problematicka ruka - babo rad
Re: problematicka ruka - babo rad
Ja bych to na tvym miste zahral stejne, check/push na flopu (ja byl ten s 60k stackem vpravo od tebe). On raisoval/pushoval any flop s any two (pokud teda vyjimecne nepushnul rovnou pf), takze po tvym checku bylo jasny co bude nasledovat...
- maxicek
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-maxicek zomrel som so vztycenou hlavou v boji
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Ja som tam bol. Myslím,že si to zahral dobre. Holt smolný river. On by dal call snad na hoci čo.
Ja som na tom šialenom stole hral od začiatku. Vydržal som do 31. miesta. Tam sa hrať nedalo.
Ja som na tom šialenom stole hral od začiatku. Vydržal som do 31. miesta. Tam sa hrať nedalo.
Naposledy upravil JURAJ001 dňa 07 Jún 2009 13:24, celkovo upravené 1 krát.
- JURAJ001
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 20 krát/2 krát
-ktory si bol Juraj?boli sme aj pri stole spolu?
-
Nehrali sme spolu. Bol som za B**fair ako GEORGEAA. Už som bol out. Sedel som za tebou. Apropo ja by som možno skúsil tie trojky, čo si zložil predtým.
- JURAJ001
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 20 krát/2 krát
cau palo
dlho som tu nebol ale hned ta musim zjazdit za ten pf call... imo najhorsi mozny move, jednoznacne bud fold alebo push ale podla hry tohto typka insta AI pf.... s 12x BB inac ako AI ja osobne uz nehram snad len ked drzim AA a za mnou viem ze sedi aggro hrac tak limpnem a od neho ocakavam raise... asi by ti s any two zavolal aj tvoj push ale z jeho range by som sa toho az tak nebal
dlho som tu nebol ale hned ta musim zjazdit za ten pf call... imo najhorsi mozny move, jednoznacne bud fold alebo push ale podla hry tohto typka insta AI pf.... s 12x BB inac ako AI ja osobne uz nehram snad len ked drzim AA a za mnou viem ze sedi aggro hrac tak limpnem a od neho ocakavam raise... asi by ti s any two zavolal aj tvoj push ale z jeho range by som sa toho az tak nebal
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
JURAJ001 napísal:Ja som tam bol. Myslím,že si to zahral dobre. Holt smolný river. On by dal call snad na hoci čo.
juraj ved je snom kazdeho hraca hrat na stole kde ludia nevedia hrat a hadzu to tam hlava nehlava
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
-matej ale on mal mega big stack a vedel co s nim robit,a ak ma prejdu este raz blindy tak ma dorovna s any 2,lebo za jednu orbitu ziska 40 k zetonov a neublizi mu to
-
Hmm tak vidim, ze sa tu od obeda celkom rozbehla diskusia.
Push pred flopom by urcite nebol zly. Problemom by mohlo byt, ak naozaj nemas ziadnu fold equity tak ako pises (proti nahodnej ruke to mas vtedy nejak 60:40, ale zase v pote je vela dead money). Ale podla mna ak ma range any 2, tak fold equity tam nejaka bude.
Mne sa stale paci aj moznost zahrat stop-and-go. Zariadil by som sa podla toho, kde si myslim, ze mi to skor foldne (pred flopom s dakou blbostou, alebo na netrafenom flope).
Jedine, co sa mi nepacilo bolo, ze si planoval foldnut na netrafenom flope.
Push pred flopom by urcite nebol zly. Problemom by mohlo byt, ak naozaj nemas ziadnu fold equity tak ako pises (proti nahodnej ruke to mas vtedy nejak 60:40, ale zase v pote je vela dead money). Ale podla mna ak ma range any 2, tak fold equity tam nejaka bude.
Mne sa stale paci aj moznost zahrat stop-and-go. Zariadil by som sa podla toho, kde si myslim, ze mi to skor foldne (pred flopom s dakou blbostou, alebo na netrafenom flope).
Jedine, co sa mi nepacilo bolo, ze si planoval foldnut na netrafenom flope.
- brano172
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-brano ak netrafim a pushnem bude mat tendenciu ma dorovnat(lebo to bol rozmyslajuci hrac),a ako urcim ktory flop ho minul ak hra any2?
-
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.