problematicka ruka - babo rad
Re: problematicka ruka - babo rad
otázka je s akou kartou vystreli nit aj 3 barel na danom boarde pri tvojich 3 calloch. nic mensie ako AQ. Skor má kopec lepsích karát. set j, set q, set t, AK, postupka.
Jediná karta na ktorej si mohol vyhrat bola AT. ale s takou sa rozhodne nestriela 3 barel na 3-betovom flope a takom boarde. ( teda aspoň podľa mňa ale ja som
u mna post flop re-reise a viem kde som. bol si original reiser a FQ tam rozhodne bola
Jediná karta na ktorej si mohol vyhrat bola AT. ale s takou sa rozhodne nestriela 3 barel na 3-betovom flope a takom boarde. ( teda aspoň podľa mňa ale ja som
u mna post flop re-reise a viem kde som. bol si original reiser a FQ tam rozhodne bola
- scorpiorado
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-super nebol nit,bol dost agresivny,len nehral OOP,ak bol on pf raiser tak betoval stale potsize
-inak zvazoval som rr na flope
-inak zvazoval som rr na flope
Naposledy upravil palo1973 dňa 27 Mar 2009 11:21, celkovo upravené 1 krát.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Palo mas na neho aj stats? 3bet, fold BvB raise, agg, wtsd
inak JQs OOP v 3bet spote by sa mi hralo dost hrozne
ale tu hned spoznas SnGckara alias obrana blindov
inak JQs OOP v 3bet spote by sa mi hralo dost hrozne
ale tu hned spoznas SnGckara alias obrana blindov
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
-nemam stat,nepouzivam tracker,je JQs pf fold????
-
u mňa rozhodne nie
- scorpiorado
rozhodne lepšia ako QK
- scorpiorado
scorpiorado napísal:u mňa rozhodne nie
-no aj mne sa to zda prilis dobre na fold na pf reraise,hoci je to asi aj dost nebezpecne,ak trafime nas top par a sme dominovany...,ale ta karta ma dobry str8 & flush potencial a niekedy moze mat super stredny par
-
proti solidnemu aggro hracovi, ktory ma na teba poziciu je to po 3bete imo fold, lebo ako casto trafis FD alebo OESD alebo Q na nizkom boarde aby si mohol pokracovat? a tiez. dokazes hrat svoj draw dostatocne aggro viac streets?
na druhej strane som microstakes hrac takze len moj nazor, ktory moze byt mylny
na druhej strane som microstakes hrac takze len moj nazor, ktory moze byt mylny
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
-vsak ani ja som si nebol isty,zvazoval som rr na flope a fold na turne,river som uz musel dorovnat,
-
alo odkedy si sa dal na cash HU ? ..a hned NL100, hehe
Ale no tak borci, ako to citate, ked idete reagovat ? ..super nebol nit a palo rozhodne nie je OOP
Trosku som aj ja poslednu dobu poskuloval po HU ci uz sng (castejsie) alebo cash (zriedkavejsie), kukol som aj nejake videa ale aj tak moj nazor bude urcite fishy ..QJs v HU je nuts a ak bol super aggro 4betol by som ho pf na cca $30. Ak foldne, je to ok, ak 5betne mozes foldnut pretoze budes casto dominovany a ak callne tak je to taky maly vykricnik.
Kedze si pf len dorovnal v pozicii tak cbet by som neraisoval kvoli tomu aby som vedel na com som, ale kvoli FE s dobrou rukou a ked ta pushne tak urcite by som nefoldoval, mas OESD + backdoor flush co by som v 3betovanom pf a raisnutom pote na flope urcite nezlozil a teda raise ako info nie je na mieste.
Ty si len calloval a na turne triafas k OESD par, cize uz tu by som sa rozhodoval ci fold al. push. Ak callnes a on do teba natlacil v 3betovanom pote 2 barrely je len tazko uverit ze ti to na river OOP ceckne.
Tolko moj HU nazor (snad sa na tom raz pobavim, ked budem vediet o HU nieco viac, hehe)
Ale no tak borci, ako to citate, ked idete reagovat ? ..super nebol nit a palo rozhodne nie je OOP
Trosku som aj ja poslednu dobu poskuloval po HU ci uz sng (castejsie) alebo cash (zriedkavejsie), kukol som aj nejake videa ale aj tak moj nazor bude urcite fishy ..QJs v HU je nuts a ak bol super aggro 4betol by som ho pf na cca $30. Ak foldne, je to ok, ak 5betne mozes foldnut pretoze budes casto dominovany a ak callne tak je to taky maly vykricnik.
Kedze si pf len dorovnal v pozicii tak cbet by som neraisoval kvoli tomu aby som vedel na com som, ale kvoli FE s dobrou rukou a ked ta pushne tak urcite by som nefoldoval, mas OESD + backdoor flush co by som v 3betovanom pf a raisnutom pote na flope urcite nezlozil a teda raise ako info nie je na mieste.
Ty si len calloval a na turne triafas k OESD par, cize uz tu by som sa rozhodoval ci fold al. push. Ak callnes a on do teba natlacil v 3betovanom pote 2 barrely je len tazko uverit ze ti to na river OOP ceckne.
Tolko moj HU nazor (snad sa na tom raz pobavim, ked budem vediet o HU nieco viac, hehe)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.