Zacal som hravat teda jeden stol a viacej tight. Dva tyzdne v kuse prehravam kazdy all-in napriek tomu ze som v 90% pripadoch vyrazny favorit. Viedlo to k totalnemu bankrotu. Kukol som co na to hovori HM a mam tu pre vas graf. Zakreslil som vam tam cervenou rozdiel medzi vysledkami ake by som mal na zaklade EV a ake mam v reale. Mate niekto podobne skusenosti? (hravam NL20/NL10)
- tomason
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: PREHRAL som vsetko!
No je to variance, samozrejme. Ja som v januari tiez okolo 10 BI pod EV s profitom, lenze moj bankroll to prezil, pretoze mam dobry bankroll management.
Verim, ze nepises o tom, ze si prehral komplet vsetok BR, ale iba vsetko, co si zarobil. Ak si prehral vsetko, tak si mal prejst na nizsi limit. Ak si prehral iba Tvoj zarobok, tak to je downswing, ktory sa stane este velmi casto. Preto mame rakeback dealy a clearujeme aj bonusy - aby sme mali aspon nejaky ten bubak .
Zanalyzuj hru, popracuj na svojich chybas, prejdi na limit, na ktory mas dostatocny BR a uvidis, ze sa to casom vrati.
Verim, ze nepises o tom, ze si prehral komplet vsetok BR, ale iba vsetko, co si zarobil. Ak si prehral vsetko, tak si mal prejst na nizsi limit. Ak si prehral iba Tvoj zarobok, tak to je downswing, ktory sa stane este velmi casto. Preto mame rakeback dealy a clearujeme aj bonusy - aby sme mali aspon nejaky ten bubak .
Zanalyzuj hru, popracuj na svojich chybas, prejdi na limit, na ktory mas dostatocny BR a uvidis, ze sa to casom vrati.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
je to neprijemne ale stava sa to, len nechapm ten bankrot, z grafu sa zda ze si breakeven za poslednych 10k ruk a to je uplne bezne - nie je tam nijaky vyrazny minus ktory by mohol vymazat tvoj bankroll
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
to je graf za 2roky ?
daj si pauzu tyzden-dva , prejdi o 1lvl nizsie , vyber si hernu s dobrym reward systemom pre mensie limity.
ta EV je brutal.. , ale stava sa to. Thats poker.
daj si pauzu tyzden-dva , prejdi o 1lvl nizsie , vyber si hernu s dobrym reward systemom pre mensie limity.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
no prehral som cca 30 - 40 buyinov. hram na Bwine RB teda ziadny, clearujem iba bonusy akurat mam rozrobeny $250(30% uz som uhral) ale asi ho nestihnem clearnut pretoze nemam uz za co hrat. (hej prehral som to co som zarobil) Nizsie prejst nemozem lebo hram najspodnejsi limit.
stava sa to bezne? 4-12 BI je bezne. ja som 30-40 buyinov dole koli tomu ze fishkam chodia zazraky na river ...myslim ze to je dost sick. je mi z toho zle
stava sa to bezne? 4-12 BI je bezne. ja som 30-40 buyinov dole koli tomu ze fishkam chodia zazraky na river ...myslim ze to je dost sick. je mi z toho zle
Naposledy upravil tomason dňa 06 Mar 2009 20:30, celkovo upravené 1 krát.
- tomason
buschle napísal:to je graf za 2roky ?
graf je cca od februara. p hram 2 roky
- tomason
stale mi to nejde do hlavy ak je to graf za 2 mesiace tak mas teraz bankroll taky velky ako si mal pred dvoma mesiacmi nie?
to si mal pred dvoma mesiacmi 0?
urcite sa to nestava bezne ale videl som grafy kde bol typek 60BI pod allin equity - ta polozka nie je az taka smerodajna na malom pocte ruk, moze byt ze mas smolu v potoch ktore sa dostanu k showdownu ale zase mozes mat stastie v potoch ktore ti superi foldnu a to sa vyhodnotit neda a na malej vzorke ruk to moze skakat dost hore dole
citim s tebou - poker vie byt nechutny
to si mal pred dvoma mesiacmi 0?
urcite sa to nestava bezne ale videl som grafy kde bol typek 60BI pod allin equity - ta polozka nie je az taka smerodajna na malom pocte ruk, moze byt ze mas smolu v potoch ktore sa dostanu k showdownu ale zase mozes mat stastie v potoch ktore ti superi foldnu a to sa vyhodnotit neda a na malej vzorke ruk to moze skakat dost hore dole
citim s tebou - poker vie byt nechutny
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
tomason napísal:..ja som 30-40 buyinov dole koli tomu ze fishkam chodia zazraky na river ...myslim ze to je dost sick. je mi z toho zle
jj verim..je to fakt sick
ale ber to tak, ze si "len" prehral co si predtym vyhral za 2 mesiace..cize si na nule a nie v minuse
je to este relativne mala vzorka ruk a verim, ze sa to otoci
cheer up a GL
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Tiež nechápem ako sa dá prehrať všetko, keď si de facto tam, kde si bol pred 2 mesiacmi?
Nerobil by som si z toho ťažkú hlavu, 10k je veľmi malá vzorka, to som kedysi odohral za deň na NL25 , takže odporúčam vydržať, ono sa to obráti
Nerobil by som si z toho ťažkú hlavu, 10k je veľmi malá vzorka, to som kedysi odohral za deň na NL25 , takže odporúčam vydržať, ono sa to obráti
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
tuke : "vyhral som vsetko"
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.