Horsey7 napísal:asi by si si mal postudovat zakladne koncepty NLHE, nakolko stracas value, nemas predstavu o range supera a zatial nekladies tie spravne otazky
stiahni si free program pokerstove aby si mal lepsiu predstavu o range-och
ku konkretnej ruke - triafame set na boarde kde mozme extrahovat value z TP ruk, 77/99-JJ, overparov ak ich flatuje preflop, SD a ty betujes menej ako 1/3 potu..
betujeme vsetky streets for value a betujeme min 2/3 pot size
stracam value?
cim? tricky play? jo, betujem tretinu potu, pretoze,
uz som to spomenul, tym ze typek bol SB, foldtoCbet mal 70, agg 5.0..
jeho raise bol pre mna uplne pochopitelny pri jeho agg a poporavde som ho cakal.
ten range supera bol zly? preco? podla mna tak akurat, akurat som tam zabudol dopisat 99-JJ, PP, mozno A7, A8..
vychadzam stale z toho ze bol na SB a jeho 3bet je 0, takze stale tam moze mat to AA a kludne bluff..
aj ked popravde to AA a ani podobnu handu som mu neveril, po jeho checku na turne som ho daval na to Qx, middle pair alebo bluff...
i ked som mohol betnut na turne, chcel som aby bol stale v tom ze ma lepsiu ruku a odvinie sa to od akcie na riveri..
pokial ma raisol na flope s bluffom po mojom mini bete, tak co od neho dostanem na turne po mojom bete? nic...
skor cakal ze zahodim moju netrafenu handu, moj check na turne bol aby trafil aspon nieco...
mal som na neho poziciu, tak som cakal ze skor ci neskor tam supne dalsi bet s jeho middle pairom, popripade sa mu vylepsi ruka a mozme prejst k akcii, pokial sa na boarde neobjavi 9,10...
ale tak zase aby som z toho nevysiel uplne fishy, tretinu potu nebetujem nikdy, tu som musel, skrz celej akcie a mojich ocakavani heh
preto je ta ruka v tomto oddeleni hehe
mozem ti poslat celu moju HH a na jednej ruke spocitas moje tretinove bety pri podobnych akciach, mozno aj ta jedna ruka bude vela..
nechcem tym nic dokazovat, len ma proste zaujima nazor profi hracov k tejto hande a som za kazdu konstruktivnu kritiku..
aj po tychto vysvetleniach, mojich ocakavani a pridani par statistik to bolo tak strasne zle zahrane?
dakujem