problematicka ruka - babo rad
Re: igy
toto je moja najvecia chyba ktoru stale robim a musim sa ju odnaucit a to ze neverim superovi flush a vzdycky ho dorovnam s trojicou a vacsinou prehram lebo vzdy si poviem ze a sak mikrolimit to dajaky debil bude co chce bluffovat ale sa iba zbytocne naserem...
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
hm
preco si short?
bet 0.5 - 0.6 na flope
bet na turne uz nema velky zmysel bez readu ze je to nejaka trubka ktora dorovna bez flushu alebo naopak ze je to hrac ktory ti foldne Ts
asi check/fold bude najrozumnejsie, mmoze mat sice straight draw ale je dost velka sanca ze to checkne
tak ako si to hral na riveri urcite fold na reraise
bet 0.5 - 0.6 na flope
bet na turne uz nema velky zmysel bez readu ze je to nejaka trubka ktora dorovna bez flushu alebo naopak ze je to hrac ktory ti foldne Ts
asi check/fold bude najrozumnejsie, mmoze mat sice straight draw ale je dost velka sanca ze to checkne
tak ako si to hral na riveri urcite fold na reraise
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: igy
no toto je jeden z problemov mikrostakes - vacsinou nevies ci hras s nejakym totalnym blaznom alebo s hracom co pozna aspon zakladne "pravidla"
tu ti moze pomoct pisat si co najviac poznamok k hracom, oznacovat si ich, mat k nim staty... aj ked fluktuacia hracov na takych stakes je vysoka, obcas ti to moze pomoct... tvoju hru to vyrazne neovplyvni, ale obcas ti moze dopomoct spravne sa rozhodnut v konkretnych situaciach
tu ti moze pomoct pisat si co najviac poznamok k hracom, oznacovat si ich, mat k nim staty... aj ked fluktuacia hracov na takych stakes je vysoka, obcas ti to moze pomoct... tvoju hru to vyrazne neovplyvni, ale obcas ti moze dopomoct spravne sa rozhodnut v konkretnych situaciach
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
flush - ak mame 2 karty rovnakej farby
na flope 0,84%
na turne 2,79%
na river 5,77%
na turne 2,79%
na river 5,77%
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
yegon
ale ta vyhoda nehrat to na flope, ale az na turne, je obrovska. jednak vidis dalsiu kartu a druhak ak si si nie isty silou, tak si si usetril jedno kolo tzv. povinneho betovania
samozrejme, keby neprisiel na turn spade, tak si o ten bet na flope znizil svoj buduci pot, len ci to za to stoji? s hitnutym setom je tvoje zelanie , aby mal super toppair a nie drawy. a tu si mal draw hotovy uz na flope
samozrejme, keby neprisiel na turn spade, tak si o ten bet na flope znizil svoj buduci pot, len ci to za to stoji? s hitnutym setom je tvoje zelanie , aby mal super toppair a nie drawy. a tu si mal draw hotovy uz na flope
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
flush na river
ano , skoro 6 % je v poriadku :)
- chipfeeder
Re: flush na river
ja som si to pamatal ako kazdu 18. hru. volakedy som povazoval za idiotov ludi, co chodili na flope allin s flushdraw. uz ich nepovazujem :) su to len gambleri
- chipfeeder
Re: yegon
typicky pripad na titane CG 0.10/0,20,mam AK preflop reise 1$,chlapik called,flop 23K,conti bet,chlapik called,turn 8,ja raise,on called,river J,ja raise on called a ukaze mi 23s.Otazka je ako hrat proti takymto maniakom?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Re: flush na river
jo zjavne som pouzil nespravny vzorec :)
-
Re: yegon
hrat set na jednofarebnom flope je uplne standardne - pockat na turn by malo zmysel s top pairom alebo overpairom lebo proti tomu ma flushdraw s pripadnymi overkartami okolo 50% equity takze ak to dostaneme do allinu riskujeme cely stack na to aby sme vyhrali polovicu toho co uz je v pote co nie je velmi ziskova zalezitost ak uz pot nie je velky v pomere k stacku
so setom maju aj silne draws len okolo 30% equity proti nam takze cim skor dostaneme peniaze do potu tym lepsie
so setom maju aj silne draws len okolo 30% equity proti nam takze cim skor dostaneme peniaze do potu tym lepsie
-
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.