problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: problematicka ruka - babo rad

Odoslaťod matiapag 20 Feb 2011 12:03

jj, oznacit akciu iosraise / call limp-raise od fishky za standard je podla mna trosku nestandardne :D Je to minraise, mame dobre pot aj implied odds (v pripade lepsej kombinacie, ako je TP) + poziciu, cize call mi nepride az taky zly, ale dalo by sa to foldnut, predsalen to nie je nejaka monster fishka podla tych statov...

Ale dalej by som sa asi drzal toho, ze udrzme pot maly (nie raisom obv), villain naznacil monster + my mame showdown value, tak skusme nejaky ten bluffcatch (miesto thiiiin valuebetovania). Villain ma v range vela silnych broadway kombinacii + vysokych pp, pricom na takomto boarde moze checkovat, ale ak mu ukazeme weakness, tak moze river betnut light...
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Chlpo1989 20 Feb 2011 12:21

matiapag napísal:Je to minraise, mame dobre pot aj implied odds (v pripade lepsej kombinacie, ako je TP) + poziciu, cize call mi nepride az taky zly, ale dalo by sa to foldnut, predsalen to nie je nejaka monster fishka podla tych statov...

Aky mame plan na flope?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Komedia 20 Feb 2011 12:57

A_Rimmer napísal:Ja by som to foldol podla zasady, ze raise na turne od fishky = monster.

komedia napísal:Moj malý raise bol s povodným zámerom nerobit velký pot po jeho donkbete.

Na tak toto mi vobec nedava zmysel. Udrzovat maly pot raisom? wtf?

valueraise ktorý nemusím moc prehánať, príde mi nezmysel mu callovať 1/15 potu po tom co bol tak pasívny...ale taktiez ho nemusím točiť na 3€ nie ? Zvolil som mensiu sumu aby mi CALLol Kx ...keď mu raisnem 3/4 pot čo asi urobí ? bud foldne Kinga a stratil som value, alebo raisne AI a ja mám do potu cca 15€ dorovnať 6€
-
Standard som myslel zo svojej strany...foldnem keď raisnem BTN a CO ktorý limpoval ma min3betne ?
Naposledy upravil Komedia dňa 20 Feb 2011 13:10, celkovo upravené 3 krát.
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod matiapag 20 Feb 2011 12:59

pasivne odcallovat jeho wide valuerange, lebo on moze byt schopny vbetovat mozno aj QQ na AJ5r... Nemali by sme sa snazit ho vytlacit, kedze on len tak dobru ruku nefoldne, preto raisovat pripadne hitnute draws sa mi tiez nepaci. Ak by sa rozhodol ch - callovat, tak mozme vbetovat A, ale nikdy nie 9, pretoze on repuje fakt uzku range tym limp/raisom = velke pary + AK/AQ mozno. Podla mna nam tie 3bb za to stoja, kedze mame este aj poziciu a v podstate sa mozme zariadit podla toho, co spravi na flope on..
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Komedia 20 Feb 2011 13:11

editol som este svoj post...urcite tie 3 BB preflop IP stoja za call
Obrázok používateľa
Komedia

Odoslaťod ferkan 21 Feb 2011 12:43

snapinstamuck na turne na jeho reraise... jeho linia krici ze ma monster. inac si sa prestahoval z 24hodinoveho pokru ?
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod Komedia 21 Feb 2011 14:34

jj siel som odtial prec...bez toho timebanku ma to zabijalo...strasne rýchle to bolo, človek ani na wc nestihol :D
Obrázok používateľa
Komedia

Odoslaťod ferkan 21 Feb 2011 15:03

tos pravda teraz tam hravam a par krat som niesol book aj na wc. ale zas ma to vyhodu tam ze mozes hrat 24hodin hocikedy :P
ferkan

Odoslaťod Komedia 21 Feb 2011 15:14

:D :D to hej...vidíme sa dnes na prestížnom 12€ freez 1.2K GTD v hrone :D?
Obrázok používateľa
Komedia

Odoslaťod ferkan 21 Feb 2011 15:19

wtf to je nejaka novinka :) asi dojdem az na celebritnu tour v stredu
ferkan

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!