problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: problematicka ruka - babo rad

Odoslaťod Horsey7 22 Dec 2009 10:30

koumacik napísal:panko vyzeral celkom solidne, i ked s malou vzorkou ruk

+ openlimp 5handed = does not compute

ak teda neskladal na flop cbety prilis vela tak by som betoval turn, nakolko je tam stale value z FD/SD, rovnako je pravdepodobne, ze Qx ruku na 2nd barrel zahodi (ak je to fish tak zabudni) a Kx tam pri limp/call a check/call superdrawy flop nebude mat casto

ak betnes turn a on callne a nasledne leadne river, tak si v pecku..ak mal draw, ktore neprislo tak river checkne a ty behind

a chcelo by to lepsi read ako "panko vyzeral celkom solidne" :)
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod koumacik 22 Dec 2009 14:17

asi ano, bet turn by vyhnal SD a Qx, FD asi nie. Mal som betnut turn a nasledne check/ch, b/f river.
staty su zo 71 ruk > 18/4/2, foldtoCbet 33%, i ked ten foldtoCbet je iba z 3 Cbet ruk..
a btw az teraz som si vsimol ze jeho WTSD je 0%..
hm?

znamena to ze teoreticky sa ma snazil vyblafovat po mojom check na turne?

jj, kebyze rozumne betnem turn a pri akcii ktora by nasledovala, by som viac menej vedel proti comu stojim pri jeho WTSD ktory je 0.

a urcite by tam bol jednoduchsi ch/ch river.

btw aky bet na turne?
3.5 - 4 ked pot bol 5.25?

pri 3.5 by mi FD a asi ani Qx nezahodil a zase vytvarat nejaky monstrozny pot s pravdepodobne bitou rukou nema asi moc velky vyznam, ale asi by sme predisli jeho potsize betu na riveri.

tak asi tie skor ten 4d bet na turne, nie?
stejne by mi tam ten FD nezahodil, Qx a SD pravdepodobne ano, ale znova, predisli by sme jeho potsize river betu.

tak asi najlepsi sposob je bet turn, jop?

dik

EDIT > po 4d bete na turne by sme pravdepodobne jeho FD vyhali pri WTSD 0..

alebo jednoduchsie kludne tam supnut tych 3 - 3.5d a pri skompletovanej FD fold na jeho river bet?

EDIT 2 > jak tak nad tym teraz rano rozmyslam, tak asi naozaj najlepsi sposob by bol, bet turn 3d a nasledny ch/ch, b/f river...
koumacik

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod koumacik 22 Dec 2009 15:21

CO: $27.57
BTN: $21.16
SB: $44.05
BB: $110.96
Hero (UTG): $32.46

Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with 8 :spade: 8 :heart:
Hero raises to $0.75, 2 folds, SB calls $0.65, 1 fold

Flop: ($1.75) 8 :diamond: 7 :spade: Q :heart: (2 players)
SB checks, Hero bets $0.50, SB raises to $1.50, Hero calls $1

Turn: ($4.75) J :club: (2 players)
SB checks, Hero checks

River: ($4.75) A :club: (2 players)
SB bets $4.75, Hero ?

panko bol 14/8/5 wtsd 18, 3 bet 0 / 81hands

tu by ma zaujimal vas postup na riveri > raise, fold, call, push ? preco?

bije ma tu Straight, Over Set..

hm?

ten moj maly cbet na flope bol taky aby som si ho do tej ruky uvrtal a zaroven naznacil slabost mojej ruky,
neraisoval by ma s 9,10 a ani s K,10 , radsej by si pozrel lacno dalsiu street.
takze teoreticky straight mozme vylucit.
bud mal Qx, QK, QA, 77, /QQ, KK, AA/ - 3bet 0, 78s, 89s, 67s, popripade uplny bluff.
a nechcel som ho reraisnut aby mi nezlozil na moj set, ktory som videl asi po 500handoch lol a vytazil z neho value na dalsich streetoch.

ste ochotny sa stacknut na tokomto boarde?
alebo pri jeho reraisi na moj river raise fold?

ako by ste to popripade inak zahrali?
reraise flop? bet turn?
koumacik

Odoslaťod Komedia 22 Dec 2009 15:40

Ja by som dal PF raise z utg na 1 nie 0.75
na flope je 1.75 v pote betol by som asi 1.1 ( na raise reagujem asi reraisom) ak callne tak :
na turne mas cca 4 dol...kedže overset (musel by mat pocket JJ/QQ) preflop by pravdepodobne 3betol takže to možeš skoro vylúčiť (zaleži na tvojich stats ak on pouziva HM a ty mas stats 5/5 tak by to asi iba calloval :D)...tj bije ta jediná ruka a to je 9T...
na turne checkuje (ak ma nuts t.j. 9T) tak tvoj bet pravdepodobne iba callne a kedze mas redraw na FH tak by som kludne betol asi 3 dolce. Jeho range by som putol tak na 77,99,TT,AJ,+ spomínané 9T
River c/c nejaku rozumnu cenu
Aký bol nakoniec výsledok?
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod 3flash3 22 Dec 2009 15:47

koumacik napísal:CO: $27.57
BTN: $21.16
SB: $44.05
BB: $110.96

Hero raises to $0.75, 2 folds, SB calls $0.65, 1 fold

SB checks, Hero bets $0.50, SB raises to $1.50, Hero calls $1

SB checks, Hero checks

SB bets $4.75, Hero ?

panko bol 14/8/5 wtsd 18, 3 bet 0 / 81hands

tu by ma zaujimal vas postup na riveri > raise, fold, call, push ? preco?

bije ma tu Straight, Over Set..

hm?

ten moj maly cbet na flope bol taky aby som si ho do tej ruky uvrtal a zaroven naznacil slabost mojej ruky,
neraisoval by ma s 9,10 a ani s K,10 , radsej by si pozrel lacno dalsiu street.
takze teoreticky straight mozme vylucit.
bud mal Qx, QK, QA, 77, /QQ, KK, AA/ - 3bet 0, 78s, 89s, 67s, popripade uplny bluff.
a nechcel som ho reraisnut aby mi nezlozil na moj set, ktory som videl asi po 500handoch lol a vytazil z neho value na dalsich streetoch.

ste ochotny sa stacknut na tokomto boarde?
alebo pri jeho reraisi na moj river raise fold?

ako by ste to popripade inak zahrali?
reraise flop? bet turn?

Nehnevaj sa na mna,ale podla mna je to zahrate hrozne...
Predpokladam ze su to 0.10/0.25 blindy
Na flope 0.5??? mensi bet ako si dal preflop???..daval by som minimalne ¾ potu...uvedom si jednu vec : silne handy nam chodia raz cas a preto z nich xceme vytazit maximum,budovat velky pot!!! Ten jeho raise na tvoj bet neznamena nic,lebo ti takom malom bete by som ta raisoval aj s 4 high...
Turn : on checkne...evidentne si ovela lepsi a checknes tiez??? To kde sme?? Mal si davat jasny bet,aspon ½ potu...shak ked pride na river T alebo 9 co ides robit?ked jedna karta robi str8...btw : po jeho checku na turne je viac menej jasne ze typek ma KQ,mozno AQ ale to pochybujem...alebo nic,a len ta skusal na flope,v kazdom pripade typek je pravdepodobne drawing dead...(moj odhad,hraca vobec nepoznam a tie cisla co tam uvazas mi nic nehovoria,lebo ja holdem manager a podobne veci nepouzivam)
River : zahral si to cele na nic,ale dufam ze si aspon tu dal dobry raise...bije ta tu T 9(ale to nema,pretoze by necheckol turn) a este K T – co nie je velmi pravdepodobne,ale stylom akym si to zahral,by to aj mohol mat....overset??? to asi tazko...dostal by si raise uz preflop s vyssim parom a urcite by betoval turn...takze set asi tazko...

Takze ti to zhrniem...podla mna je to zahrate welmi zle...nehnevaj sa,ale takouto hrou asi tazko mozes zarabat peniaze...
Este jedna poznamka,sam si protirecis : „a nechcel som ho reraisnut aby mi nezlozil na moj set, ktory som videl asi po 500handoch lol a vytazil z neho value na dalsich streetoch.“ ..napises toto ...a na turne ziskavas value tym ze das check???? lol

Popremyslaj nad tym trochu...
PS: neber to osobne...len rozoberam tvoju hru a snazim sa poradit...kritika je potrebna ak sa xces zlepsovat...

Este prosim napis mi co mal on a co si spravil na river...dik
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod Horsey7 22 Dec 2009 15:50

asi by si si mal postudovat zakladne koncepty NLHE, nakolko stracas value, nemas predstavu o range supera a zatial nekladies tie spravne otazky

stiahni si free program pokerstove aby si mal lepsiu predstavu o range-och

ku konkretnej ruke - triafame set na boarde kde mozme extrahovat value z TP ruk, 77/99-JJ, overparov ak ich flatuje preflop, SD a ty betujes menej ako 1/3 potu..

betujeme vsetky streets for value a betujeme min 2/3 pot size
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod koumacik 22 Dec 2009 16:00

oki, berem to v pohode, dik..

pfr bol standard 3x bb.

jop, bet na flope mohol byt tych 1.1d, ale hovorim, vsadzal som na to, ze 0.5 urcite dorovna, popripade raisne ma naozaj s nicim, ja by som to spravil tak isto, neviem, pokladal som to trosku za tricky play..

turn check, chcel som aby si myslel ze ma silnejsiu ruku ako ja, kebyze dojde 9, 10, tak asi fold, popripade call river..

ako som pisal, hral som to trosku tricky, chcel som vytazit co najvacsiu value, tak sa pozrite na ten moj river.
postupku som mu neveril nijaku, over set uz vobec nie, i ked ten 3 bet 0 v jeho statoch bol asi pravdivy..
na riveri som ho daval na 2 pary..

RHARERHINO (CO): $27.57
HAKUTEN (BTN): $21.16
ALANTHEMELON (SB): $44.05
ZIONLION74 (BB): $110.96

Hero raises to $0.75, 2 folds, ALANTHEMELON calls $0.65, 1 fold

ALANTHEMELON checks, Hero bets $0.50, ALANTHEMELON raises to $1.50, Hero calls $1

ALANTHEMELON checks, Hero checks

ALANTHEMELON bets $4.75, Hero raises to $30.21, ALANTHEMELON calls $25.46

Final Pot: $65.17
ALANTHEMELON shows Q :spade: Q :club:
Hero shows 8 :spade: 8 :heart:
ALANTHEMELON wins $62.17
(Rake: $3.00)

all in som isiel skrz jeho potsize betu a s tym ze si mysli ze ma silnejsiu handu a hrajem to aby som odtial vyhnal..
kebyze ho iba raisnem, stejne by sme skoncili AI.

EDIT > jo, urcite by som betoval aspon 3/4 potu, len pri inej akcii, kebyze typek neni SB, kebyze ma 3betne, kebyze je raiser on, proste pri inej akcii, tu som urcite nepredpokladal takuto handu a nechcel som ho z toho potu vyhnat kedze jeho foldtoCbet bol 70 a ten jeho raise pri agg 5.0 bol celkom pochopitelny... takze teoreticky ma co? bluff, middle pair.. Qx..
Naposledy upravil koumacik dňa 22 Dec 2009 16:10, celkovo upravené 1 krát.
koumacik

Odoslaťod Komedia 22 Dec 2009 16:05

Ake staty si mal pri stole ty? lebo podla jeho stats nevypadal na uplnehu dmnta žeby iba calloval OOP QQ...Možno ta videl ako :fish: a trickoval teba on :gl: tažko povedať.Môžes si z tejto partie aspon zobrat ponaucenie do buducna...a budes vediet ako spravne zahrat a vytažiť...lebo set over set sa nestretavaju tak často :)
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod koumacik 22 Dec 2009 16:14

ako ryba ma urcite nebral, sedeli sme spolu tusim pri 2 stoloch a moje stats mohol tak 20/15... v danej ruke neviem, ukazuje mi to iba moju kompletnu 4k hand history. jj, praveze nevyzeral, neviem ci trickoval kezde jeho 3 bet je 0.. asi je to jeho optimal play..
tak mi daj to ponaucenie. :)
koumacik

Odoslaťod koumacik 22 Dec 2009 16:44

Horsey7 napísal:asi by si si mal postudovat zakladne koncepty NLHE, nakolko stracas value, nemas predstavu o range supera a zatial nekladies tie spravne otazky

stiahni si free program pokerstove aby si mal lepsiu predstavu o range-och

ku konkretnej ruke - triafame set na boarde kde mozme extrahovat value z TP ruk, 77/99-JJ, overparov ak ich flatuje preflop, SD a ty betujes menej ako 1/3 potu..

betujeme vsetky streets for value a betujeme min 2/3 pot size

stracam value?
cim? tricky play? jo, betujem tretinu potu, pretoze,
uz som to spomenul, tym ze typek bol SB, foldtoCbet mal 70, agg 5.0..
jeho raise bol pre mna uplne pochopitelny pri jeho agg a poporavde som ho cakal.
ten range supera bol zly? preco? podla mna tak akurat, akurat som tam zabudol dopisat 99-JJ, PP, mozno A7, A8..
vychadzam stale z toho ze bol na SB a jeho 3bet je 0, takze stale tam moze mat to AA a kludne bluff..
aj ked popravde to AA a ani podobnu handu som mu neveril, po jeho checku na turne som ho daval na to Qx, middle pair alebo bluff...
i ked som mohol betnut na turne, chcel som aby bol stale v tom ze ma lepsiu ruku a odvinie sa to od akcie na riveri..
pokial ma raisol na flope s bluffom po mojom mini bete, tak co od neho dostanem na turne po mojom bete? nic...
skor cakal ze zahodim moju netrafenu handu, moj check na turne bol aby trafil aspon nieco...
mal som na neho poziciu, tak som cakal ze skor ci neskor tam supne dalsi bet s jeho middle pairom, popripade sa mu vylepsi ruka a mozme prejst k akcii, pokial sa na boarde neobjavi 9,10...

ale tak zase aby som z toho nevysiel uplne fishy, tretinu potu nebetujem nikdy, tu som musel, skrz celej akcie a mojich ocakavani heh

preto je ta ruka v tomto oddeleni hehe

mozem ti poslat celu moju HH a na jednej ruke spocitas moje tretinove bety pri podobnych akciach, mozno aj ta jedna ruka bude vela..

nechcem tym nic dokazovat, len ma proste zaujima nazor profi hracov k tejto hande a som za kazdu konstruktivnu kritiku..
aj po tychto vysvetleniach, mojich ocakavani a pridani par statistik to bolo tak strasne zle zahrane?

dakujem :poklona:
koumacik

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!