problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: problematicka ruka - babo rad

Odoslaťod Komedia 30 Apr 2009 01:03

Seat 2 is the button
Seat 1: EvilPrawn ( $9.10 USD )
Seat 2: WuFaa ( $7.85 USD )
Seat 3: ddizzle2 ( $2.57 USD )
Seat 5: MissXaninha ( $5.00 USD )
Seat 6: x_Effy_x ( $4.86 USD )
ddizzle2 posts small blind [$0.02 USD].
MissXaninha posts big blind [$0.05 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to WuFaa [ Qs As ]
x_Effy_x folds
EvilPrawn folds
WuFaa raises [$0.20 USD]
ddizzle2 folds
MissXaninha raises [$0.57 USD]
WuFaa calls [$0.42 USD]
** Dealing Flop ** [ Qd, 8d, 2s ]
MissXaninha bets [$1.20 USD]
WuFaa calls [$1.20 USD]
** Dealing Turn ** [ Td ]
MissXaninha bets [$3.18 USD]
WuFaa calls [$3.18 USD]
MissXaninha shows [Ac, Ah ]
WuFaa shows [Qs, As ]
** Dealing River ** [ Tc ]
MissXaninha wins $9.36 USD from main pot

Na tomto prehrám vždy najviac...nejsom schopný zhodiť na Q high flope TPTK aj ked súper betuje pot...aj ked som už tušil overpar povedal som si ze ak dojde diamond na turn zahram to na flush prípadne straight...napálil to tam na turne celé ako prvý a ja už som to doplatil :o
Enemy stats : 23/13/0/25 ale bola malá vzorka...cca 30 hands
otázka-mám zahodiť na NL5 AQs predflopom na superov 3bet? Akurát pozerám v HM AQs a som na túto kartu stratový 1,5 BI, ale na AQo +2BI po nejakých 7k rúk
otazka 2 - co v HM znamena EV $ diff?
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod ferkan 30 Apr 2009 09:10

klasicke pravidlo ked ma clovek AQ a dorovna 3bet tak flop zasadne dojde Q high a super ma overpar :)
Nerozumiem celkom tomu ze by si to zahral na farbu alebo postupku ked si myslis ze ma overpar, nikto na tychto stakes nezlozi overpar na hentakom boarde na turne. Inak si myslim ze na tom turne sa to dalo zlozit, pokial si ho nevidel robit nejake sialenosti, cisla ma celkom tight. Nejakemu maniakovi by som to dorovnal.
HM zatial nepouzivam ale EV diff je predpokladam rozdiel medzi tym co si zarobil a mal zarobit podla percent ked ste sa dostali do allinu pred riverom.
Napr ides allin PF s AA proti KK na NL5 full stack a prehras, pred flopom si bol 80% favorit cize z 10$ potu si podla percent mal brat 8$ a nebral si nic takze EV diff bude = -8$ tipujem :D
Ak vyhras tak si bral 10$ pritom podla percent si mal brat iba 8$ tak bude EV diff = +2$
ale niekto ma mozno opravi :D
Ked to mas v pluse tak si mal luck a ked v minuse tak si zazil par bad beatov.
Ci mas dorovnat s AQ 3bet ? Myslim ze OOP nie, pokial to neni vylozene maniak.V pozicii a suited sa to da hrat proti vacsine hracov. Asi by som ti radil to dorovnavat proti hracom proti ktorym vies ze ked hitnes tak si bez problemov oxotny ist allin. Cize nitov vynimajuc :)
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod Komedia 01 Máj 2009 15:14

Live ruka (Turnaj) 3 platené sedím na FT ostávame 7dmi
blindy 800/1600 ante 200
Ja BB (stack 25k)
typek na MP raise 5k (druhy chipleader)
BTN call (15k stack)
V pote preflop je 13 800 chipov...ja drzím T9off a nedorovnám 3400 do takeho "velkeho"potu...foldujem
Flop 78T rainbow čiže som zahodil top pár + OESD.chlapci sa dali na flope do allinu...

-MP ukazuje 78s
BTN KTs
-
Turn K
-
river 6
-
otázka : na flope by som samozrejme siel do allinu s nimi ...len ma zaujima ci by ste dorovnali preflop to T9off?
nedorovnám 3400 chipov do takeho potu ...chyba? alebo mi len došiel štastnejší flop?
Obrázok používateľa
Komedia

Odoslaťod palo1973 01 Máj 2009 15:43

-ja osobne by som to nedorovnal,je to prilis slaba ruka a musis dorovnat 15 % tvojho stacku

EDIT:ten button bola dobra fishka,dorovnava s KTs a dava 1/3 svojho stacku aby videl flop,ak bol ten MP loose,tak to mal pushnut,ak nie polozit..... :fish:
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod brano172 01 Máj 2009 16:40

Si result oriented, toto je jednoznacne fold.
1. Ked len callnes, na flope nemas poziciu a nemas pf iniciativu, tazko sa ti bude hrat proti 2 hracom. Btw, toto je podla mna este horsia pozicia ako SB, ten moze aspon zahrat stop-and-go, co myslite?
2. Mas slabu ruku.
3. Takyto stack je imo vhodny len na fold / resteal all-in (pushovat ale nemozes, lebo aspon jeden ta urcite dorovna).
brano172

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Komedia 01 Máj 2009 19:11

celý FT som hral pomerne dosť loose nakoniec som vypadol 6ty...zabudol som ako sa hraje FT na mtt kedze poslednu dobu hravam iba microstakes 6max cash na nete. raz 50k raz 20k potom 15k a zas 50k...a stale hore dole koli marginalnym rukam ktore som hral :O: prva cena 650 eur :o
Obrázok používateľa
Komedia

Odoslaťod ferkan 01 Máj 2009 19:57

Lol tak tuto hendu si pamatam ja som ten MP z tej hry:-) fuj aky hnusny suckout to bol :-) Inak T9o je jasny fold imo.
ferkan

Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod palo1973 01 Máj 2009 20:38

ferkan napísal:Lol tak tuto hendu si pamatam ja som ten MP z tej hry:-) fuj aky hnusny suckout to bol :-) Inak T9o je jasny fold imo.

-stastie,ze som nenapisal,ze MP bol fishka :D
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Komedia 01 Máj 2009 21:41

že som trošku tušil že si to ty inak :D? kolega mi vravel že si nejaka supernova na PS mam dojem ze sa volas fero ne? tak som si to nejako spojil s tvojim menom a komentarom na zaciatku ked si siel hrat ze si tam dlho nebol :good:
Obrázok používateľa
Komedia

Odoslaťod Komedia 01 Máj 2009 21:59

najviac sa mi lubila hláška hned v prvej ruke od hrača čo sedel nalavo odomna čo odohral za 2 hodiny 2 ruky...ja na BB a dvaja ci traja hraci v neskorej pozicii len limp a SB tiez iba call...ja mohutny raise a nasledovna hlaska ked vsetci foldli " ty si mal minimalne QQ+ lebo si mal nejaký tik na líci " :ROFL: raisnem si uplny odpad na slabých hráčov že mi naisto zahodia a vyslužil som si od "superčitatela" QQ+ ktorý sa snazil presne uhadnut moju ruku snad 20x ani raz netrafil...ako si inak dopadol hmm? bol si ITM?
Obrázok používateľa
Komedia

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!