problematicka ruka - babo rad
Re: problematicka ruka - babo rad
no videl ze tam je s nim fish tak to kludne moze takto hrat aj s 56,67 - s nami asi moc nepocita.
Neverim tomu zeby mal 36 alebo 33 - to by musel byt velmi pofiderny regular A6 by bolo dost sick tiez. Dufam ze bol showdown
Neverim tomu zeby mal 36 alebo 33 - to by musel byt velmi pofiderny regular A6 by bolo dost sick tiez. Dufam ze bol showdown
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
ten pofiderny regular moze mat este aj AA, KK ... predsa len NL50 neni NL400. a skor sa priklanam k tomu ze ak ma 6ku tak 56 ,67
a keso urcite nezlozil lebo v poslednej dobe sme do neho hucali nech nefolduje furt
a keso urcite nezlozil lebo v poslednej dobe sme do neho hucali nech nefolduje furt
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
ferkan napísal:no videl ze tam je s nim fish tak to kludne moze takto hrat aj s 56,67 - s nami asi moc nepocita.
Súhlasím s Long$heepom, ono to môže byť dosť často isobet proti tej rybe a počíta s tým, že pokiaľ sme netrafili nejaký monster, tak položíme, hlavne pokiaľ máme čísla 15/13 ako kešu
Inak myslím, že v oboch prípadoch to Kešu bohužiaľ položil
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Keso sa zlepsil, Keso uz nesklada, ale len proti rybam. A cuduj sa svete, ono je to celkom ziskove, ved oni stale bluffuju ..proti regom este foldujem, zvlast na raise - reraise. Jeho stats : 230 hands, 14/13/1.3, fold to FB 50, a cislo ktore som pri hre nemal, raise flop bet 0. Posledne 2 udaje ale nie su prilis smerodatne kvolu malej history.
Ako som pisal, proti tej rybe som bol rozhodnuty hrat AI, ale ten reg mi skrizil plany. Tiez som dufal, ze ryba callne a bude SD, ale nestalo sa tak. Takze co mohol mat reg ostava zahadou. Naozaj si neviem predstavit, co moze hrac tohoto typu, ked takmer vsetko co hra raisuje, limpovat na SH. Moznoze to boli trojky ale nechcel sa pustat do spotu proti agresivnej rybe, co nesklada na cbety a skratka cakal, ci netrafi. Alebo to bola nejaka spekulativna ruka 4h5h, 56s, 67s mozno A6s, tazko povedat.
ad AK - Hero bol OOP a preto nechcel callovat, preotze by turn musel checknut ?..asi ano, a typek by nakladal veselo dalej. Preto som sa rozhodol ho preverit a dat mu jasne na znamost ze mam eso, teda som ho 2,5x raisol na co ma poslal AI. Hero mu uveril, ze by sa nechcel blaznit 160BB deep s horsou rukou a preto fold. Jeho stats : 1521 ruk, 23/19/3, W$WSF 47, WTSD 27, W$SD 55. Navyse k tomu vsetkemu mam este v cerstvej pamati moje AA vs 77 na A77 flope 200BB deep
Ako som pisal, proti tej rybe som bol rozhodnuty hrat AI, ale ten reg mi skrizil plany. Tiez som dufal, ze ryba callne a bude SD, ale nestalo sa tak. Takze co mohol mat reg ostava zahadou. Naozaj si neviem predstavit, co moze hrac tohoto typu, ked takmer vsetko co hra raisuje, limpovat na SH. Moznoze to boli trojky ale nechcel sa pustat do spotu proti agresivnej rybe, co nesklada na cbety a skratka cakal, ci netrafi. Alebo to bola nejaka spekulativna ruka 4h5h, 56s, 67s mozno A6s, tazko povedat.
ad AK - Hero bol OOP a preto nechcel callovat, preotze by turn musel checknut ?..asi ano, a typek by nakladal veselo dalej. Preto som sa rozhodol ho preverit a dat mu jasne na znamost ze mam eso, teda som ho 2,5x raisol na co ma poslal AI. Hero mu uveril, ze by sa nechcel blaznit 160BB deep s horsou rukou a preto fold. Jeho stats : 1521 ruk, 23/19/3, W$WSF 47, WTSD 27, W$SD 55. Navyse k tomu vsetkemu mam este v cerstvej pamati moje AA vs 77 na A77 flope 200BB deep
Naposledy upravil keso26 dňa 13 Nov 2008 13:10, celkovo upravené 3 krát.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
waw. hard to believe. urobis akciu 25 usd. a nedorovnas zostavajucich 20. divne. hoc ako hovoris: chlapik by sa asi nestrapnoval. musel očakávať call ostavajucich 20.
ty si asi narodeny koniec septembra zaciatok oktobra vsakze? to si robim srandu. ja som sice napisal 1.fold 2.fold pravda je vsak taka, ze v skutočnosti hodne takychto hier pushujem a tesne nad ranom prehravam vsetko čo som za niekolko hodin budoval. v zbytocnej bike v ktorej sa da malo vyhrat ale vela prehrat
ty si asi narodeny koniec septembra zaciatok oktobra vsakze? to si robim srandu. ja som sice napisal 1.fold 2.fold pravda je vsak taka, ze v skutočnosti hodne takychto hier pushujem a tesne nad ranom prehravam vsetko čo som za niekolko hodin budoval. v zbytocnej bike v ktorej sa da malo vyhrat ale vela prehrat
- scorpiorado
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
scorpiorado napísal:waw. hard to believe. urobis akciu 25 usd. a nedorovnas zostavajucich 20. divne. hoc ako hovoris: chlapik by sa asi nestrapnoval. musel očakávať call ostavajucich 20.
..na zaciatku partie bol efektivny stack cca 160BB (mal som 78USD stack), cize na call to bolo 51USD.
-
TuKE napísal:Súhlasím s Long$heepom, ono to môže byť dosť často isobet proti tej rybe a počíta s tým, že pokiaľ sme netrafili nejaký monster, tak položíme, hlavne pokiaľ máme čísla 15/13 ako kešu
..ono uz aj proti tej rybe musi nieco lepsie drzat, ked si toto dovoli imo. Tiez nemoze raisnut tak aby sa commitol a riskovat, ze ryba nebude mat tu sestku.
-
jasneeee mas pravdu. som zle pozrel ...ratal som len s 51.
- scorpiorado
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
isto myslel nita hrajuceho pravidelne
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.